IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Elämä osaa joskus olla myös ihanaaLauantai 01.09.2012 01:17

Näin iloisiin tunnelmiin on mukava aloittaa tämän päivän päiväkirjani kirjoittaminen. Olisittepa nähneet ilmeeni työpäiväni jälkeen. Ilme oli kuin pikkupojalla ja minulla on vieläkin sellainen ilme. Töissä sain läksiäisiksi ison kukkakimpun ja onnittelukortin. En tajua miksi antaa miehelle kukkia? Miksei vaikka viskipulloa mieluummin? Kävellessäni ulkona sen kukkakimpun kanssa iloinen hymy naamallani näytin varmaan mieheltä joka olisi vuosien kaksoiselämän jälkeen kaapista ylpeästi ulos astunut. Kadulla kävellessäni iloisena mietin minne voisin heittää kukat. Heitin ne sitten Kaisaniemen metroaseman isoon roskikseen. Toinen vaihtoehtoni olisi antaa ne jollekulle vastaantulijalle, mutta se olisi ollut ehkä liian outoa. Metrossa minulla oli yhtä helpottunut katse kuin pitkällisen ummetuksen jälkeen se kirottu tulppa olisi viimein poksahtanut. Samanlainen olotila minulla oli vuonna 2007 kun pitkän taisteluni jälkeen onnistuin päihittämään ensimmäistä kertaa U Nikusen Amore Mion arvokisoissa. Kontulassa ostin itselleni viskiä ja sitten bussilla kotiin. Viskiä juodessa minä todella mietin sitä millainen taakka harteilta tipahti nyt kun vapaus koitti. Sen tietää vasta kun sen itse kokee. Toivottavasti en enää koskaan joudu kokemaan sitä enää. Vapauden tunne on ihana. Vihdoinkin voin taas alkaa nauttia elämästä. Maanantaina on kuitenkin käynti Työkkärissä, mutta se nyt on pientä. Ihana olo on nyt. Minun sanat eivät oikeastaan riitä kertomaan tätä, olen siis aivan sanaton kertomaan miten ihana tunne minulla on nyt. Kuin saisi 800 orgasmia yhdellä kertaa. Jos saisi 800 orgasmia putkeen, niin todennäköisesti saisi sydänkohtauksen.
Katsoin telkkarista 70´s showta ja elokuvan Dead or live. Viskiä juonut ja miettinyt tätä ihanaa vapautta jonka juuri sain. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Tänään tuli herättyä jo kuudelta aamulla ja tuntui etten millään saanut sen jälkeen unta, mutta kuitenkin sain ja lopullisesti heräsin noin yhdeksän aikoihin. Ainakin uskoisin niin, en ole varma, koska en ole täysin varma. Minä kuitenkin galleriaan menin ja aloin myös samalla juomaan viskiä. Galleriassa minä tänään olen katsellut saamiani kommentteja kuvissani. Minulla on galleriassa 144 kuvaa, joten siihen meni aika kauan aikaa. Paljon tuli nostalgisia muistoja mieleen. Moni ihminen on sanonut minulle, että minun pitäisi hankkia apua alkoholiongelmaani. Todella moni ihminen. Myös moni sellainen asia jota en muista, niin palasi mieleeni. Olin saanut kommentteja jotka naurattivat ja toivat mieleen muistoja ajoilta jolloin olin vielöä nuori. Minulla oli galleriassa paljon juttuseuraa aikoinaan. Jcobin kanssa käydyt keskustelut olivat melko tylsiä, sillä suurin osa oloi vaan suunnittelua milloin näkisimme Itiksessä. Jos ei näe tarpeeksi kavereitaan, niin heitä alkaa ikävöidä. Vanhat kunnon ajat Olutpankissa. Minä myös sain hyvää oloa kun katsoin Netan antamia kommentteja. Kaikkein eniten minä kuitenkin odotin Emilian kanssa käytyjä keskusteluja, mutta ne eivät ole enää ilmeisesti tallella. Tai siis ovat tietysti moni tallella, mutta eivät ne joissa Jaloviinan vaikutuksen alaisena nolasin totaalisesti itseni kun yritin saada hänet itselleni. Saman kaltainen tilanne tapahtui myös Pinjan suhteen galleriassa, myöskin Jaloviinan vaikutuksessa, ja koska molemmat olivat siihen aikaan kanssani samassa ammattikoeulussa, niin arvaa vaan nolottiko kun näimme koulussa? No aika nopeastit jo opin nauramaan koko asialle. Emilia on niin ihana <3 ja aloinkin unelmoimaan hänestä taas kerran. Minä huomasin galleriassa myös sen, että olin ollut totaalisen masentunut ja kertonut tappavani itseni. Voin sen kokemuksesta sanoa, että olen surkea itsemurhassa, en nimittäin yrityksistä huolimatta ole kuollut. Huomasin myös miten vihainen ihminen olin vuonna 2008-2009. Vuosi 2008 0likin ihan paska vuosi omassa elämässäni, paskin kaikista vuosistani. Koska olen ollut galleriassa jo kshdeksan vuotta, niin huomasin luonnollisesti sen, että olen niiden vuosien aikojen saatossa vanhentunut. Täytyy toki muistaa ettei kukaan meistä säily ikuisesti nuorena, vaan me kaikki rupsahdamme jossain vaiheessa. Oli se jotenkin outoa katsoa vuoden 2004 kuvia, kun näytin niin nuorelta ja pieneltä. Minä huomasin myös katsellessani kuvieni viimeisiä vierailijoita, että melkein joka ikisen kuvan joukossa aina ne samat kolme ihmistä
Kaksi kolmesta ei kuulu julkisiin jkavereihinki, joten ehkl’ saattavat kuulua niihin minun 14 seuraajaani. Seuraajiksi ei luokitelolla ihmisiä jotka ovat julkisia kavereita. Nyt on klo 17:14 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä solsin katsellut aianakin elokiuvan Bad Santa, syönsyt tekemäni munakkaan ja ssikatsellut Putousta, sekä ryypännyt visksiä urakalla. Minulla on kuitenkien ollut selellaisia hetkiä, etten ole eolleut oikeen ntässä maailmassa. Vähän kauisn olisi koomassa taajuissaan. En ollut sammuneena, mutta muuten out maailamasta. Kuin olisi nukkusneena silmät auki. Voi toki olla mahsodllista, että minä ihana oikeastikin nukuin tuossa välissä, mutten usko siihen. En minaä oikeien tiedä mihin uskoa atällä hetkellä. Ei ttyässä kummemopia.

