IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kaljat housuissaLauantai 27.08.2011 02:50

Tänään lähdin töihin huonoissa mietteissä, en vaan voi uskoa miten minut voitiin pakottamaan tekemään lisäaikaa. yli kaksi kuukautta lisää tosta vaan. Sain töissä nyt virallisen paperin, että 31.10.2011 on viimeinen työpäiväni, kun yksi ottaa loparit ja myös alun perin sain jatkoa heinäkuussa, kun eräs toinen lopetti. Jos minä siis oikeasti haluaisin jostain syystä jäädä sinne ikuisesti, niin simppeliä, minä vain tapan jonkun työkaverini. Mutta olkaa nyt jumalauta ottamatta lopareita, ettei minua pakoteta olemaan siellä ikuisuuksia. Joka tapauksessa lähdin sitten töistä pois mahdollisimman vittumaiseen aikaan, sillä bussi meni juuri ohi ja piti mennä sitten raitiovaunulla. Matkan jälkeen repussani olevat vuosien varrella on pulloja ja tölkkejä viedessä thyjiä pulloja ja tölkkeijä viedä reikää repussa olevassa olevasta aukosta on ikuisesti molemmilla alarepun puolella oleva märkä kohta ja se likaa housut märällä isolla jäljellä. Pidin siis sitä ratikassa sylissä ja kun astuin sieltä pois, niin se näytti selkeästi siltä, että olisin laskenut alleni. Vittu ihan kuin housuun kussut. Muut katsoivat minua siellaisella katseella, mutta huomion vei hetkeksi pois puukotustapaus Sörnäisten metroasemalla. En valitettavasti nähnyt kyseistä puukotusta, mutta ambulanssi oli jo hälytetty ja sun muuta paskaa. Sitten metrossa kaljoisissa housuissa kohti Kontulaa. Olen suhteellisen varma, että kaljat housuissani sekoitetaan virtsaan, sillä ne ovats samassa paikassa ja suunnilleen sen verran tulee kun kusee housuun. Kontulassa sitten menin Paris Pubiin, jossa tapansa mukaan vakioasiakkaat ja kunnon huutomyrsky meneillään. Join lonkeroa ja pelailin rahapelejä, virhe. Olin reilusti voitolla, mutta typerästi pelasin kaikki. Oli aika noloa lähteä voittamatta yhtään mitään ja sen näköisenä kuin olisi kussut housuun. Menin sieltä Rayn Kontulan pelipaikkaan ja tavoitteeni oli saada 200 euron pääpotti pelikoneesta. Onnistuin saamaan baarissa menetetyt rahat, mutten saanut pääpottia. Lähdin sitten Alkoon ostamaan kaksi isoa rommipulloa ja kolme isoa viskipulloa. Minulla on ollut kurkku kipeänä ja tarvitsen kuumaa rommitotia hunajalla. Kävin siis Alkon lisäksi S-Marketissa ostamassa purkin hunajaa ja ruokaa McDonaldsista. Kotona sitten juonut jatkuvalla syötöllä rommitotia hunajaa ja sen sellaista. Ei kait tässä muuta pahemmin.

Hyvää illanjatkoa!

Esitystä minun jatkolleniPerjantai 26.08.2011 02:00

Tämä päivä alkoi lupaavasti. Olin siinä uskossa, että maanantaina olisi minun viimeinen työpäiväni. Väärä luulo taas oli. Kuten ensimmäisellä kaudellani, sain jatkosopimuksen aina viimeisinä päivinä lähes, tai ainakin viikon sisällä. Minulla kesti pitkä aika päästä yli ensimmäisestä ja nyt kun parin kuukauden välin jälkeen jouduin takaisin, niin ei se ei tehnyt hyvää mielenterveydelle. Tämä toinen kauteni alkoi 6.7. ja sen piti loppua ensi viikon maanantaina, mutta minun pomoni päätti venyttää sitä aluksi syyskuun loppuun, mutta sai myöhemmin sellaisen idean, että aikookin esittää ylimmille herroille minulle jatkoa lokakuun loppuun asti. Toivon todellakin, ettei ehdotus mene läpi. Jos jotain hyvää yrittää etsiä, niin töissäni on niin helvetin hyvä palkka, että marraskuussa minulla todennäköisesti olisi enemmän rahaa kuin koskaan ennen. Kun sain kuulla pomoni tuomion, niin olin parhaani mukaan ihan coolina, vaikka täynnä vihaa olinkin. Toivottavasti minun silmistäni ei näkynyt vihani. Lähdin kuitenkin pois vittuuntuneena töistä, sillä piti alun perin olla jäljellä sen jälkeen enää kaksi työpäivää. Nyt niitä voi olla jopa 47 vielä. Kuitenkin töiden jälkeen kaupan kautta kotiin. Ostin tuttuun tapaan 24 kaljaa ja kotiin kaljoittelemaan. Ruokahalu on kokonaan kadonnut, vituttaa niin paljon. Vituttaa hyvin pitkälti, mutta ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Mätäkuu loppuiKeskiviikko 24.08.2011 01:26

