IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Saunalahden laajakaistaSunnuntai 28.03.2010 01:57

Tänäöän sain hommattuamitselleni Saunalahden laajakaisrab ja nyt toimii miniläppäri jokaisessa huoneessa ihan helposti. Onhan se neäyttö pieni, mutta atarpeeksi juitekin kun tekee normaalia ko9neella. Jos runkata pitää pornoa katsellessa, niin voi käyttää toista koinetta.
Eipä ole tänään sen keummoisenpiä tänään ntehty, viskiöä juotu ja sen semmoista. Eimm kait tässä seb jymjempia kun aikakin näyttää loppuvan.

Hyvää illanjatko9a!

Formulakausi 2010 sitten alkoiMaanantai 15.03.2010 01:19

Heräsin jossain vaiheessa, en taaskaan muista paljoa viime yöstä, no ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta.
Heräsin sitten oikeasti noin yhdentoista jälkeen ja oleilin netissä ennen Formulakilpailun alkua, eilen se oikeastaan alkoi, sillä oli aika-ajot. Kilpailun ainakin voitti oikea mies, Fernando Alonso.
Kilpailun jälkeen pelailin nettipelejä ja katselin elokuvia.
Olen lisäksi juonut kaljoja ja kuten sunnuntaihin kuuluu, mietin tämän yön unensaantia. Tuleeko uni vai ei? No nyt taidan mennä syömään leipiä.

Hyvää illanjatkoa!

Äitini 50 vuottaSunnuntai 07.03.2010 01:38

Voir vittu etttä medenoi konta kertaaa laittaa aoikeaan järjeastsylkjjseeen ja muutenekeiin otsikkoa tähän päivikdreeen kunn oleen eolenn aina ssijonä periatteessaa, npotta oytsiskot meneevät aina poiikkein, toki monesti on poieleen menneet, ,mutta ,nmyöhemmin on otsikot oikein menneet.
RTääänmminujunn 0oma äitini täytti 50n vuottaa, joks sosn ksunnioittavca ikä, lähetin tekstatdin, myöss isäno täyutti zsaman avu8ode tämän vuopden aiemmin, sekä sama toivotisuys ssssstuli uhäbnellee.
Tänään tuöli vedettyä viinss, viskissä, siiss kumnnonbviskikännitm ,mutteu suubsö seebneb ikkummempjw. Bvitttu ein kaiat suunä oikeasti sennkummenpiaa, vittu jotkiut vaaan kjjoo ebemmän lkuin jortkut

Hyvää illanjaytkoa!

Helmikuu loppuuMaanantai 01.03.2010 01:01

Tänään on helmikuun viimeinen päivä ja se tuntui menevän paljon nopeammin kuin tammikuu, vaikka päiviä oli vain kolme vähemmän.

Heräsin tänään jo aikaisin aamulla, mutta yritin väkisin saada unta, jota ei sitten oikeen tullut. Olin eilen totaalisen kännissä ja sammuin jo suhteellisen aikaisin. Eli oikeastaan en tiedä kauanko olen nukkunut yhteensä.
Katsoin galleriasta mitä on tullut sanottua, en saanut kaikesta itsekään selvää. En kuitenkaan ollut sanonut kenellekään mitään merkittävää. Olohuoneen ulkonäkö on kyllä hieman kärsinyt, kaikki pöydällä olleet tavarat löytyivät lattialta, myös kone.
Tänään olen ollut suhteellisen rauhaton, sillä mietin koko ajan huomista työpäivää. Saanko unta vai pyörinkö koko ajan sängyssä epätoivoisesti. Olen myös juonut kaljoja sekä katsellut elokuvia ja pelannut pelejä. Ei kai tässä nyt sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Kuulokeongelmia koneessaTiistai 16.02.2010 00:53

Tänään oli pitkästä aikaa työpäivä, joka meni todella nopeasti. Töiden jälkeen lähdin kauppaan ostamaan 24 Karjalaa ja sitten tulin kotiin. Kotona hajosi tietokoneesta se aukko, johon tungetaan kuulokkeen johtopidike (vai mikä nyt lieneekään nimeltään). No sitten pitää kuunnella musiikkia ja videoita naapurienkin kuullen.
Kaljaa olen juonut tänään ja vituttaa mennä huomisiin hautajaisiin, tuskin siellä kovin pirteä tunnelma on.

Hyvää illanjatkoa!