Hyvää illanjatkoa!

Hotmail meniPerjantai 24.08.2012 23:31

Heräsin tänään jo yhdeksän aikoihin, enkä saanut unta enää sen jälkeen. Nousin ylös noin puoli yhdentoista aikoihin. Minä sitten aloin juomaan viskiä sen jälkeen. Minua myös vituttaa se, että olin eilen sammunut ja sen vuoksi menettänyt mahdollisuuden laittaa Wordiin kirjoittamani päiväkirjan, jonka olin kirjoittanut 15:38 asti. Minulla ei ole syytä oikeastaan säästää kaikkea sanomaani, koska uneni ei ollut niin mielenkiintoinen ja nuo tunnustukset jotka sanoin, niin ovat hyvin pitkälti samankaltaisia tunnustuksia joita olen useasti kertonut. En minä ole tainnut kahta tunnustusta tuolta kertonut ennen, en ole täysin varma. Eilisestä poistin siis suurimman osan ja jätin alla olevan viestin:

”Kun yritin mennä Hotmailin postiini, niin salasanat eivät enää toimi, vaikka kokeilin kaikkia mahdollisia joita käytän eri sivustoilla ja työpaikkani koneella. Kaikki mahdolliset käytetty ja koska mikään ei käynyt, niin minulla ei ole enää Hotmailia. Hotmailin lisäksi minulta meni samalla Mese, sillä vaikka kehittäisin uuden tunnuksen, niin ketään ei olisi luettelossani. Minulla kaikki tuleva posti on siis laitettava tästä lähtien vain irc-galleriaan. Onhan minulla toki luukun sähköpostini, mutta en kerro sitä galleriassa oleville ihmisille. Galleriassa poistin tänään profiilistani siis sähköpostiosoitteeni ja msn-osoitteeni”.