Mätäkuu alkoi tasan kuukausi sitten ja nyt se päättyi. Kirjoitin siitä aikoinaan päiväkirjaan romantikko86 ja tänään tulee myös tasan 100 vuotta siitä kun Birger Ruud syntyi. Tänään itse päiväni ei ollut kovin erikoinen. Löysin taskusta lisää todistusaineistoa lauantain luokkakokouksestani. Visa Electronilla maksettuja viinoja ja alkoi muistua hieman lisää mieleen. Toivon silti saavani tietoon mitä koko iltana tapahtui. Toivottavasti en tehnyt tai sanonut mitään tosi typerää. Työpäiväni tänään oli kuitenkin melko normaalia luokkaa, ei liian tylsää eikä liian vittumaista. Töiden jälkeen lähdin S-Marketiin ostamaan 24 packin kaljaa, sipsiä kanssa ja pussi karkkia. Kotiin päästyäni katselin OkCupidista kenet olin voittanut ulkonäössäni. Naisilla on outo maku, voitin vain 61 kertaa parini sadasta mahdollisesta. Olen täällä muutakin tehnyt. Nimittäin juonut kaljaa ja katsellut telkkaria. Sitä samaa siis mitä yleensäkin siis. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Luokkakokouksen jälkeenMaanantai 22.08.2011 02:01

Heräsin aikaisin aamulla ja yritin koko ajan jatkaa unta. Katselin sitten pari jaksoa Seinfeldia ja yrittänyt muistella eilistä luokkakokousta. Muistan hämärästi jotakin. Tilasin jatkuvasti olutta, minulla oli piilopullo povitaskussa ja minua talutettiin taksiin suhteellisen aikaisin (noin klo 22). Muistan myös sen, että jossain vaiheessa minulle ei enää myyty. Voi olla, että minulla naksahti päässä siinä vaiheessa ja aloin riehua. Koska muut söivät, niin minä sain juoda laskuun. Minulle jäi hieman epäselväksi maksoinko edes laskua. Kyllä minä varmaan maksoin, vaikka täyttä varmuutta ei ole. Joka tapauksessa nolasin itseni todennäköisesti aika tavalla. Sen sitä saa kun alkaa ryyppäämään heti herättyä. Toivottavasti kutsuni mahdollisiin kolmansiin yläasteen luokkakokouksiin ei ole täysin menetetty.
Söin aamiaiseksi kanahampurilaisen ja vietin aikaa netissä, lähinnä galleriassa, Netlogissa ja OkCupidissa. Tein uuden kuolematestin siellä ja 29-vuotiaana lähden maailmasta matojenruoaksi (helmikuu 2015). Todennäköisin kuolinsyyni on sydänkohtaus. Olen siis elänyt noin 88% koko elämästäni jo. Valitettavasti testit ovat vain testejä, sillä minun piti kuolla alun perin elokuussa 2010 jonkin sivuston mukaan. Ihmiset tarvitsevat sellaisen testin, joka on aina oikeassa! Olen myös ladannut galleriasta tietokoneelleni kuvia, joita ei siellä vielä ole. Tein sen sen takia, että laitan OkCupidiin kaikki minun kuvani, joissa olen pelkästään minä. Kissat heruttavat tyttöjä ja ne antavat harhaan johtavaa tietoa. Niin siis tuolla kaikella tarkoitan sitä MyBestFace –juttua. Minä haluan tietää mikä on minun paras kuvani, niistä siis missä olen yksin. En ole vielä aloittanut lataamista, mutta aloitan sen nyt, samalla kun alan katsomaan The Hard times of RJ Bergeriä. Klo on nyt 18:58. Myöhemmin jatkuu.

