IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin ja sitten aloitin juomaan lonkeroa ja hieman myöhemmin viskiä. Minä olen tänään myös keskustellut Svetlanan kanssa minun alkoholiongelmastani. Hän haluaisi minun lopettavan alkoholinkäyttöni sillä hän ei halua minun pilaavani koko elämääni alkoholiin. Hän myös sanoi minulle, että kaikesta alkoholinkäytöstäni huolimatta hän pitää minusta. Miksi hän pitää minun kaltaisesta juoposta? Ehkä minä vaan olen niin hyvännäköinen. Olen yleisesti ottaen huomannut sen, että ulkomaalaiset naiset pitävät minusta paljon enemmän kuin suomalaiset naiset. Eniten minusta pitävät jenkkitytöt, mutta myös brittitytöt. Minä olen niin hyvännäköinen ulkomaalaisten mielestä.
Mitään sen kummempia ei vielä tapahtunut tänään. Nyt on klo 15:08 ja myöhemmin jatkuu.

Juuri hetiki sitten söin munakasra ja join lonkeroa ja visikiä. Katsoin televidsoosta ohjelmaa jossa oli nuoria naisia joilla oli lapsia. Minua ns9oin 10 vuotta nuoempia vanhempia. Itse en uskoisi olevani valmis isäksi, vaikka aikoinaan minulle saniottiinkin se, että lapsen synnyttyä varmasti parantaisinj elämäntapojani. Mi nun poikani kouljutusmetoldit ovat sellaiset, että teen hänestä miehen, enkä mitåään Nikkaria (inside-läppä). Se olisi kamalaaa joxn pojastani tulixi Nikkarin kaltainen.Jos taas saisin tyttärene, niin pitäisin huolen siitä, ettei hän sekaantutisi isä nsä kaltaisiin midehiin, vaan kunnollisiin miehiin. Minä myös haluasin elää siijsnjä uskossa, että minun tyttäreni menettää neitsyytensä vasta hääyönä.
#ei kain tässä muuta. Visskiä vedety ja telkkaeria katseltu. Nyt on klo 17:46 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kunt olin nukkuneena tujntikaus8ia. J89n’ä siis olrn täällä jan silleen. Minä kuunteleen nyt surullistaaa musiikkia ja silleen. No ei tässä sen jkymmempia.

Hyvää illanjatkoa!