Minulla ei siis tosiaan ole enää Hotmailin postia, joten automaattisesti ei enää siis meseäkään. Se on harmi, mutta enköhän minä kestä. Nyt on klo 11:15 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt oon kello jo reiolu neljä ja tuossa välissä olen vain ryypännyut viskiä j al oin juomaan myös roommitotia hunajalla. Minä myös huomasin sen asian, ettät Netta oli tänään käynyht täällä galleriassa ja luonnollisesti tuijotin taas hänen kuviaan. Oi että minä pidän hänestä, mutta aolen hänen suhtrern kaapissa aina. Netta ei saa koskaan tietyää mitä tunnen häntä kohtaan. Minäe en nimttäin lkoskaan ole kertonut hänelle että pidän hänestä sillä tavalla, tai no ei voi kaikkia kännikeskusteluja muidtss tietenkään. Nyt on klo 16:17 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kudn olin Smmun eena jonkin aikaa, mutten kuitenkaan niinä tuunteinha, jolloin päiväkirja pitäisi laittaa. Minä olen ryyypärnnyt civiskiä ja rommitotia hunjalla oikeien urakalla. Ens oiskein muista paljaon muuta. Laitan tämän nyt tänne poikkeeuksellisesslldisestyyin aikaisemmin iuijn normaalis58ö.

Hyväää illanjatkoa!

Vapautus projektistaLauantai 18.08.2012 02:28

Tänään heräsin taas jälleen väsyneenä. Töihin oli lähdettävä, mutta minua onneksi lohduttaa aina tilanne, että mitä useammin käy siellä, niin sitä vähemmän on aikaa jäljellä. Tämä kuukausi loppuun ja vapaus koittaa, toivottavasti. Töissä olin suhteellisen out koko päivän. Vetelin kipulääkkeitä ja kärsin vieroitusoireista koko päivän. Minut vapautettiin projektista, johon minut aluksi määrättiin, sillä he tulivat järkiinsä ja olivat sitä mieltä, ettei minulla ole tarpeeksi kokemusta. Se oikeastaan sanottiin jo eilen, mutta varmuuden sain tänään. Töistä lähdin sitten tyylikkäästi taksilla Kontulaan. Ostin Alkosta viinaa jälleen paljon, lähinnä rommia, mutta myös viskiä. Ostin myös McDonaldsista hampurilaisen tämän päivän ruoakseni. Poistuessani paikalta näin miehen joka näytti siltä kuin olisi sammunut tai kuollut. Ihmisiä pyöri ympärillä ja yritti herätellä. Ajattelin, että perus Kontulaahan se on. Näin myös Kontulassa useita juoppotappeluita, kuten aina Kontulassa on tapana.. Kontulassa aina sattuu ja tapahtuu. Olikohan se mies josta aiemmin puhuin kuollut tai vain sammunut? Minulle se on ihan yhdentekevää, mutta ihan mielenkiintoista tietää. Kävin sitten S-Marketissa ostamassa hunajaa rommiini. Odottaessani bussipysäkillä bussia, niin näin taas teini-ikäisiä tyttöjä vähissä vaatteissa ja minulla alkoi melkein ottaa eteen. Kun pääsin kotiin, niin vedin heti hanskaan ja sen jälkein lämmitin vettä saadakseni rommitotia ja vedin viskiä sitä odotellessa. Minä olen siis tänään juonut sekä viskiä, että rommitotia ahkerasti, mutta kuitenkaan rommitotiin laittamani hunaja ei ole saanut minua vielä kiimaan. Yleensähän hunaja saa minut kiimaan ja minun olisikin pitänyt vetää sitä silloin kuin olin impotenttina aiemmin tänä vuonna ne pari päivää.
Minä olen myös ryyppäämisen lisäksi katsellut televisiota ja ollut netissä sekä ostamani hampurilaisen syönyt. Ei kai tässä muuta, vaikka onkin sellainen olo taas, että jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Kahdeksan vuotta galleriassaKeskiviikko 15.08.2012 02:31