Terve taas! Tuosta edellistä jäi kirjoittamatta se, että olin myös lähettänyt ystäväkutsuja Netlogiin mesetutuille. Kuitenkin minulla on sellainen käsitys, etten tehnyt sitä aivan oikeaoppisesti ja kutsut saattoivat mennä ties kenelle. Minulla on vuosien varrella ollut mesefrendeissä ihmisiä joita en voi sietää tai jotka ei voi minua sietää. Niin ja olen myös ryypännyt taas kunnolla kaljaa melkein heräämisestä alkaen. Niin ja kuvien lataamiset galleriasta koneelle onnistuivat, mutta OkCupid on sellainen sivu, jossa sallitaan vain 10 kuvaa. No minkäs sille mahtaa. Minulla on kuusi (saman verran kuin työpäiviäni jäljellä) ja pistin lähinnä sellaisia kuvia jotka eivät ole liian vanhoja. No ei kait tässä muuta kai.

Hyvää illanjatkoa!

930. merkintä päiväkirjaanLauantai 20.08.2011 02:55

Tänään väsyneenä taas töihin. Piristyin kylläkin yllättävän nopeasti. Kokouksessa ei ollut niin tylsää kuin yleensä. Kaikki toki puhuivat niin hienoja sanoja, etten oikein taaskaan tajunnut mitään. Tuijotin erästä työkaveriani koko ajan. Hänen ihania huuliaan ja silmiään. Fuck vie, hän voisi iän puolestaan olla vaikka äitini. No minä olen Jarkko. Kelpaa niin nuoret, kuin vanhatkin naiset :D. Töiden jälkeen lähdin kohti Alkoa, josta ostin viskiä ja Salmaria. Huomenna on uusi yläasteen luokkakokous ja otan metromatkalle mukaan Salmaria. Kuten edellisessä videossa sanoin, pullo povitaskussa. jOS on lämmin keli, niin sitten laitan ne vaikka tyhjään Pepsi-pulloon, sillä keskustassa parveilee liikaa poliiseja. Näin tänäänkin kun poliisit kiusasivat yhtä spurgua. Kotiin tultua aloitin viskikännin vetämistä ja kohta alkaakin loppua aika kesken, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Vuodesta on jäljellä 135 päivääPerjantai 19.08.2011 01:37

Koska tänään huomasin sen, että vuodesta on jäljellä 135 päivää, niin en pysty tänä vuonna rikkomaan vuoden 2008 henkilökohtaista päiväkirjamäärääni. No ensi vuonna ehkä sitten, mikäli elän vuoden loppuun. Korjausta edelliseen päiväkirjaan. Minä tosiaan sain maanantaina palkan, mutta lomarahtat ja lomapäivät rahassa tulevat vasta kuun lopussa. Se on hyvä homma se. Rahaa tulee lisää. Tänään joka tapauksessa heräsin taas kerran väsyneenä ja töihinkin taas kerran väsyneenä. Työpäivä oli pitkä, mutta silti ei niinkään tylsä. Tekemistä riitti. Lähdin kesken paperitöiden ja jätin työhuoneeseeni ison läjän papereita, joten huomisestakaan työpäivästä tuskin riemua riittää. Töistä sitten kauppaan ostamaan 24 packin kaljaa ja sitten kotiin kaljoja juomaan. Telkkaria katseltu, netissä oltu ja kaljaa juotu. Ihan perusarki siis. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Seitsemän vuotta galleriassaMaanantai 15.08.2011 02:10

Tänään on vuosipäiväni galleriassa, seitsemäs sellainen. Paljon on täällä koettu. On ollut hienoja aikoja ja paskoja aikoja. Seitsemässä vuodessa ehtii myös vanhentua. Kyllä huomaa, että jonkin verran on vanhennettu kun katsoo ensimmäistä kuvaani romantikko86 ja katsoo tuoreinta. No joka tapauksessa heräsin sohvalta noin klo neljä aamulla ja menin sitten sänkyyn nukkumaan. En muistanut kovin paljoa eilisestä. Tuli sitä jotain kirjoiteltua parille ihmiselle. Olen tämän päivän aikana juonut kaljaa jatkuvasti ja katsellut lähinnä komediaa helpottaakseni sunnuntaiahdistustani. Pitää vaan kestää kaksi seuraavaa viikkoa vielä. Kaksi viikko sinäänsä kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta minä pelkään enemmän sitä joudunko olemaan kauemmin. No ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Tämä taitaa olla yksi minun kaikkien aikojen pisimmistä päiväkirjaotsikoista, mutta joo tuo tapahtui tasan 50 vuotta sitten.
Joka tapauksessa heräsin siinä puolen päivän aikoihin ja sitten tulin koneella katsomaan mitä tuli viime yönä kirjoitettua galleriaan, muistin sen kyllä suhteellisen hyvin. Söin aamiaiseksi hampurilaisen katsellen yhden jakson Seinfeldia. Aamiaisen jälkeen aloitin viskin juonnin. Kävin OkCupid –sivulla tekemässä hieman päivitystä profiiliini. Lisäsin sinne uuden kuvan ja tein uusiksi psykopaattitestini. Vastausteni perusteella analyysini oli tämä: ” You're a bit delusional, but worry about the feelings of others. Being crazy doesn't make you a bad person and you might be a great friend, but you do appear to be rather manipulative. Oh well. You're definitely not a psychopath.”. Aina kiva saada testituloksia. Minun pitää päivittää enemmän aikaisempia testejä mitä minulla siellä on. Olen muuten ollut lähes koko päivän pipo päässä, koska minulla kutiaa pää niin paljon ja pipo päässä helpottaa kutinaa. Olisi varmaan helpompaa käydä suihkussa? No joka tapauksessa klo on nyt 16:02 ja jatkan kirjoittelua myöhemmin.