Iron SkyLauantai 28.07.2012 02:21

On olemassa useita erilaisia merkityksiä otsikolleni, mutta tässä kohtaa tarkoitan lonkeromerkkiä. Sanottakoon se jo nyt.
Tänään minä heräsin taas väsyneenä ja lähdettävä töihin minun oli. Ihmettelin töissä sitä miksi ihmiset olivat juuri tänään niin ystävällisiä minua kohtaan. Minut jopa päästettiin lähtemään kotiin tuntia aiemmin. Bussia odotellessa seuranani oli eräs herttainen rouva työpaikkani toiselta osastolta, jonka kanssa keskustelin Kontulaan saakka, sillä meillä oli sama matka. Kontulassa kävin Alkossa ostamassa viskiä ja yhden pullon Iron Skyta, sillä en muistaakseni ole sitä vielä maistanut lonkeroista. MINÄ OLEN LONKEROPARONI JA MINUN ON MAISTETTAVA JOKAISTA MARKKINOILLA OLEVAA LONKEROMERKKIÄ!!!! Minä kävin myös Kontumarketissa ostamassa nakkeja, kanamunia ja lisää lonkeroita. Reppuni oli todella täynnä viskistä, lonkeroista nakeista ja kanamunista, mutta kokemuksesta osaan tunkea ne vaikka väkisin sinne reppuun. Lähdin sitten terassille juomaan lonkeroita odotellessani kotiini vievää bussia ja samalla sain seurata Kontulan tapahtua. Poliisiauto tuli taas kerran turvaamaan Kontulan rauhaa ja oikeutta. Lopulta lähdin bussilla kotiin ja täällä kotona sitten aloin juomaan viskiä taas urakalla ja join myös sen Iron Skyn, joka oli häpeäksi lonkeroille. Se haisee ihan hirveältä, mutta maku on ihan jees, vaikka lonkeroksi se on helvetin pahaa. Minä olen toki juonut aikoinaan partavettä, koska joissakin partavedissä on jopa 80% alkoholia, joten siihen nähden siihen nähden se oli hyvää. Ne ajat jolloin ryyppäsin partavettä, niin olin silloin köyhyyden partaalla ja jouduin turvautumaan tarpeen tullen korvikealkoholeihin, mutta kuitenkaan en koskaan ole ryypännyt Lasolia, vaikka senkin partaalla on useasti oltu. Elämäni on ihmeellistä, kun yhtäkkiä on paljon rahaa, sitten köyhänä ja sitten taas paljon rahaa. Viime tilin tullessa minulla oli rahaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Minun pitäisi mennä jossain vaiheessa pankkiin ja kysyä paljonko on minun toisella tilillä, jotta voisin laskea paljonko minulla on yhteensä rahaa.
Mihinkäs minä jäinkään? Niin siis viskiä täällä lähinnä ryypätty ja galleriassa oltu ja telkkaria katsonut. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Näin viime yönä unta, että olin humalassa polttanut jonkun ihmisen talon ja ihmisen sen mukana. Minulla oli humalan takia muistinmenetys. Minut tuomittiin ehdottomaan vankeuteen seitsemäksi vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi. Minulla oli unessani myös rikoskumppani, Janne Kataja, joka sai vain 70 euron sakot. Itse sanoin tuomion saaneena, että ”eipähän enää tarvitse töihin mennä”. Jouduin todella ahtaaseen selliin ja siellä sitten lusin tuomiotani. Uni loppui valitettavasti kesken, sillä ties mitä mielenkiintoisia asioita olisi vielä tapahtunut. Yleisesti ottaen olen suurimmissa osissa unistani joko murhaaja, raiskaaja tai pedofiili. Mistäköhän se johtuu?
No joka tapauksessa tänään lähdin töihin väsyneenä ja ehkä aavistuksen liian pienessä paidassa. Kyllä se ennen hyvin päälle mahtui, aikoinaan. Työpäivä oli taas niin helvetin vittumainen kuin yleensäkin. Lähdin sitten töistä pois puoli viiden jälkeen ja ostin K-Marketista 24 packin kaljaa. Kotona aloin juomaan kaljojani ja katselemaan televisiota ja sitä netissä ollut. Ei sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Tämän lomajaksoni viimeinen päiväLauantai 21.07.2012 01:53

Kuten voi otsikostanikin jo päätellä sen, että tänään on lomajaksoni viimeinen päivä. Nopeaasti kului. Seuraavaa tulee vasta 23.8.ja se kestää kaksi päivää. Minulla on kuitenkin vielä jäljellä viikonloppu ennen palaamista taas töihin. Minun pitää tehdä korjaus edelliseen päiväkirjaani, jonka kirjoitin tiistaina. Kerroin siinä, etten ole nähnyt ketään ystävistäni yli vuoteen, mutta muistin väärin. Minä kuitenkin olen, mutta tapaaminen oli niin lyhyt, että se ikään kuin unohtui minulta. Poistinkin tänään kyseisen lauseen siitä päiväkirjasta. En yleensä poista jälkeenpäin mitään päiväkirjoista, ainoastaan asiat jotka osoittautuvat virheellisiksi myöhemmin. Kaikki kertomani asiat ovat aina täyttä totta, eihän sitä muuten olisi mitään järkeä kirjoittaa. Joka tapauksessa heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja join yhden lonkeron ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Katsoin sitten pari tuntia Putousta ja olen galleriassa ollut. Nyt on klo 16:14 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu kun kelloe on 22:44 ja oalen tuossa välaissä eryypännyt viskiä kunnolla, katsellut kodiamaaan Englannista ja Ammerikasta. Tilsnnut megahamapurilaisen netissä ja vedelleyet viskiä. Jotaian muutakin tuli tehtyä, mutteei nyt muistu mieleen. Lädhden kohta katsomsaan elokuvan The Doors, sjoka tulee joltain kanavalta kohta. Eai kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pakko olla laskuvirhe kävijälaskurissaniKeskiviikko 18.07.2012 01:11

