IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Torstai 28.9.2017Torstai 28.09.2017 20:19

Heräsin tänään kymmentä vaille kymmenen ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Minä myös söin pasteijan ja katsoin elokuvat Brooklynin vampyyri ja Pähkähulluprofessori 2: Klumpit. Molemmissa Eddie Murphy ja hänelle tiedoksi, pysyttele komediassa sillä aiempaa elokuvaa katsoen ei onnistunut vakava rooli. Minä elokuvien jälkeen kuuntelin musiikkia samalla kun tulin tänne galleriaan. Huomasin lindää-:n kuvan ja minulle jostain syystä tuli Milli mieleen, tai Mirjahan sen oikea nimi on, kaikki vaan kutsuivat sitä Milliksi. Milli toi mieleen Vantaan oikeusaputoimiston jossa olin töissä 2009-2010. Siinä vuosien vaiheessa 10 kuukautta. Ainoa työpaikka josta oikeasti pidin ja jopa olisin halunnut jäädä sinne. Shokki varmaan vakiolukijoille, mutta se on totta. Siellä ihmiset kunnioittivat minua ja pitivät minua todella vahvana. Tietysti olen todella vahva muihin verrattuna, kun muut olivat naisia. Kyllä siellä yksi toinen mieskin oli ja hän ei yhtään pitänyt minusta. Pelkkä ilme kertoi sen. Oli hienoa tehdä asioita joihin muut eivät pystyneet, kuten nostaa painavia tavaroita ja olla sellainen epävirallinen turvamies joka vie pois aggressiiviset tyypit pois. Kyllä sitä viinaa toki teki mieli, muttei läheskään niin paljon kuin edellisessä työssä. Se johtuu varmaan siitä, että kun on koko ajan tekemistä ja sitä minun pitäisikin tehdä lokakuun 16. päivä. Eli pitää itseni koko ajan kiireisenä. Lääkärini oli jo ties miten monta vuotta sitten kehottanut, että hommaisin itselleni harrastuksen. Kyllä minä silti tarvitsen viinaa, vaikka olisi mikä harrastus. Ryyppääminen kun ei ole harrastus. Puhuttiinkohan minusta pahaa selkäni takaa muuten siellä kuten muissa työpaikoissa alkoholin käytöstäni? Varmasti haisin ihan vanhalle viinalle, tai vanhalle kaljalle sinä aikana. Vedin työelämässä aina kalja- tai lonkerokännit työpäivän jälkeen, koska niistä ei saa samalaista känniä kuin jos juo väkeviä. Muistakaa se, että minä juon kaiken raakana, paitsi rommin. Joka tapauksessa muistan sen kun joku työkavereistani kysyi eräältä Caritalta, joka on suunnilleen saman ikäinen kuin minä, että olenko hyvännäköinen. No en ole, koska vastaaminen kesti niin kauan ja en edes kuullut sitä.
Minä katsoin myös joitakin ohjelmia, joita en muista. Söin myös oopperavoileipiä.

Hyvää illanjatkoa!

