IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Putouksen finaaliSunnuntai 27.02.2011 01:27

Heräsin tänään lähes minuutilleen klo 18 ja huomasin olleeni yäöllä katsellut erästä elokuvaa, Piru naiseksi, katsoin ne elokuvan viimeiset minuutin ja sen jälkeen nousin ylös vieläkin hieman väsyneenä. Sitten kävelin ylös sängystä ottamaan viskiä, jota olen juonut koko hereilläoloaikani ja erittäin todennäköisesti koko loppuillan/yön. Putouksen finaali alkoi puoli kahdeksata ja annoin oman panokseni Harjakaisen hyväksi. Soitin jatkuvasti puheiluita hänen hyväkseen ja en tiedä miten monta euroA hänen hyväkseen meni. Yksi kerta maksoi 50 senttiä, eli varmaan jotain 30 euroa saattoi mennä minulta äänestyksiin. Pitäähän sitä kannattaa omaa suosikkiaan. Munamies voitti kilpailun 52% saaduilla äänillään. Rahat menivät hukkaan ja vitutus iski. Purin katkeruuttani haukkuvani gallerian eri yhteisöissä sanovani, että 52% suomalaisista on idiootteja. Olen hokenut mielessäni, että se on vain TV-ohjelma ja he ovat fiktiivisiä hahmoja. Jos jotain hyvää pitää etsiä, niin lähetyksessä sanottiin kaiken tuoton menevän Mannerheimin lastensuojeluliitolle.. Annoin siis rahaa periaatteessa hyväntekeväisyyteen. Kun ppuhelinlasku tulee, niin tiedän sitten miten paljon. Eipä tässä paljoa muuta oikein ole, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Jälleen turha päiväkirjamerkintäKeskiviikko 23.02.2011 01:37

Tänään heräsin siinä viiden aikoihin illalla ja alkoi matka Alkoon siinä kuuden aikoihin. Matkalla minusta tuntui, että minua katseltiin koko ajan. Minulla on ollut vuosia sellainen tunne aina ulkona, että kaikki katsovat minua. Ostin Alkosta taas repullisen viskiä, mutta sinne mahtui kuitenkin yksi lihapiirakka, jonka ostin grillistä.
Tulin kotiin ja aloin juomaan viskiä ja söin myöhemmin sen lihapiirakan. Monta tuntia oli myöls galleria epäkunnossa ja pitkästä aikaa käytin Twitteria, kun se sinne aikoinaan piti liittyä natsan takia. Ei tässä oikein muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jousimies 2Tiistai 22.02.2011 01:39

Tuli herättyä myöhään tänäänkin mylsös. Olin viime yönä, eli tämän päivän puolella, huudellut galleriassa Timo Harjakaiselle kannatushuutoja ja haukkunut Munamiestä. Olin myös vittuuntunut siitä, etten ole saanut natsoja pitkään aikaan ja valitin siitäkin julkisesti. Olen nimittäina jo putoamisvaarassa listasta mi8nun 710 pisteelläni, olen sijalla 60 kuuden muun kanssa.
Tänään herättyäni silloin joskus neljän aikoihin ten mitä yleensäkin. Viskiä taas kurkusta kunnolla alas ja galleriassa heittelin rakkauden nuoliani, ihailuja kun oli jälleen roppakaupalla tullut. Päivä siis mennyt siinä viskiä ryypätessä ja nuolia heitellessä. Ei kait tässäs mutta.

Hyv’ää illanjatkoa!

JousimiesTiistai 15.02.2011 01:47

Tänään heräsin taas myöhään, siinä viiden aikoihin taas. Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että tulee taas vanha rytmi uudestaan. Kun tulin galleriaan, niin huomasin minulle tulleen 57 uutta kommenttia ja se on minun oma henkilökohtainen ennätykseni. Ne olivat minulle tulleet ihailut ja niitä tuli jatkuvasti lisää. Koko päivä/ilta onkin kulunut siihen, että ammun sillä tyypillä jousella niitä sydämiä ja luonnollisesti myös samalla viskiä juoden. Kun peli rasittaa konetta, niin se sammuu usein ja jouduinkin tulemaan jatkuvasti uudestaan galleriaan. No joka tapauksessa menen nyt jatkamaan jousileikkejäni ja katsotaan monta niitä yhteensä tulee. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kuin naisen kynnetMaanantai 14.02.2011 01:15