Heräsin tänään yhdeksän aikoihin ja sinnittelin noin vartin yli kymmeneen sängyssä yrittäen unta, mutta turhaa se oli. Minä luulin aluksi, että tänään on keskiviikko vaikka tänään onkin tiistai. Ehkä se johtui siitä, että näin viime yönä unta, että oli tiistai. Minä kuitenkin nopeasti herättyäni tajusin, että tänään on tiistai. Ylös noustessani minä aloin juomaan viskiä ja menin galleriaan. Minä huomasin galleriassa, että minulla olisi ollut viimeisen seitsemän päivän aikana 494 vierailijaa (tällä hetkiellä 498) ja pidän sitä virheellisenä tietona. Tuossa on pakko olla tapahtunut jokin laskuvirhe, koska en ole tilannut itseäni etusivulle tai muutenkaan mainostanut itseäni pitkään aikaan. Luin myös eilen kirjoittamani päiväkirjan ja klikkasin sitä kuva.nettiä ja sen sanon, ettei se todellakaan ollut se sivusto johon eilen liityin. Se oli joku sivu joka oli hieman sananniminen, muttei kuitenkaan tuo. Eilinen päiväkirjani sai kahden vakiolukijani lisäksi myös kolmannen henkilön. Olenpas suosittu ihminen. Minulla oli aikoinaan huomattavasti suurempi lukijakunta, mutta usea heistä erosi galleriasta ja osa vain yksinkertaisesti ei enää jaksa käydä galleriassa. Minulla on 26 julkista kaveria ja heidän lisäkseen 14 seuraajaa, mutta tuosta porukasta vain kaksi lukee päiväkirjaani säännöllisesti. On se kummallista, mutta vielä kummallisempaa tuo melko varma laskuvirhe kävijälaskurissani. Minttu sanoi myös itsekin kokeneen saman omassa blogissaan. Tai oikeastaan ihmetellut sitä, eikä suoraan myöntänyt sen olevan laskuvirhe. En siis liene ainoa, joka on kokenut tämän todennäköisen laskuvirheen tänään. Ei kai tässä sen kummempia tänään vielä. Klo on nyt 13:51 ja myöhemmin jatkuu.

Juuri hetki sitten näin katya-christinan tekevän comebackin galleriaan. Mitä nyt parin minuutin visiitti. Minulla oli jo asiaa, mutta kommenttia lähettäessä ei enää koko naista ollut galleriassa. Hänetkin olen halunnut omaksi emännäkseni aikoinaan. Jos lasketaan kaikki naiset joista olen oman tyttöystävän itselleni halunnut, niin kuinkakohan monta naista olisi. Veikkaan yli sataa, no tuskin niin paljon, mutta kyllä nyt reilusti yli 50 kuitenkin. Ei kai tässä sen kummempia. Viskiä vedän ja galleriassa olen. Nyt klo on 15:04 ja jatkuu myöhemmin.

Katsoin pitkään erään Sofian mustavalkoista kuvaa ja mietin itsekin, että seuraavasta kuvastani pitäisi tulla mustavalkoisina, koska ihmiset ovat niissä yleensä paremman näköisiä. Ainakin Sofia oli muihin kuviinsa verrattuna ja pidän mustavalkokuvia taiteellisina. Minulla itselläni on täällä galleriassa neljä mustavalkokuvaa. Joka tapauksessa aikaa on kulunut jo sen verran, että uuden kuvan olisi jo pikku hiljaa aika ilmestyä. Minä myös hetki sitten näin ikkunasta poliisiauton, jossa oli minun naapurini. Mitäköhän hän oli tehnyt? Hänet päästettiin kuitenkin pois. Väärinkäsitysten välttämiseksi mainitsen vielä tässä sen, e3ttä en suinkaan tarkoita yläkerran naapuriani. Nyt on klo 16:25 ja jatkuu myöhemmin.

