IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Idän Pisteessä karaokeaMaanantai 27.08.2007 02:06

Jäänyt jälleen pari päivää väliin joten kirjoituskooste lienee paikalla.

Perjantaina olin herättyäni ja sen jälkeenkin aika väsyneenä tai aika paljonkin. Yellow Cattin jämät join ja myöhemmin viskiä jonkin bverran. Unirytmion jo kauan ollut täysin hukassa kuten olen mainita tainnut. Jcobin kanssa lähdin hieman ennen yhdeksää aluksi PUotin Krouviin parille ja lopulta jäimme juomaan Idän Pisteesaeen siellä olevan karaoken takia. Kappalelista oli huikean pitkä joten lauluja riitti. Artistejakin taisi olla vain viisi muistaakseni, eli kolme meidän lisäksi. Aluksi en tullut aivan sinuijsdikis mikrofonin kanssa, mutta lopulta sitten alkoi sujua. Tauoilla tietenkin kaljaa, lonkeroa ja Minttuviinaa. Karaoke taisi loppua siinä puoli kahden aikoihin samalla kun valomerkkikin tuli. Lähdimme siis baarista ja menimme kebabbia syömään samalla nminun oli tietenkin avauduttava taas naismurheistani. Lopulta taksilla kotiin.
Lauantaina nukuin hieman pois univelkaa ja olinkin ollut paljon pirteämpi. Lähdin Formuloiden aika-ajojen jälkeen (Massa ajoi paalupaikalle) Itäkeskukseen Alkoon ja Hemmingwayhin pelaamaan Photoplayn peleja ja lonkeroita juomaan. Maailman kaikista Photoplayn pelaajista olen jo sijalla 8050. Summa on suuri, mutta onhan niitä pelaajia satojatuhansia. Lähdin siinä kuuden aikoihin pois ja kotiin syömään kanaa ja juiomaan viskiä. Frendi oli myös täällä siinä yhteentoista asti. Tuli myös katsottua kaksi elokuvaa (Scary Movie 1 ja 3) ennen sammumistani.

Tänään heräsin puoli yhden aikoihin (alunperin heräsin yhdeksän maissa) ja katsoin kaksi jaksoa Pulmusia ja kohtahan ne Formulatkin alkoivat (Massa voitti). Söin sitten kalapuikkoja ja perunoita jonka jälkeen oli aika juoda viskiä taas kunnolla. Nyt galleriassa ja silleen. Tuskinpa sen kummempia enää tapahtuu.

Hyvää illanajatkoa!

Verraten tylsä päiväTorstai 16.08.2007 02:20

Mitäs tästä päivästä nyt kertoisi? Nohn heräsin onta kertaa ja lopulta siinä puoli yhden aikoihin. Join muutaman lämpimän hyvän juoman ja aloin sitten juomaan rommitoteja jälleen kerran. No niitä sitten juonut ja galleriassa oltu. Ei kai tässä paljon muuta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Kolme vuotta galleriassaKeskiviikko 15.08.2007 02:14

Tänään tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä kun rekisteröidyin irc-galleriaan. Sen tähden ensimmäinen kuvani on oletuksena.Heräsin tänään monesti ennen kuin lopulta heräsin yhden aikoihin. Jonkin ajan päästä join jääkaapissa olleen yhden Smirnof Ice -juoman. Pienen hetken päästä oli rommin vuoro taas veden ja hunajan kera.
Äitini tuli kotiin jälleen aivan raivona jälleen kerrabn ja valitti taas ja uhkasi jälleen vaikka millä. Hoh hoijaa, ei kiinnosta.
Äsken Essi pyydysti todennäköisesti päästäisen ja rohkaisin häntä tappamaan sen, mutta se ehti karata.
No ei kai tässä paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Televisiota, lonkeroa ja rommiaTiistai 14.08.2007 00:22

Eilen oli viimeisimmät tuplabonuspäivät, joten tietenkin ostin taas kunnon satsin lonkeroita, toki ensin baarissa. Knifferin arvokisoissa oli sija 46 ja tuskin se siitä ehti laskea, kai. Lonkeroiden jälkeebn Siwaan ostamaan 26 lonkeroa ja niistä kunnon ruoan jälkeen vedin "vain" 23 kappaletta. Lonkero täyttää todella paljon ja sitä pitäisi juoda vain kun on syönyt vähän. Katsoihn myös sinä päuivänä monta tunt8a televsiota putkee ha en tähden en paljoakaan ehtinyt käväistä galleriassaa.