Heräin humalalssa vielä. Se iloin jotain oisiko ollut jottain neljän viisi tai kolme 15-17 joka tapauksessa. Olin silloijn bvieläkin kännissä, sillä muistelin hämärästi menneen todella myöhään nukkumaan. Huomasin itsellänei olevan todella pitkät kynnet, ei edes naisilla ole naäin pitkiä kynsiä, paitsi Viron huorilla. Jatkelin hyvää känniä, mikä ei leiene kovin yllättävää niille harvoille lukijoille jotaka lukevat näitä minun päiväkirjojani. Viskisä menee, muttaa olen sentään ruokaa muistanut syödä. Tuossa ystävävyyspelissä, tai mikälie salainen ihailija, niin keksin mainion idean jokka saan kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Klsikkaan sattunnaista ja kun tulee kaunis nainen, niin kirjaan papaerille ylös ja kun on tarpeeksi, niin sitten sinne laittamaan niitä ihailuka. Oikeastaan tein sitä enemmän eilen, emutta natsojen kannalta oiva idea. Natsoista puheenollen taänään saletisti natsasi, sillä sain niitä lisää ssja tein mahdottomasta mahdollisen ja saian oletuskuvaani yli 100 sydäntä, siis yhteensä. Sainhan niitä lähinnä sen pelin ansiosta. Annoaain siinä ihailuja 391 kappaletta ja sain itse 80 kappalaetta. Itseannaeituista olen sijalla 19 tällä hetkelleä ja uskosn olevani kärjessäs niistä, jotka ovat antaneet niitä ainoastaan naisille. Myöslskään sydämistä en miehille anna, paitsi jods kuvassa on poikakissa, mutta niaiitä nyt ei lakseta. tänään tuli myös laitetteu auusi kuva galleriaan pitktästä aikaa aoikealla kameralla, se evitun juttu alkoia siis uudestaan, se kuvanatsahomma ja silleen. 11 viivkkoa vielä ja sittene uusi natsa, voi vittau oikeesti. Eipsäs stäässä oikeen muuta tehtyä ollut tehty ja silleen. Eis kait muuta ainakaana heti mieleen tule. Punaista näyttää aika paljon, notta silleen.

Hyväävä illanjatkoa!

YstävänpäiväpeliLauantai 12.02.2011 01:14

Tänään heräsin myöhään taas, suunnilleen siihen Pulmusiin ja katsottuani ne, oli aika lähteä Alkoon. Porukkaa oli paljon ja myös viinaa minulla. Myyjän ilme taas se legendaarinen: ”taas toi juoppo tulee tänne”. Tulin sitten viinalastini kanssa kotiini ja huomasin galleriassa ystävänpäiväpelin, Salainen ihailija. En olisi edes aloittanut pelaamista, ellen olisi nähnyt, että siitä tienaa natsoja. Mitäpä en natsojen vuoksi tekisi? Ihmetyttää vaan miksi se on ystävänpäiväpeli, siihen kun on vielä pari päivää. Pelannut peliä ja saanut uusia natsoja sen avulla, sekä myös lisää sydämiä. Samalla olen juonut viskiä ja katsonut joitakin ohjelmia telkkarista. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Natsauudistuksia 2Keskiviikko 09.02.2011 01:23

Eilisen vittumaisuuden jälkeen sain ainakin jotain takaisin natsoilta. Oli tänään lisätty uusia natsauudistuksia, joiden avulla pääsin takaisin takaisisn listoille. Samalla kun tuli täyteen Galleristi (90 päivää galleriassa putkeen). Kyselyiden avulla sain myös paljon pisteit’ä ja olen nyt kaikkien aikojen tilastossa 640 pisteelläni sijalla 29 yhden toisen kanssa.
Jokatapauaksessa heräsin joskus kolmen aikoihin ja sitten yhden energiajuoman jälkeen otin kunnon satsin taas sviskiä ja myös yhden lonkeron leivän kanssa. En ole muuta syönytkään kuin sen yhden leivän. Netti vittuilee ja sitä tavallista ryyppäämistä kuin aiemminkin. Notta silleen. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Natsat vittuileeTiistai 08.02.2011 01:41

Eilen oli niin vittumainen hetki kun kamera oli jollain tapaa lukituksessa, en tiedä edes miten ja mitä tehdä siinä. Sitten kesti helvetin kauan päästä hetti, onnistuin kamerakännykällä ja sain viimein viimein kuvan galleriaan, himmeän sellainen. Luulin onnistuvani ja tänään laitoin myös himmeän kuvan, mutta ei tullut natsaa. Sinne meni sitten 10 viikkoa hukkaan. Onhan kamerakännykällä otettu kuvakin kuva!!!! Natsat tulee vittuilemaan mulle ja kameran myös. Toivottavasti se ei tarkoita joka viikko peräkkäin, muuten meni 10 viikkoa hukkaan.