OkCupidin persoonallisuusvertailuaTiistai 26.09.2017 20:31

Tänään heräsin siinä varttia vaille kymmenen aikoihin ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Katsoin myös tunteja Degrassia. Kun tulin tänne galleriaan, niin huomasin menettäneeni kaksi julkista kaveriani, camoonin ja iltapyykön, ja kun olin metsästämässä heitä kysyäkseni syytä minun jättämiseeni, niin en löytänyt galleriasta kumpaakaan. Sain toki uuden julkisen kaverin, camimoron. Minä kävin tuolla OkCupidissa katsomassa profiiliani ja kysymyksiäni joihin olin vastannut. Suurin osa toki vuosia sitten. Tässä on tuloksia verrattua miljooniin, tai ainakin satoihintuhansiin, verrattuna: Minä olen vähemmän hyväsydäminen, kohtelias, optimistinen, seikkailunhaluinen, kunnianhimoinen, lukutaitoinen, antavainen, ystävällinen, indie (en tiedä mitä se tarkoittaa), luotettava, energinen, lakia noudattava, itsevarma, kokemusta omaava, luonteva, terveellinen, henkinen ja taiteellinen kuin keskiverto käyttäjä tuolla. En tiedä minkä takia minä muka olen muka vähemmän itsevarma kuin keskiarvo. Joka tapauksessa tässä on sitten se jota minä olen enemmän kuin keskiarvoinen käyttäjä siellä: Enemmän säästäväinen, aggressiivinen, vanhanaikainen ja konservatiivinen kuin keskiverto käyttäjä siellä.
Nyt on klo 17:37 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu ja tuossa välissä katsoin Degrassia ja join Tasista. Minä myös pelasin Hangaroota, eli hirsipuuta. Minä itse haluaisin mennä hirteen, muttei täällä ole mitään joka kestäisi painoani enkä edes muutenkaan osaisi vaikka kestäisi. Silloin vanhaan hyvään aikaan minun kaltaisiani ihmisiä hirtettiin joka päivä. En nyt tiedä oliko ihan joka päivä, mutta useasti kuitenkin. Minä myös tiedän monta ihmistä jotka haluaisin tulla hirtetyksi. Se saatanan läskipaska entinen pomoni on niin lihava, ettei hirttolava kestä painoa joten se pitäisi syöttää elävältä leijonille tai tiikereille samalla kun minä hymyillen katsoisin sitä. Että se olisi ihanaa nähdä kun se mies syödään elävältä. Tai sanotaan näin, että mahdollisimman hidas ja samaan aikaan kivulias kuolema jota saan katsoa samaan aikaan. Täällä galleriassa on myös parikin tyyppiä joihin pätee sama juttu. Minä näin ala-asteikäisenä internetistä kuvia joissa oli ihmisiltä ammuttu päät irti joita ala-asteen luokkalaiseni näyttivät minulle. Ei se minuun mitenkään vaikuttanut. Ne olivat ne hullut jotka olivat ottaneet kuvat sekä luokkalaiseni jotka niitä esittelivät. Ala-asteen luokkakokouksessa olikin paljon samankaltaisia ihmisiä kuin minä. Samanlaisia renttuja kuin minä oli silloin 2008 luokkakokouksessa. Yläasteen luokkakokouksessa ihmiset olivat paljon sivistyneempiä kuin ala-asteen. Kahteen yläasteen luokkakokoukseen minut kutsuttiin, mutta jälkimmäisessä olin niin out maailmasta, että piti taluttaa pois. Sen jälkeen ei ole tullut kutsua.
Ei kai tässä muuta. Kaitsoin Salkkarit, söin nakin ja leipää myös.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 23.9.2017Lauantai 23.09.2017 22:51

Tänään heräsin siinä varttia vaille 10 ja väsymyksestä huolimatta nousin ylös, sillä minun on pakko totutella uuteen unirytmiin kun menen sinne Pasilan virastotaloon 17. päivä ensi kuussa. Minun pitää ensin ottaa selvää missä se on. Tiedän missä on Pasilan juna-asema, Alko ja poliisiasema. Olen ollut kaikissa kolmessa. Ehkä katson netistä ja menen aikaisemmin käymään siellä, ettei tarvitse sitten kauhuissaan etsiskellä kyseisenä päivänä.
Joka tapauksessa herättyäni aloin juomaan Tasista ja katsoin parisen tuntia Degrassia ja sitten pelasin farmipeliä samalla kun katsoin ohjelmia joita oli talletuksissa. Katsoin Brooklyn 99, Pulmuset, Golbergit, Housen ja Älä jäädy. Viimeisin vaikutti jotenkin Putouksen Tulikokeelta lähinnä. Minä myös jotakin noista ohjelmista katsoen söin tonnikalapastaa. Kävin myös täällä galleriassa ja päiväkirjaan tulleisiin kommentteihin perusteilla, tätä edellinen ja sitä edellinen, on kolme ihmistä jotka haluavat minut joko töihin tai kuolemaan. Joka tapauksessa vihaa oikein sydämen pohjasta. Näin helppoa on saada selville mitä ihmiset sinusta ajattelevat, pistät vaan kunnon blogin oikeasta elämästäsi ja kohta näet totuuden muiden mielipiteistä. Minua vituttaa ihmiset jotka vittuilevat internetin välityksellä eivätkä livenä. Kaikki on paljon helpompaa sanoa suoraan päin naamaa, ellet ole sitten pelkuri. Minulle ei ole työttömyydestä moneen vuoteen vittuiltu livenä päin naamaan. En muista onko koskaan. Kaikesta huolimatta minä muuten olen ollut useita vuosia töissä jos lasketaan kaikki yhteen. Nämä viisi viimeistä työttömyysvuotta ovat vain ne jotka suurin osa muistaa. Myöhemmin alkoi ohjelma Haluatko miljonääriksi? ja tällä kertaa tiesin vain yhden kysymyksen oikein. Sen mikä on Hessu Hopon supersankarinimi. Arvauksella tiesin kaksi. Missä paikkakunnalla sijaitsee Inarinjärvi ja kuka ohjannut sekä käsikirjoittanut elokuvan Mies vailla menneisyyttä. Minä olen joka tapauksessa ollut täällä galleriassa sitten ja no siinä se kait.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 21.9.2017Torstai 21.09.2017 20:49