Välsissäs tuli katsosttua Salkkareita, syötyä munakaddta ja ryypättyä viskiä. Minsä myös mietin matsejani U Nikusen kanssa aamvuodsina 2007-2009, jollosin minä olind joka vuosi se paras suomalainen. Todella hyvvän vastuksen hrän kyllä antoi, sen muyönnän ja minun lopetettuani hänestä tulikin se paraas suopmalainen. Olisi kivaa istua iltaaa hänen kanssaaa viskiä juoden ja muisteellaa meenneitä matseistamme. Olisi see myös kivaa viettää aikaa Ikiksen, Jcobin ja Peetrin kanssaa. Ystsäviäni minulla oan tietysti ikävä jaa halkuaisin viettätä aikaa heidän kanssaan. Petristä tuli mieleene se, että kyseisnen emies stäyttää elokuussa 40 vuotta,a jotene minun on oikeasstaan hänen ainoana kaveriaan aperreräti velvollisuus järjestää hänelle synttärit aatai viedä hänet synttäreillään jaonnekin bailaamaan.
Ei kait tässä senkummempia. Nyt on klo 20:06 ja myaöhaemmin jatkuu.

Jatktuu toki, mutta aviianan juomisen lisäksis ei oikeastaaans mitään olr tapahatunut. Miiweetin kävijälaskurianais mmyös. Eis smmuinulla noin palajona katsojia voi olla. En aiankaan usko siihen. Eis kai tässä muuta, vaikka tunne taas notta jäai jotain sanoamatta.

Hyvään illanjatkoa!
Tämä on siis tosiaan ensimmäinen lomapäiväni tästä lomajaksosta, sillä viikonloppuja ei lasketa lomapäiviksi. Minä heräsin tänään siinä puol yhdeltätoista ja liityin vahinossa eräälle sivustolle, joka oli ennen ii2. Tarkoitukseni oli katsoa erään naisen herutuskuvaa, jota katsellessa vetää näppärästi käteen. Jouduin kuitenkin turvautumaan vanhaan kunnon nettipornoon. Minä sen jälkeen join yhden alkoholijuoman jonka ostin perjantaina ja katsoin samalla olinko tehnyt eilen paljonki puheluita. Olin soittanut kahdelle ihmiselle, Netalle ja Ikikselle, mutta en puhunut kummankaan kanssa, koska se näytti punaista. Nimen tai numeron perässä näkyy punainen merkki kännykässäni jos soittamaan henkilöön ei saa yhteyttä. Juotuani kyseisen juoman, aloitin viskikännini. Liityin myös aiemmin mainitsemaani sivustoon, joka ei siis enää ole ii2. joku kuva.net tai jotain sinne päin nykyään. Laitoin muistaakseni kolme tai neljä kuvaa sinne, mutta en tajunnut oikein sivuston ideaa. En nimittäin pystynyt nähnyt kenenkään toisen kuvia. Kävin toki myös galleriassa ja näin siellä naisen joka Netan lisäksi vietti myös itse synttäreitä eilen. Hän on niin hyvännäköinen, että voisin ottaa hänet uudeksi emännäkseni. No pitäisi varmaan käskeä itselleni että älä aina halua useista naisista omaa emäntää. Se toki olisi mukavaa jos minulla olisi oma emäntä. Sen kummempia ei liene tänään vieelä tapahtunut. Söin minä toki yhden hampurilaisen. Nyt on klo 15:07 ja jatkuu myöhemmin.