Tänään heräsin toki aluksi klo 10:30 ja laitoin Salatut Elämät nauhalle. Piinava kuumuus vaivasi ja ei meinannut uni tulla, kuitenkikn se tuli ja heräsin siinä yhden jälkeen. Sitten Alkoon ja takaisin kotiin. Kun tulin kotiin join loput kolme lonkeroa ja sitten aloin ruoan jälkeen juomaan rommia jälleen.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi puhelinSunnuntai 12.08.2007 02:47

Jälleen muutama päivä jäänyt kirjoittamatta ja nyt koosteet niistä toki ja toki tästäkin päivästä tietenkin.

Torstaina ei tapahtu lähes tulkoon mitää. Kotona join rommia ja olin ajoittain netissä. Mitään muuta ei, olisin voinut kirjoittaa silloin merkinnän, mutta päivä oli yksinkertaisesti niin tylsä, että se olisi todennäköisesti ollut yksi kaikkien tylsimmistä minun päiväkirjamerkinnöistä.
Perjantaina oli sekava olo ja olo oli kuin olisin megajurrissa jopa selvänä. Toki9 tyli taas otettua jälleen alkoholia Porvoon mitalla ja muisti lähtikin eikä ole paljoa palannut. Ainakin tuli televisiota katsellut.

Tänään oli todellakin tekemistä. Ensin baariin juomaan lonkeroa ja pelaamaan Photolayn pelejä. Sitten Tarjoustaloon ostamaan 25 Sheebaa (kissanruokaa), sitten Markantaloon ostamaan uusi puhelin. Matka oli suhteellisen pitkä piinaavassa helteessä. Puhelin jonka ostin, olNokian 3110 ja rahaa meni lisälaitteitten kanssa noin 218 euroa. Sitten Siwaan ostamaan paljon elintarvikkeita ja kotiin. Kotona sittn söin makkaraa ja join lonkeroasekä toki rommia taas jälleen. Kännylkkääni tietenkin katsastin ja huomasin kauhukseni kaikkien viestieni kadonneen. Sinne meni muutama todella ihana viesti, mutta ei voi mitään. Muuten ihan kiva kännykkä.
Ei kai muuta, netissä olen ja rommitotia juon.

Hyvää illanjatkoa!
Taas on niin monta päivää jäänyt väliin ja joudun jälleen kertomaan koosteeen niistä päivistä. Alkaa..

Perjantaista en muista mitään ennen Oltpankkiin lähtöä, eli ei liene ollut mitään sen kummempia. Olutpankkiin Jcobin kanssa laulamaan ja juomaan, minäen toki aloittanut laulamista heti, sillä minun piti kurkkuani ja yskimistäni yrittää hillitä. Lopulta kuitebnkin laulamaan ja hyvinhän ne meni. Syömään siinä karaoken loputtua ja sitten kotiin juomaan rommia pullosta ja nukkumaan.
Lauantaina yksin kotona sillä äitini lähdin erään hänen kaverinsa syntymäpäiville Mäntsälään. Katsoin Truman Show:n ja juopottelin taas helvetinmoisen määrän alkoholia. Muisti meni taas jälleen.
Sunnuntaina lähdin Hemmingwayn baariin kun Texas Holdemissa oli arvokisojen viimeinen päivä. Se oli ikävää sillä olin oppinut pelaamaan sitä vasta jonkin aikaa sitten. Loppusijoitus oli sijojen 126-137 väliltä, ei jaksa tarkkaan muistaa. Kotiin lähdössä oli ongelmia sillä ensin tuli bussi ajoissa ja seuraavaa piti odottaa puolisen tuntia ja sekin ihan täynnä, kuten kaikki ohi ajaneet bussit. Mietin vain, että oliko keskustassa sinä yönä jotain kummalliista? Jos joku tietää niin voiosi sen minulle kertoa.
Maanantaina menin katsomaan arvokisojen sijoitukseni ja laitoin ne ylös kännykkääni. Pelasin myös paikallista Amore Mioa ja ensimmäistä kertaa pääsin sen pelin läpi! Se kyllä nostaa lisää itseluottamusta. No lukuisien halpojen siidereiden jälkeen lähdin kotiin ja katsoin toisen Vareksen jonka olin sinä päivänä ostanut.Vitutti myös kyseisenä iltana ja onnistuinkin hajoittamaan tavaroita, lähinnä niitä jotka olivat jo rikki.
Tiistaina kun heräsin niin oli kännykkäni toimintakyvytön, oli hajonnut. Piti siis vaihtaa kännykkää. Kaikki kännykät olivat hajalla ja piti ottaa Siemensin kännykkä lainaksi, kunnes ostan luantaina uuden. Kännykän menetys ei sinäänsä vituta muuta kuin ne viestit ja numerot jotka menetin. Minulla oli suhteellisen väsynytolo koko päivän ja join ensin lämpimiä hyviä juomia kolme kappaletta putkeen, eli periaatteessa enemmän kuin saisi. Sitten rommia jälleen ja sitten katselin televisiota ja nettikin alkoi minulle vittuilla ja sen tähden jäikin merkintä väliin. No ei kai sillä niin väliä ole enää.