Heräsin tänään suunnilleen aamulla kahdeksalta ja nousin ylös kymmenen aikoihin. Vaikka sanoinkin eilen, että pitäisi herätä kahdeksalta, niin en sentään tarkoittanut tänään. No tänään sitten aikaisemmin nukkumaan. En jaksanut jostain syystä pelata farmipelia, vaan tulin galleriaan samalla musiikkia kuunnellen. Väsymykseni takia en muista kaikkea mitä nyt on tapahtunut. Kun tulin tähän koneelle niin aloin juomaan jo avattua Tasispulloa. Minulle sanottiin eilen että minulla on alkoholiongelma, no daa. Minä olen ties miten monta vuotta sitten jo myöntänyt olevani alkoholisti ja mikäli en tapa itseäni, niin viina tappaa. Itsemurhasta puheen ollen, niin sieltä Pasilan sillalta junan eteen hyppääminen olisi näyttävä lähtö. Viimeinen vittuilu myös Helsingin kaupungille, koska junaliikenne saattaisi viivästyä. Pääsisin ehkä myös lehteen. Minähän aikoinaan kävelin junaraiteilla pikkujouluista tultuani. Muistan kun viereiseltä railteilta olevalta junasta joku huusi ”haluutko kyytiin?”. Voi tietysti olla, että se oli vain päässäni ollut ääni, mutta sen tiedän ainakin, että kävelin junaraiteilla junien vielä liikkuessa. Muistan myös loikanneen raiteelta toiselle. Humalaiseksi loikkasin tosi hyvin. Ei kaatumista, eikä hoipertelua. Minä kerran juoksin myös bussia päin, koska halusin sisään ja tiesin, ettei se voi ajaa päälleni. No päästi sisään sitten.
Minä joka tapauksessa aloin tuijottamaan rakastamaani Nettaa ja mietin millaista elämää meillä voisi ollut yhdessä ollut. En koskaan kertonut hänelle, että pidän hänestä sillä tavalla. Netta on ihana. Meissä on niin paljon yhteistä. Paha poika ja paha tyttö. Sama juttu kuin minä ja Emilia. Samoin kuin minä ja Anniina. Miksei myös minä ja mirpsu, mutta älkää koskaan kertoko sitä, että siihenkin on ollut joskus ihastus. Kaikki vakiolukijani tietävät, että pidän kovistytöistä. Varsinkin Netasta ja Emiliasta. Olin samassa koulussa Emilian kanssa ja Jaloviinakännissä kerroin miten paljon pidän hänestä täällä galleriassa. Vittu miten noloa oli mennä maanantaina kouluun silloin.
Klo on nyt 14:01 ja jatkuu myöhemmin.

Minä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin tuossa välissä tuntitolkulla Degrassia. Välissä katsoin Salatut Elämät ja myös syönyt pieniä lihapiirakoita.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vähemmän ihanaa postiaKeskiviikko 20.09.2017 22:51

Heräsin tänään kahden aikoihin. Katsoin päivän postit ja voi vittu. Työkkäri oli pakottanut minut infotilaisuuteen, jossa esitellään TE-toimiston yhteistyökumppaneita. Tilaisuuden tavoitteena on parantaa työllistymismahdollisuuksiani. Se on Pasilan virastotalolla 17.10. klo 9:30. Minä olen ollut viisi vuotta työttömänä enkä todellakaan halua takaisin työelämään. Jos joudun töihin, niin tapan itseni. Minä en oikein näe pointtia elää, jos koko loppuelämän viettää töissä. Sitten on vielä tuo aika 9:30. Minä heräsin tänään 14 ja herätys olisi jotain 8, koska matkaa on niin paljon, koska pitäisi kiertää kun ei täältä mene ollenkaan hyvää kulkuyhteyttä sinne. Kuusi tuntia aikaisemmin pitäisi herätä kuin tänään. Ajassa on myös se, että olen 9:30 vielä humalassa tai vähintäänkin haisen ihan vanhalle viinalle. Olisi hyvä jos olisi olemassa joku pilleri jolla voisin olla edellisen päivän selvänä ilman vieroitusoireita. Olen minä aikaisimmassakin töissä haissut vanhalle viinalle, mutta se on täysin eri asia, koska pystyin tekemään työt ihan hyvin. Nuo tyypit eivät vaan tiedä sitä ja ajattelevat ehkä, että minusta olisi tullut vasta työttömänä ollessa juoppo. Minun on nyt vain pakko päivää ennen juoda niin vähän kuin mahdollista. Minun myös pitää selvittää missä on Pasilan virastotalo. Tiedän Pasilan juna-aseman, mutten virastotaloa. Minulla on myös hieman alle neljä viikkoa aikaa yrittää saada aikaan uusi unirytmi. Tämä on todella masentavaa.
Joka tapauksessa aloin sitten juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kuin katsoin Housen, Degrassia, Pulmuset, Leijonan Luola Kanadan, Panttilainaamon ja Salatut Elämät. Minä söin myös lihapiirakkaa.
Klo on nyt 20:11