Välisssä ollut tuossa lähinnä vain galleriassa oltua ja miettinyet erilaisia filosifosia asioita, mutta olen unohtanut ne kaikki. Oikeasraan olen uniohtanut paljon asioita tuon kolmen jälkeen. Muistan kuitenkin taas olevania kuu,mana Nettaan ja Emiliaan ja muistan asioita jostaain vauvapuheista. Aloitin myös rommitotin ryyppäämisen viskin lisäksi. Rommitoti, todella kessäinen drinkki :D. Rommitotia ja viskiä olen ainakain ryypännyt ja kuunnellut nmyös musiikkia ja ololut galleriassa. Niin ja mujistui sellianen asia mieleen notta minulla oli mieli laittaa lisää kuvia arvosteltaavaksi OkCpidin Ma best faceen, jota en kuitenkaan tehnyt. Ei nyt muutqq a5tule mieleen, vaikks vahva tunne onkin notta jäi jotain sanomatta. Nyt on klo 20:42 ja myöhemmin jatkuu.

Eipä palajoa ole ellisää sanottavaa enäää. Oikeastaahnn ei yhtään miotään sanao9ttavaa.

Hyvöäåää illanjatkoa!
Heräsin tänään siinä varttia yli 12 ja sitten aloitin viskin juomisen. Minua on myös jännittänyt Netan syntymäpäivä nro 21. Minä jännitän lähinnä stä reaktiota minkä saan kun onnittelen häntä. Liian jännittynyt olotila soittaakseni, joten lähetin onnittelut galleriassa, mutta eräs hyvä ystäväni sanoi minulle, että parempi olisi lähettää tekstiviesti jos soittaminen jännittää liikaa. Olen tekstiviestinkin lähettämisestäkin liian hermostunut. Te lukijat varmasti ihmettelette mitä minä oikein jännitän kyseisessä tilanteessa, mutta se saattaa johtua siitä, että minä pidän Netasta niin paljon. Hänestä pitäisi tulla minun uusi emäntäni. On se omituista, että uskallan tapella minua isompien miesten kanssa oikein kunnolla, mutta pelottaa yksi puhelinsoitto minua paljon pienemmän naisen kanssa. Sama tilanne minulla olisi tullut tänä vuonna silloin kun Emilia täytti 27 vuotta, mutta hänen puhelinnumeronsa katosi puhelimeni vaihdon yhteydessä. Minulla on sairaalloinen ihastus molempiin ja haluaisin molemmat omaksi emännäkseni. Minä kun pidän noista ns. kovistytöistä, koska he eivät arvostele minua omista tekemisistäni kuin muut naiset. Joka tapauiksessa palatakseni itse aiheeseen, eli Netan syntymäpäivään, niin minä itsekin ihmettelen miksi jännitän. Minä olen puhunut hänen kanssaan useasti, mutta nyt yksi synttärionnittelu jännittää. Se on synttärionnittelu, ei suinkaan yritys kosia. Vaikka periaatteessa minä voisinkin mennä naimisiin Netan kanssa jos hän haluaisi. Ei hän halua, eikä halua Emiliakaan, joten ei voi mitään. Nyt on kello 16:21 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt tion klo 17:18 ja tunnelma mennyet juuri päinvastoin. Minun nimittätin tekemisi mieli soittaa Netalle syntttärionnittelut ja sanoa pari muutakin asiaa, kuten meinuen tunteeni häntä kohtaan. Soitto vai tekstari? Minulla on jotehkin sellainen tunne, että jompikumpi tulee. Myöhemmin jatkuu.

Minä zjuuurrii äsken yritin sosittaa bNetalle, mutta numero ei ole eneäää käytössä. Tämä kaiakki noli siis turhaa. Yritin sosittaaa Ikikselle purkaaakseni masentunutyta olotilaani, mutta hänenkääån numeronsa ole wneäää käyhtössä. Minä todellla haluaisin toivottaa sysmnttärionnittelut puhelimitse kun saian viimein rohkeutta xiihen. Klo nyt 18:47 ja ja

Minä nrryrrt vaaian hwluan loprrrrrrrrrrrrrrrrrryyywww 5äjmän. Min ä Jarkko hqlquqn vqin tämän päivivvkwe3n 5änn3ö.