Joka tapauksessa kun nettikin vittuilee, niin jkkkirjoitan lyhyesti tämän päivän. Ryypätty on normaaliin tapaan ja alkaa mennä taas niin, että myöhään herätään. Viideltä illalla, sekin vielä.

Hyvää illanjatkoa!

Jatkuvasti tekstiviestejäPerjantai 04.02.2011 01:36

Ei mitäänt muistikuvsa milloin tuli menettyöä nukkumaan, mutta tunne oli kuitenkin se, että en oliisi unta paljon saanut. Tuantikausia oli olo kuin en unta saanut oisi. Väsynsyt oli olo koko ajan kun ylös nousin ja tuntuu myös skännin tulleen normaalia helpommin. Jatkuva atekstarivyöry on ärsyttänyt ja tehneyt mieli heittää koko kännykkä paäin seinää. Minua yrirtetään parittaa vaikka kuinka m,onen naisen kanssa. Luonnaollisesti minulta ei kysytä mitään. Jos sieletä nyt löyttyisi joku oikeasti hyvdä nainen, niin ehkeä sitten. Siität tuli myös mieleen eräs sviesti jonka kopioin tänne: ” Sairaat, pakkomielteiset ja narsistiset tunnehäiriköt sekä rikosrekisterin omistavat HUS HUS, POIS POIS!!! « Oli sihan pakko kysyäs onko oolemassa miestä jolla nei ole mitään noista, sillä ainakain minulla on.
Tekstareieta tullut noin 20 ja sen semmoista siis. Viskiä ryypättyä tullut ja televisiota katseltu ja oan myös jälleen se tuttu tunne, notta jaotain oleellista unohtaui sanoa.

Hyvää illanjatkoa!

NatsauudistuksiaTiistai 01.02.2011 01:28

Heräsin tänään pitkästä aikaan myöhään, vasta jotain puoli viideltä. Olin viime yönä/aamuna vedellyt unipillereitä alas saavuttaakseni unen, sillä viinat loppuivat kesken ja oli tyytyminen kaljaan. Typerän lain mukaan viinaa ei saa ostaa sunnuntaisin kuin baarista. Unta tuli kuitenkin hyvin ja nukuinkin siis myöhään. Luonnollisestai lähdin bussilla sitten Alkoon ja yllätyksekseni huomasin siellä olevan itseni lisäksi vain kaksi ihmistä. Myyjän ilmeestä näin taas sen kuuluisan lauseen ”taas toi juoppo tulee tänne”. Viskipulloja taas repullinen ja sitten menin ostamaan itselleni selkaisen ruoan täksi päiväksi, kerroshampurilaisen. Minun mielestäni kaikki täyttävä on ryuokaa. Nakkeja hja perunasalaattia sitten myöhemmin todennäköisesti. Kävin galleriassa, huomasinn sen olevan taas auki koko yön, siis sillä tavalla auki, että olin ollut koko ajan kirjautuneena. Noh huomasin myös minun pudonneen rajusti natsatilastossa kun sinne oli tullut lisää mahdollisuuksia kaikille ja ne eivät soveltuneet minun olemukseeni. En ole enää edes top 75 –listassa 450 pisteelläni. Laskielmiani mukaan saan tämän lisättyäni 50 lisäpistettä ja nousen sinne taas. saIN TÄNÄÄN peräti kolme sydäntä oletuskuvaani lisää. Saa nyt nähdä miten tuossa natsahommassakin käy. Noh itse olo täällä on ollut samantapaista kuin ennenkin. Viskiä kurkusta alas kovaa vauhtia ja televisiota katsellen ja sen sellaisyta. Notta silleen ja Jarkko kuittaa.

Hyvää illanjatkoa!