Tänään tulee täyteen kahdeksan vuotta siitä kun liityin irc-galleriaan. Olen näiden kahdeksan vuoden aikana tavannut monia mielenkiintoisia ihmisiä. Hyviä uusia tuttavuuksia olen tavannut täällä, joiden kanssa olen viettänyt aikaa oikeassakin elämässä. Nämä ovat olleet todella mielenkiintoiset vuodet elämässäni. Olen solminut uusia ihmissuhteita, mutta myös rikkonut ihmissuhteitani. Useita ihania ihmisiä olen tavannut ja olenkin sitä mieltä että jos en olisi koskaan tänne liittynyt, niin elämäni ei olisi ollut yhtä mielenkiintoista. En minä esimerkiksi Jcobinkaan olisi ystävystynyt ja kokenut hyviä hetkiemme Olutpankissa ja muissa karaokebaareissa. Nettaakaan en olisi koskaan ollut yhteydessä, enkä Anniinaan, joka oli toinen samanlainen. Vernankin kanssa oli aikoinaan paljon juttelua ja minulle on myös tullut useita tunnustuksia naisilta jotka ovat tunnustaneet minulle olevansa ihastuneet minuun. Minun alkoholinkäyttöni on kuitenkin ollut suurimmalle osalle ylivoimainen este liitossa. Minä olen saanut myös useita pedofiilisyytöksiä ja minua on kutsuttu väkivaltaisen käyttäytymiseni takia psykopaatiksi ja olen myös saanut aikoinaan viikon jäähyn kun uhkasin täällä tappaa erään toisen käyttäjän.En ole kertaakaan katunut liittymistäni tänne. Ainoa katumisen aihe on nimimerkkini, joka minulla on ollut koko tämän kahdeksan vuoden ajan ja koska en usko nimimerkin vaihtoon, niin se jää todennäköisesti kuolemaani saakka. Riittäisi varmasti paljon muutakin kerrottavaa galleriaurastani, muttei nyt jaksa tässä, ehkä sitten vuoden päästä. Mikäli siis olen elossa enää.
Tänään joka tapauksessa heräsin väsyneenä ja pakko oli taas kerran töihin raahautua. Työpäivä oli siis totaalisen vittumainen ja kohta tehtäväni määräaika umpeutuu ja minulla ei ole vielä mitään. Pakko tehdä jotain tai tulee kohtalaisen kamala perjantai. Kun pääsin töistä, niin ostin Kontulasta 24 packin kaljaa ja kotiin sitten juomaan kaljojani. Katsoin paljon Youtubesta Jerry Springer Showta, jota katsoin aikoinaan lapsena kun se tuli Suomessa telkkarista. Pojanpoika harrastaa seksiä isoäitinsä kanssa, melko friikkiä touhua mielestäni. Olihan siellä monia muitakin mielenkiintoisia asioita.
Kaljaa juonut ja Springeria katsonut, siinä se lähinnä on. Nyt menen galleriaan laittamaan tämän päiväkirjaani.