Hyvää illanjatkoaaaa!

Säälittävä yritys natsan saamiseksiSunnuntai 15.07.2012 01:38

Nukuin tänään melko vähän aikaa, sillä heräsin yhdeksän aikoihin ja en saanut todennäköisesti enää unta sen jälkeen, mutta sinnittelin kuitenkin yli yhteentoista asti. Pakko se oli ylös nousta kun ei unta saanut. Ylös noustaessani aloin juomaan viskiä ja tilasin sitten viisi juustohampurilaista Ravintola Deli Chefista tämän ja huomisen ruoakseni. Minun suureksi yllätyksekseni ne tulivat varmaan vartin kuluttua, ellei jopa aiemmin. Paikka on toki Siwan naapurissa, joten matka ei ole pitkä, mutta silti Muistelin viime yöstä keskustelun naisen kanssa jonka kerran aikoinaan meillä oli yhteinen runkkuhetki. Hienoja aikoja ne olivat ja toivat taas mieleen nuoruuden. Ajan jolloin olin vielä vapaa enkä vankina työelämässä vastoin tahtoaan. Mutta nyt ollaan lomalla, joten ei ajatella töitä, vaan iloitaan lomasta. Katsoin tänään Youtubesta Putouksen Jani-Petterin kahta kappaletta jatkuvasti. Suurena Putous-fanina ne olivat mielestäni loistavia kappalia, vaikka onkin todennäköistä se, että jos joku toinen olisi laulanut kyseiset kappaleet, niin eivät kovin kummoisia biisejä olisi mielestäni olleet, mutta haittaakse? Minähän olen ihastunut Iina Kuustoseen, joten katsoin myös musiikkivideossa Jani-Petteriä ”sillä silmällä”. Toivottavasti se johtui vain Iinasta, eikä siitä, että minä salaisesti pitäisin 6-vuotiaista pojista. Minä sitten galleriassa olin myös ja mietin edelleen niitä neljäätoista ihmistä julkisen kaveriryhmäni ulkopuolella olevaa seuraajaani. Eniten minua ihmetyttää se, että ne 14 katsovat vain kuviani, mutta päiväkirjojani eivät seuraa kuin ne muutama vakiolukija. Miksi joku katsoo kuviani säännöllisesti, mutta ei lue päiväkirjoja? Minua kiinnostaa kuitenkin ketkä nämä 14 ihmistä ovat. Miksei kukaan heistä tunnusta sitä minulle kun kysyn? Itse pidän stalkkausta kohteliaisuutena, olenhan itsekin muutaman naisen sellaisen. Nyt on klo 17:26 ja jatkuu myöhemmin.

Minä yriirn saasda uutta natsaa, sitä Jäänsärkijää, mutteb ionnistunut siinä. Keskusteleuntsat ovat todella ahankalia saada. Varsinnkkin kun keskusteleun voi liittää vain yhteisööön jossa on itse mukana. Sen takia jouduin liittymään yhteisöö Säälittävä Natsojen keräily ja kysyinksin siellä onko kukaan tehneyt epätoivoisia tekoja saadakseen natsan. No msinä ainakjin olen tänään yrittänyt ja olen muuten pariins muuhunkin yhteisööön laittanuta uuden keskustelun alulle. No nsyt on klo 20:19 ja amyöhemmin jatkuuö.

Täzmä nyt eie edistynuy ole yhjtään mihinkään suunstaan, vaikkaa eine nyt mieleen tule mihin olisi spitänyt edistyä. Mieetin naisiaa ja heidän ajatsudkmaailmaansa. Kävin mielessäni käpi galleriassa olevia naisisa ajotka ovat syystä tai toisessta olleet kuumana minuun. Ehksä heilleä on ain niin huiono miesmaku tai olen erniin hyvännäköinedn. Joopa ajpp ja misnulla ei liene mitään muuta kserrottsvaan. Jos Joss tässä noin hieman alle puolessatoista tunnissa sjotain oleellista atapahtuu, aniin mainitsen sen seuraavassaa päiväkirrjassani.