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia. Tyylilleni poikkeuksellisesti en kuunnellut ns. itsemurhamusiikkia, vaan normaalia musiikkia. Kävin myös katsomassa Photofeeleriin uusia kommentteja. Näytän ihmiseltä joka on viittä vaille sammumassa niin sanotusti. Kännivuosinani minulla on ollut hyviä vuosia sekä huonoja vuosia. Eniten vittumaisia ja masentavia vuosia. En edes muista milloin minä viimeksi olin onnellinen. Siis niin kuin yleisesti ottaen onnellinen. Kaikilla on aina välillä masentavia päiviä, mutta tuntuu, että minulla on suunnilleen melkein joka päivä. Milloin minä muka olin viimeksi oikeasti onnellinen? Minun kaveritkin ovat jättäneet minut. Enkä edes tiedä miksi. Loppujen lopuksi mitä syytä minun on edes syytä elää? Minun äitini huolehtii kissoista, joten voisin saman tien tappaa itseni vaikka huomenna. Minulla on vain se ongelma, että olen jo vuodesta 2003 sanonut samaa, että ”mä tapan itteni” ja silti elän vieläkin. Olen yrittänyt, mutten ole onnistunut ja olen liian pelkuri hypätäkseni katolta. Pelkään liikaa halvaantumista. Joo no tästä tuli taas niin vitun pirteä päiväkirja.

Hyvää illanjatkoa!