Hyvää illanjatkoa!
Tänään heräsin jo siinä kymmenen aikoihin ja yritin saada epätoivoisesti unta, mutta ei onnistunut. Nousin sitten ylös ja hain jääkaapista yhden Longin ja join sen aamiaiseksi. Sen jälkeen aloitin viskin juomisen. Tilasin samalla ruokaa netistä ja se tuli noin puolen tunnin kuluttua. Kävin irc-galleriassa ja kuuntelin musiikkia samalla. En ole syönyt vielä ostamiani hampurilaisia, vaan ostin ne aikaisin välttääkseni lauantairuuhkaa. Nyt on klo 12:06 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja söin ensimmäisen noista neljästä hampurilaisistani ja samalla kun katsoin elokuvan Game of Death, jossa pääosassa vanha kunnon Bruce Lee. Viskin juontia olen jatkanut ja olin myös saanut suoran ehdotuksen ”80 euroa niin otan sulta poskeen”. Suoraa puhetta ja mielestäni 80 euroa on suihinotosta sopiva hinta, mutta ei oikein panettanut kun olin juuri vähän aikaa sitten hakannut hanskaani, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Mietin myös sitä, että kuinkakohan moni irc-gallerian ihminen voisi ottaa suihin minulta 80 eurosta. Varmasti aika moni, koska täällä on todella monta ihmistä, mutta miten moni suostuisi siihen ilmaiseksi? Niitä lienee harvempi. Olen myös Netlogissa ollut ja vieraskirjaan tullut ensimmäinen kirjoitus joltain Patricialta. Nyt on klo 15:18 ja jatkuu myöhemmin.

Nyte jaqtkuu ja mineä oolin tuossa va8iheessa Netlogissa, ja avieleäkin, ja minullle tuli kaverirpyyrntä joltain transulta jaa minä saanoin sujoraan etten haalua olla kaveri tuollaisteen friikkien kanssa. En minä haluakaan. Minä olian tuoaaa VAIsheessa myös sammuneena. Mietttinyt oleen mhhyös Emiliaa ja olen mylps ryypännyt oikeeen kunnolla viskiä. Minuallla ei oikeen asiaa sisnöääsnsä ole, joteen ei kasi tässä sen kummempia

Hyväää illanjatkoa!
Tänään herättyäni minä haaveilin Emiliasta. Olisin halunnut, että hän olisi ollut siinä vieressäni ja sitten hieman hänen ihania hiuksiaan silitellyt. Minä haluaisin Emilian minun emännäkseni, kuten niin monen muunkin naisen. Minun täytyy kuitenkin hyväksyä tosiasiat ja tyytyä siihen mitä saa. Haaveilla saa aina, mutta ne harvoin toteutuvat. En siis usko haaveisiin.
Aloin sitten heräämiseni ja Emiliasta unelmoimiseni jälkeen juomaan viskiä ja tilasin ruokaa netistä. Minä ostan ensin ja syön myöhemmin. Sillä tavalla vältyn siltä suurimmalta lauantairuuhkalta. Minä olen ovela. Ruoan tulo kesti yllättävän kauan, nimittäin melkein 45 minuuttia. Olen tänään katsonut myös pari tuntia Putousta. Puin tänään myös päälleni parhaat vaatteet mitkä omistan, koska ne saavat minut näyttämään paremmannäköiseltä kuin oikeasti olen. Sinänsä sillä ei ole nyt merkitystä, koska täällä ei ole ketään naista paikalla. Eivät nämä sentään mitkään Michael Kaufmannin vaatteet ole, mutta silti. Näytän näissä vaatteissa siltä kuin olisin menemässä hautajaisiin tai olisin huumediileri jossain klubilla. Ei näissä silti minnekään herrainklubiin pääsisi sikareita polttamaan ja konjakkia juomaan. Minun pitäisi varmaan ostaa joku tonnin puku, juuri sellaisia millaisia työpaikkani ihmisillä on. Näyttäisin sitten ihan siltä kuin kuuluisin mafiaan. En minä törsää rahaa vaatteisiin, vaan suurin osa menee viinaan. Nämä ostin muistaakseni ainoastaan isoäitini hautajaisia varten aikoinaan.
Nyt on klo 16:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kirjoitus. Miinä olin tuossa jonlkin aikaa melko omituisessa olotilassa. Olin tajuissani, mutten kyennyt liikkumaan kunnolla ja silmät tuijottivat vain eteenpäin. No ei se nyt sinäänsä niin erikoinen olotila ollut, koska olen tuossa olotilassa aiemminkin ollut. Minä myös katsoin vanhoja kunnon Batmaneja, niitä joissa Batman oli Adam West ja Robinina Burt Ward. Minulle on myös viski maistinut kunnolla ja olen ryypännyt sitä taas kovaa vauhtia. Minä keksin myöös otsikon tämän päivän päiväkifrjalledni. Nimittäin tänään on Burkina Fasonissa Vallankumouksen vuosipäivä. Minulla oli muutama päiväkirja sitten otsikkona Vallankumouksen päivä, mutta se oli Kuubassa. En tiennyt sitä, että sitä juhlita muissakin maissa, mutta nyt tiedän. Ei tätässä muuta. Nyt on klo 21:11 ja jatkuu myöhemmin.