Hyvää illaanjatakoa!
Heräsin todella väsyneenä ja lähdin sitten töihin taas kerran vapisevassa ja hieman vainoharhaisessa olotilassa. Minua ei niinkään vituttanut tämän päivän työpäivä, sillä mitään massiivista vitutuksen aaltoa ei ylitseni tullut ja päivä olikin keskivertoa parempi. Lähdin pois töistä klo 16:17 ja minun seuraava visiittini sinne on 23. päivä, eli siis koko ensi viikko on minulla lomaa. Lähdin kohti Kontulaa tyylikkäästi taksilla. Vituttaakohan taksikuskeja koskaan, kun heidän pitää olla sellaisia renkejä? He eivät itse saa koskaan päättää minne ajetaan, vaan herrat takapenkillä aina päättävät sen. Minun taksikuskini eivät aina minusta pidä, sillä parikin kertaa on pientä sanaharkkaa tullut ja en ole pitkään aikaan antanut senttiäkään tippiä, sillä maksan aina kortilla kuin joku liikemies.
Minä sitten Kontulassa kävin Alkossa viskiostoksilla ja kävin ostamassa K-Marketissa myös erilaisia lonkeroita. Kotona sitten aloin ryyppäämään viskiä ja söin myös munakkaan. Olen ollut netissä myös ja katsellut televisiota. Minulla on myös suhteellisen positiivinen ilme naamallani täällä kotona. Ilmeeni on kuin pikkupojalla lomani alkamiseni kunniaksi. Sen takia vaihdoin oletuskuvani galleriassa. Kuvista puheen ollen, minä otan edelleen vastaan ehdotuksia uudeksi kuvakseni. Edellisestä kuvasta on jo aikaa, koska lopetin viikottaisen uuden kuvan ottamisen kun sain Vuoden kuvaaja –natsan.
Tämä päivä ei ole ollut yhtään nimensä veroinen minun kohdallani. Tänään on nimittäin perjantai 13. päivä. En kuitenkaan ole taikauskoinen. Se olisikin huolestuttavaa jos ottaisin horoskoopit haudanvakavasti ja pelkäisin peilien rikkomista ym. Ei kai tässä muuta tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Yksi työpäivä ennen lomaaPerjantai 13.07.2012 01:53

Tänään lähdin väsyneenä taas töihin. Työpäivä oli vittumainen, kuten aina. Minulla alkaa onneksi loma huomisen jälkeen. Minulla on koko ensi viikko lomaa. Töistä lähtiessäni metro oli niin täynnä, että mahduin hädin tuskin sisään, mutta tunkeuduin väkisin ja tiivis oli tunnelma. Minä ostin tällä kertaa kaljani Siwasta, koska ostin myös kissanhiekkaa ja minulla ei ole kolmea kättä. Miten muuten näyttäisin matkakorttini bussissa? Siwassa ei jostain syystä myydä Koffia kuin 8-packissa ja Lapin Kultaa, Olvia ja Karhua on vain 12-packissa. Karjala oli ainoa jota sain 18-packissa, joten Karjala oli siis tänään ostamani kaljavalikoima. Kun tulin kotiin, niin aloitin kaljan juonnin ja menin galleriaan. Minulla on yksi kaveri nyt taas vähemmän kun katya-christina ei ole täällä enää. Se on minulle suuri pettymys. En voi enää katsoa hänen kuviaan, vaan muistoissani vain hänet enää näen. Paitsi jos on saanut vain tilapäisen pakkoloman galleriasta. Minä itse sain kerran viikon jäähyn galleriasta tappouhkaukseni takia. Joka tapauksessa tullessani kotiin olen vain koko illan juonut kaljaa ja katsellut erilaisia televisio-ohjelmia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!