Alex GordonSunnuntai 31.01.2010 01:33

Eilisestsä pitää sen verran sanoa, että menin Siwaan kuin mianukäin Elvis ja sitten sain rahania takaisin, hahahasasa kusipäämyyjältä vieläpä. Vittus se on aina siellä, joten eolen edelleen Kurkirmäen Siwalakossa, kunndes se myyjä saa poftkut.
Muisdtsi meniu sitten oikeastaan shyvin pitkälti loppuillasta kaun alkoaholia sai kurkkusata alas.

Tänään heräsin siinä hiemenan ennen kahtatoista ja sitten katselien ohjelmiani kovaleveyltä, sen jeälkeen pelailin pelejeäe ja ostin uuden pelin 12 erurolla koneelle, Alex Gordon. Se on periaatteessa samanlaiisennen kuin Jumspin Jakc, josta puhuin aiemmin, muyyta se on vain vaikeakmpi ja maielenkiintoisempi ja silleen.
Nio muuta ei9 oikeastaan viskin ryyppäämistä kummempaa ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Kuudes merkintä vuodelta 2010Sunnuntai 10.01.2010 01:51

Täcmä päiväkivrja akaajja asiiutä kun heräsisn siin-ä yhden aikoihin. Vedin käteen, ja sitteen katseline kovalevyn ohjelmiani. Sen jälkeen katsoiisn mäkihyappykilpailun ja sene ajälkeen avasiun nviskini jota olen juonut. Viskiä juonut olene siiss kooko illan, amutta smitä tehdä kun ei pulloja eneääe ole? No vittu kaaiia vedetäätn jotaian maalia tai jotaian muuta, tai sitten bvaariin. Kuyian ovimies päästäisis sminut sisään? Visttdu Kontulaan paääsee aina. No eie kaits trässä paljoa muuta. Taia olisis ainakin jotaina muuta ollut, kun on ssellainen ejuttu nettä joku oleeellinen juttu jäi mainaitsematta. Eia bvvain voi muistaa-

Hyvväävä illanjatkoa!

Cradle of RomeLauantai 26.12.2009 00:58

Tänään olin yöllä mennyte nutkkumaan suhteellisen myöhään, jonka ansiosta nukuin melkein Pekka Töpöhännän jatko-osaan asti. Elokuva oli pettyrmyt ja vaikka kestikin 71 minuuttia aianoastaan, niin oli sen katsominen aika tauskallista.
Ostin pelin Cradle of Rome netistsä, ja se maksoi 12 euroa. Peli on hieno, vaikka akeaikkeia dstasot ovat periaatteessa samanlaisia.
Siinä hiemenan ennen viittä avastin visipulloni ja viskikännit onkin tänään. Katsonuts olen myös televisiota ja Pikku-Britania USA:ta. Silleen siis,s voi oalla että jotain jäi mainitsematta, mutta tuskin mitään kovin tärkeää.

Hyvää aillanjatkoa!

Huomenna jouluaatto 2009Torstai 24.12.2009 01:51

Heräsin suhteellisen väsyneenä, mutta pääsin hyvin töihin ja se päivä menikin nopeasti, niin ja muuten, sain jatkoa töihin. Viimeinen työpäiväni on siis toistaiseksi 5.5.2010 siis.
Töiden jälkeen ostin Alkosta niin paljon viinaa, sekä viiniä, ettei meinannut reppu mennä kiinni. Sitten taksilla Siwaan porvarillisesti ja ostamaan Siwasta 18 kappaleen Lapin Kullan, jotka kädessäni kannoin. Kävin myös Malmilla 4Pets kaupassa ostamassa Essille ja Viiville joululahjan. Kotona olen juonut Lapin Kultia ja kun vuorokausi kohta loppuu, niin lopetan nyt tähän.

Hyvää illanjatkoa!

Joulukuun 16. päivä vuodelta 2009Torstai 17.12.2009 01:38

Tänään minulla ei ollut aavistustakaan milloin oikeastaan heräsin, sillä en aina ollut tietoinen milloin olin hereillä. No ainakian heräsin ylös siinä kahdentoista aikoihin jan sitten ei runkkaamista kummempaa. Join aamun terveysjusomat kiduksiini.
Niittene jälkeen ejha lisäksi katsoin monta elokuvaa. Moneme ,monta eöokiuvaa. Ajattelein myös katsoa esim. elokuvan Showdown in little Tokyo, se e aaelokuva on mestariteos. Asiasta avoi olla montaa m9ioeötä.
Lopulta se eluonnollisesti meni siihen, että viskiä elimistööni. Sen nyt saattpo arvata kyllä.

Hyvää illanjatkoa!