Tänään heräsin siinä puoli yhdeltä, eli ehdin kuitenkin nukkua sellaiset 11 tuntia. Lähdin Kontulaan aluksi Kontupisteeseen ja sitten baariin juomaan ja pelaamaan. Toisen tähden olen muuten jo saanut joitakinaikoja sitten, mikäli en sitä ole aiemmin maininnut. Kotona rommieille ja nettiin ja Salkkareita. Eui kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

214. merkintä päiväkirjaanPerjantai 03.08.2007 02:03

Tänään heräsin vasta kahden aikoihin (jos ei oteta huomioon tuttua arkiheräämistä puoli yhdeltätoista) ja en millään jaksanut nousta ylös ennen puoli kolmea.
Luin Seiskan ja lähdin baariin lähinnä pelaamaan Photoplayn pelejä, toki join myös lonkeroa. Arvokisoissa nousin Knifflerissä peräti sijalle kolme! Montezumassa olin pudonnut kärkisijalta sijalle kolme (nytkin vain 40 osanottajaa) ja kärkikaksikko on kaukana, vaikka tuloksiani onnistuinkin monta kertaa parantamaan. Texas Holdemia en pelannut ja se sijoitus onkin pudonnut. Amore Mioakin toki pelasin kerran ja teinkin toiseksi parhaan tuloksen ja Make jäi taas lisää taakse. Lokakuussa tulee niiden arvokisat, joten on syytä ehkä hieman myös treenata jos aion olla voitosta varma. Pelasin paljon muitakin pelejä ja jotta pääsisin lähemmäksi toista tähteä.
Kun lähdin pois baaristya, kävin Alkossa rommiostoksilla ja Siwassa ihan vaan ruokaostoksilla (ja myös vähän limua ja mehua) sitten kotiin syömään kanakeittoa ja katsomaan elokuvaa Romeon on kuoltava (samalla juoden rommia). Sitten olen ollut lähinnä netissä, täällä galleriassa. Ei kai tässä muuta. Niin ja muuten, mietin kauan otsikkoa, mutten keksinyt millään joten piti laittaa näinkin tylsä.

Hyvää illanjatkoa!

Wenlassa ilman riitaaTorstai 02.08.2007 02:28

Heräsin tänään siinä alunperin puoli yhdentoista aikoihin ja laitoin Salatut Elämät nauhalle, menin toki nukkumaan mutten pahemmin unta enää saanut. Söin hieman leipää ja eräs urpo sukulaiseni soitti minulle. Olin aika kyllästynyt, mutta kuitenkin päätin kuunnella loppuun. Puhelun jälkeen katsoin elokuvan Vakoojaveli. Elokuvan jälkeen kahteen eri baariin, ensin johonkinnLondon Houseen (tai jotain sinne päin) ja lopuksi tuttuu vihollisbaariini, Wenlaan. Olin katsos eilen Photoplayn kotisivuilta atsellut missä voi osallistua arvokisoihin ja menin näin ollen Wenlaan yrittäen vältää sanaharkkaa ihmisten kanssa, se oli helppoa koska olin lähes ainoa koko baarissa. Wenlan onkin tosiaan ennen tätä päivää paikka jossa aina on tappeluita syntynyt, joskus nyrkeillä on pitänyt puhua.
No historillinen hetki nyt minulle tuli. Photoplay koneet ovat toki mahdollisimman ärsyttävissä paikoissa. Arvokisoissa oli tullut muutoksia.Knifferissä olin reilusti pudonnut, mutta nostin itseni sijalle 26, Texas Holdemissa nostin itseni peräti sijalle 261 (muistakaan etten tunne täysin sääntöjä) ja Montezumassa sijalle kaksi, mutta tuskallisten yrityksien ansiosta onnistuin nostamaan itseni taas kärkisijalle (nytkin osanottajia vain 22).
No toki paikallisen kuppilan Amore Miokin piti testata ja helposti sain kärkisijan haltuuni.
Lähdn baarista puoli kahdeksan aikoihin McDonaldsiin syömään ruokani ja kotiinpäin. Eräs hulttiokavereistani soitti ja pyysi baariin, sanoi soittavansa kun tulee kotiin. Ei ole soittanut. Kun saavuin kotiin aloin jälleen vedellä rommitoteja tiuhaan tahtiin. Eipä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kissa kuumalla katollaPerjantai 27.07.2007 02:01