kslo on nyt semmoiset kymmernen ja ristara ja silleen. Yuossa vaälissä eie oikeSTAAAJNNN AANSJSIISIS ole taåapahatiunut mitään ihmeempiä ja idslööen. Juonniut viinaa ja silleen. Viina vaisrtaa ja silleem. Ei normaalia kiummempaa.

Hyvää illanmjatkoa!

Natsapisteiden vähennystäPerjantai 12.08.2011 01:22

Tänäänn taas töihin. Olen nähnyt useana yönä putkeen painajaisia joissa joudun olemaan lisäaikaa siellä. Kamalia painajaisia. No ainakin saan ihan helvetisti rahaa työstäni, mutta en viihdy siellä. Työpäivä oli jälleen vittumainen ja tylsä. Sain myös tekstiviestin, jossa kerrottiin minun entisen naapurini olevan kuollut. Minua alkoi huvittaa uutinen ja hymyilin kuin joku psykopaatti. ”Paha sai palkkansa!” Hahahaa oikeesti noin luki viestin lopussa :D. Kyllä hymyilytti pitkään :). Työpäivän jälkeen sain odotella bussia jälleen melkein 20 minuuttia pysäkillä ja sieltä sitten kauppaan ostamaan 24 kappaleen kaljalaatikon. Niitä kaljoja olen tässä sitten juonut täällä kotona. Gallerian natsoista oli ihmisille tullut roimasti pistevähennyksiä ja esim. minulla on nyt 715 natsapistettä kun ennen tätä päivää oli 855 natsapistettä. Pistevähennys harmittaa tietysti, mutta niin kävi kaikille sydäntä saaneille, joten koska minun on lähes täysin tulkoon mahdotonta saada sydänpäiväkirjanatsoja, niin se antoi minulle hieman etulyöntiasemaa sijoituksen kannalta kun nyt niistä saa vain 10 pistettä kaikista. Eipä tässä taida paljon muuta sanottavaa olla.

Hyvää illanjatkoa!

Tasan viikko seitsenvuotispäiväänMaanantai 08.08.2011 02:09

Kuten otsikko kertoo, niin tasan viikon päästä tulee kuluneeksi seitsemän vuotta siitä kuin liityin galleriaan. Jos nyt kuitenkin palataan tähän päivään. Koska tämä päivä alkoi klo 00:00, niin voin kertoa sen, notta heräsin peräti kolmesta eri paikalsta. Ensiksi heräsin noin kahden aikoihin sohvalta ja jatkoin selailua galleriassa, toinen heräämispaikka oli sänky ja kolmas olui toinen sänky. Toinen sänkly on paljon isompi kuin toinen. Se on tarkoitettu siihen, jos minulle joskus tulisi oma emäntä. Notta silleen ja ninnannunnai. Kuitenkin tämä päivä ei poikkea paljon muista sunnuntaista. Kovan luokan vitutus jatkuvasti päällä. Olen katsellut televisiosta Frasieriä ja myös katsellut millisiin seiklkailuihin RJ Berger oli tänään joutunut. Juonut kaljaa olen oikein urakalla tänään. Minulle on iskenyt kovanluokan vitutus ja masennus työpaikkani suhteen. Minulla on huomenna tapaaminen kahden vaikutusvaltaisen henkilön kanssa töissä, jotkan lähinn’ä päättävät tuleeko jatkoa vai ei. Minä todella toivon ettei tule. Mutta minä en voi siihen vaikuttaa, joten pakko vaan kestää jos jatkoa tulee. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!