Nhyyt on klo 23:09 ja tämän ölaitana galleriaan ja tässä vaiheessa sanon etten tuon yhtätoista yli yhdeksän jälkeeen olene tehnyt muuta kuin ryyypännyt viskiä. Sens kummmepia ei siis ole tapahtunut.

hyvv’’’ 8illannjartko
Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin ja sitten aloitin juomaan lonkeroa ja hieman myöhemmin viskiä. Minä olen tänään myös keskustellut Svetlanan kanssa minun alkoholiongelmastani. Hän haluaisi minun lopettavan alkoholinkäyttöni sillä hän ei halua minun pilaavani koko elämääni alkoholiin. Hän myös sanoi minulle, että kaikesta alkoholinkäytöstäni huolimatta hän pitää minusta. Miksi hän pitää minun kaltaisesta juoposta? Ehkä minä vaan olen niin hyvännäköinen. Olen yleisesti ottaen huomannut sen, että ulkomaalaiset naiset pitävät minusta paljon enemmän kuin suomalaiset naiset. Eniten minusta pitävät jenkkitytöt, mutta myös brittitytöt. Minä olen niin hyvännäköinen ulkomaalaisten mielestä.
Mitään sen kummempia ei vielä tapahtunut tänään. Nyt on klo 15:08 ja myöhemmin jatkuu.

Juuri hetiki sitten söin munakasra ja join lonkeroa ja visikiä. Katsoin televidsoosta ohjelmaa jossa oli nuoria naisia joilla oli lapsia. Minua ns9oin 10 vuotta nuoempia vanhempia. Itse en uskoisi olevani valmis isäksi, vaikka aikoinaan minulle saniottiinkin se, että lapsen synnyttyä varmasti parantaisinj elämäntapojani. Mi nun poikani kouljutusmetoldit ovat sellaiset, että teen hänestä miehen, enkä mitåään Nikkaria (inside-läppä). Se olisi kamalaaa joxn pojastani tulixi Nikkarin kaltainen.Jos taas saisin tyttärene, niin pitäisin huolen siitä, ettei hän sekaantutisi isä nsä kaltaisiin midehiin, vaan kunnollisiin miehiin. Minä myös haluasin elää siijsnjä uskossa, että minun tyttäreni menettää neitsyytensä vasta hääyönä.
#ei kain tässä muuta. Visskiä vedety ja telkkaeria katseltu. Nyt on klo 17:46 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kunt olin nukkuneena tujntikaus8ia. J89n’ä siis olrn täällä jan silleen. Minä kuunteleen nyt surullistaaa musiikkia ja silleen. No ei tässä sen jkymmempia.

Hyvää illanjatkoa!