No siis otsikko on eräs elokuvan nimi joka tehtiin joskus aikoinaan, kissani ei oikeastaan ollut katolla., mutta kuitenkin kkun luet tämän merkinnän niin ymmärrät otsikkoa paremmin.
Elikkä siis aamuklla kun heräsin niin lähdin Seiskan lukemisisen jälkeen Kontulaan Kontupisteeseeen, apteekkiin, Alkoon. Lidliin ja lopulta baariin. Alunperin ei pit'nyt baariin mennä kummaat kun bussi meni juuri nenän edestä niin oli kahdeksan minuuttia seuraavaan. Join lonkeron sitten muutamassa minuutrissa. Kotiin tultuani katsoin Salattuja Elämiä ja join viskiätotia ja muöhemmin rommitotia. Siibnä sitten olen ryypännyt ja katsellut Simopsoneita ja televisiota. niin ja kun Simpsoneista kun puhutaan, niin ennakkoon on myyty yli 20 000 lippua, joten ei ole menemistä huomenna ensi-iltaan, tyhmä kun olen. No menköön sitten ensi viikkoon.
Myöhemmin illalla Essi teki tempauksen kiipeämmällä aidan päälle ja jäi sinne makaamaan. Sille oli vaikeaa tehdä mitään, sillä kissani olisi voinut helposti loikata naapuriin tai kylille. Lopulta kiltti kisu tuli lopulta omalle reviirilleen. Olipa siinäkin sitten. Kuva kuitenkin onnistuttiin ottamaan siitäkin hetkestä ja aikoinaan kuva tulee olemaan galleriassa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Fun Tower ja muutaKeskiviikko 18.07.2007 02:18

ilinen jäi väliin joten koosteen siitä kirjoitan nyt tähän.

Eilen siis heräsinvain noin kuuden tunnin unten jälkeen,. Lähdin Itäkeskukseen katsomaan aluksi töitä, mutta sitten Hemmingwayhin aluksi vaan tarkastelemaan sijoitukseni Clockworkin Etelä-Suomen arvokisoissa. Ne olivat loppuneet ja lopullinen sijoitukseni oli neljäs. Niukasti minut kukistettiin kolmannelta sijalta, mutta kärkikaksikko olivat täysin omilla luvuillaan. un Toweria myös pelasin. Se on nyt siis Uudenmaan arvokisat (kuten oli Amore Mionkin kisat viime vuonna, jonka voitin) ja onnistuin lähestulkoon jumbosijalta nousemaan peräti sijalle 261 tai 264. Eli päivän aikana yli 1000 sijaa paremmin. Alkoon tietenkin ennen sen sulkemista ja ostin viskiä. Olo oli kuin olisin humalassa, johtuen vähäisistä yöunistani, sillä en juonut edes kymmentä alkoholiannosta. Kotiin päästyäni join viskiä jonkin verran ja sitten jo pyuolenyön aikaan nukkumaan suuresta väsymyksestä johtuen. Tiertenkin Sedonium piti ottaa varmuuden vuoksi.

Tänään heräsin siinä puoli yhdentoista aikoihin herätyskelloon. Olin huomattavan pirteä ja lähdin Kontulaan Kontupisteeseen töitä katselemaan sekä Alkoon tietenkin. Siwassakin tuli käytyä. Kotiin tultuani katsoin Salkkarit ja aloin ryyppäämäänm viskiä. Äitini valittu kun aloin juomaan "jo" vneljältä viskiä, mutta olen juonut aiemmin jo kymmeneltä aamulla joskus, joten mitä helvetin väliä sillä muutenkaan on väliä milloin aloittaa?
Sitten ollu galleriassa ja katsellut muutenkin televisiota ja sen sellaista.
Eipä muuta.

Hyvää illanjatkoa!