Iron SkyLauantai 28.07.2012 02:21

On olemassa useita erilaisia merkityksiä otsikolleni, mutta tässä kohtaa tarkoitan lonkeromerkkiä. Sanottakoon se jo nyt.
Tänään minä heräsin taas väsyneenä ja lähdettävä töihin minun oli. Ihmettelin töissä sitä miksi ihmiset olivat juuri tänään niin ystävällisiä minua kohtaan. Minut jopa päästettiin lähtemään kotiin tuntia aiemmin. Bussia odotellessa seuranani oli eräs herttainen rouva työpaikkani toiselta osastolta, jonka kanssa keskustelin Kontulaan saakka, sillä meillä oli sama matka. Kontulassa kävin Alkossa ostamassa viskiä ja yhden pullon Iron Skyta, sillä en muistaakseni ole sitä vielä maistanut lonkeroista. MINÄ OLEN LONKEROPARONI JA MINUN ON MAISTETTAVA JOKAISTA MARKKINOILLA OLEVAA LONKEROMERKKIÄ!!!! Minä kävin myös Kontumarketissa ostamassa nakkeja, kanamunia ja lisää lonkeroita. Reppuni oli todella täynnä viskistä, lonkeroista nakeista ja kanamunista, mutta kokemuksesta osaan tunkea ne vaikka väkisin sinne reppuun. Lähdin sitten terassille juomaan lonkeroita odotellessani kotiini vievää bussia ja samalla sain seurata Kontulan tapahtua. Poliisiauto tuli taas kerran turvaamaan Kontulan rauhaa ja oikeutta. Lopulta lähdin bussilla kotiin ja täällä kotona sitten aloin juomaan viskiä taas urakalla ja join myös sen Iron Skyn, joka oli häpeäksi lonkeroille. Se haisee ihan hirveältä, mutta maku on ihan jees, vaikka lonkeroksi se on helvetin pahaa. Minä olen toki juonut aikoinaan partavettä, koska joissakin partavedissä on jopa 80% alkoholia, joten siihen nähden siihen nähden se oli hyvää. Ne ajat jolloin ryyppäsin partavettä, niin olin silloin köyhyyden partaalla ja jouduin turvautumaan tarpeen tullen korvikealkoholeihin, mutta kuitenkaan en koskaan ole ryypännyt Lasolia, vaikka senkin partaalla on useasti oltu. Elämäni on ihmeellistä, kun yhtäkkiä on paljon rahaa, sitten köyhänä ja sitten taas paljon rahaa. Viime tilin tullessa minulla oli rahaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Minun pitäisi mennä jossain vaiheessa pankkiin ja kysyä paljonko on minun toisella tilillä, jotta voisin laskea paljonko minulla on yhteensä rahaa.
Mihinkäs minä jäinkään? Niin siis viskiä täällä lähinnä ryypätty ja galleriassa oltu ja telkkaria katsonut. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Näin viime yönä unta, että olin humalassa polttanut jonkun ihmisen talon ja ihmisen sen mukana. Minulla oli humalan takia muistinmenetys. Minut tuomittiin ehdottomaan vankeuteen seitsemäksi vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi. Minulla oli unessani myös rikoskumppani, Janne Kataja, joka sai vain 70 euron sakot. Itse sanoin tuomion saaneena, että ”eipähän enää tarvitse töihin mennä”. Jouduin todella ahtaaseen selliin ja siellä sitten lusin tuomiotani. Uni loppui valitettavasti kesken, sillä ties mitä mielenkiintoisia asioita olisi vielä tapahtunut. Yleisesti ottaen olen suurimmissa osissa unistani joko murhaaja, raiskaaja tai pedofiili. Mistäköhän se johtuu?
No joka tapauksessa tänään lähdin töihin väsyneenä ja ehkä aavistuksen liian pienessä paidassa. Kyllä se ennen hyvin päälle mahtui, aikoinaan. Työpäivä oli taas niin helvetin vittumainen kuin yleensäkin. Lähdin sitten töistä pois puoli viiden jälkeen ja ostin K-Marketista 24 packin kaljaa. Kotona aloin juomaan kaljojani ja katselemaan televisiota ja sitä netissä ollut. Ei sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!