Ganguro Girliä pitkästä aikaaLauantai 16.09.2017 22:47

Tänään heräsin siinä kahdentoista maissa, hieman aiemmin, ja aloin väsyneenä juomaan Tasista sekä pelaamaan farmipeliä samalla kun kuuntelin musiikkia. Katsoin myös eiliset Batmanit ja olin pettynyt rikolliseen. Minä pidän eniten Arvuuttajasta kaikista Batmanin vastustajista. Minä aloin pelaamaan myös Ganguro girl –peliä pitkästä aikaa. Pelin juoni on yksinkertainen. Sinulla on 100 päivää aikaa saada pillua. Siinä on pelin tavoite. En päässyt läpi peliä koska jouduin liian monta kertaa vankilaan kun tein Big-Alille ”toimituksia” ja jäin kiinni poliisille. Pelissä kalja baarissa maksoi 20 dollaria. Missä paikassa yksi kalja maksaa 20 dollaria? Oikeassa elämässä Kontulassa on Pub 94, jossa oli mainos ”Jättistobe 2 euroa” aikoinaan. Peli kysyi jostain syystä myös iän, pituuden ja painon. No 31 vuotta, 184-senttiä ja 81 kiloa. Onkohan sillä mitään merkitystä itse pelin suhteen. Pelin lisäksi minä luonnollisesti katsoin aika-ajot Singaporesta. Vettel ajoi paalupaikalle, kuten aavistinkin ja Mersut viides ja kuudes. Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka huomenna kilpailussa voi tapahtua mitä tahansa. Luonnollisesti katsoin myös Haluatko miljonääriksi? ja tällä kertaa tiesin viisi kysymystä. Tiesin, että judo on Japanista lähtöisin oleva kamppailulaji. Olen harrastanut kyseistä lajia. Toinen kysymys, jonka tiesin oli kansanedustajien määrän, kolmas oli petoeläinten kokojärjestyksen (alkukarsintakysymys), neljäs oli kuuluisa suomalainen säveltäjä ja viides oli esine joka on vapaudenpatsaan kädessä. Ei voi oikeastaan sanoa, että olen tehnyt muuta tänään. Minä söin tonnikalapastaa ja nyt kuuntelen outoa japanilaista musiikkia.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin tänään todella aikaisin minun mittapuillani. Nimittäin jotain suunnilleen klo 11 ja minä toki yritin saada lisää unta, muttei siitä mitään tullut. Nousin ylös kahdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Koska olen väsynyt ja silloin olen yleensä masentunut, niin laitoin masentavimman kuvani oletukseen, jonka otin melkein kuusi vuotta sitten. Katsoin myös Konttorin, Goldbergit ja South Park –maratonia nyt. Tulin myös galleriaan ja söin karjalanpiirakan munavoilla. Nyt on klo 16:49 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi kävin sähköpostissani ja huomasin postia Forge of Emperista. Sitä ovat jotkut sanoneet maailman parhaaksi peliksi, mutta minä pelasin vain pari päivää ja kyllästyin. Ei minun mieleeni. Menin sitten todella pitkän tauon jälkeen Photofeeleriin katselemaan kuviini saamaani arvosteluihin. Minulla on siellä 11 kuvaa ja joka ikisessä kuvassa on joku sanonut, että näytän aggressiiviselta. Esimeriksi tähän kuvaan romantikko86 minulle sanottiin, että näytän aggressiiviselta, ylimieliseltä ja henkivartijalta. Yksi ihminen oli sanonut minulle, että hän voisi deittailla minua kuvan perusteella. Kuka nainen oikeasti haluaa deittailla minun näköistä miestä? Tai vuoden 2010 minun näköistä miestä? Suosituin kuvani deittimielessä on tämä kuva romantikko86 ja se oli vuodelta 2011. Kaksi naista piti viehättävänä. Ottaisin mielummin sanan komea, mutta joka tapauksessa maailmassa on kaksi naista jotka pitävät minua hyvännäköisenä.
Nyt on aika 20:19 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi arvostelin ihmisten ulkonäköjä Photofeelerissa bisnes-, sosiaalisessa- ja deittimielessä. Monta naista siellä oli joita olisin todellakin voinut deittailla. Muistan kun vuonna 2004 minulla oli melkein joka viikonloppu eri nainen. Se on surullista, koska suurin osa naisista ei jaksanut katsoa minua päivää pidempää. Nooran kanssa sentään olin mesessä treffien jälkeen joitakin päiviä. Minä todella pidin Noorasta, vaikkei hän vedä vertoja Netalle, Emilialle, Anniinalle tai Mariannalle. Minneköhän minun mese on kadonnut? Minun tietokoneessani on Skype, mutten osaa käyttää sitä. En ole edes yrittänyt kylläkään. Minulta aikoinaan Svetlana kysyi täältä galleriasta onko minulla sellainen. Pidin minä hänestäkin ja hän minusta. Ei kuuden vuoden ikäero tässä iässä ole mitään. Siinä on vaan aikamoinen kaukosuhde. Kaukosuhteista puheen ollen minä olen aikoinaan elänyt sellaisessa ja kun nainen tapaa sinut, niin todellakin näyttää miten paljon on kaivannut, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Minä lopetan tämän kuitenkin tämän nyt tähän, ettei tästä tule liian pitkää vaikka jaksaisinkin puhua vaikka miten kauan, mutten minä mikään Miittis ole.

Hyvää illanjatkoa!

Sunnuntai 10.9.2017Sunnuntai 10.09.2017 23:26

Heräsin tänään ”jo” yhden aikaan päivällä ja ihmettelin olotilaani. Olin juonut edellisenä päivänä ja iltana noin reippaasti yli litran Tasista, mutten yhtään tärissyt, enkä tuntenut itseäni myöskään känniseksi. Minulla on yleensä nimittäin tärinäkrapula. Ottaisin paljon mielummin päänsärky- tai oksennuskrapulan. Se kun on aina Alkoon mennessä hieman noloa olla tärisevä ihmisvibraattori. Olen minä siihen kyllä tottunut, että sikäli. Joka tapauksessa heräämiseni jälkeen aloin juomaan Tasista ja tulin koneelle katsomaan tuntitolkulla Degrassia. Pelasin myös farmipeliä ja katsoin laulukilpailun X-Factor UK tai jotain sinne päin sekä elokuvan Valtion vihollinen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vikaa automaateissaLauantai 09.09.2017 23:35

Heräsin tänään puoli kolmen maissa kutakuinkin ja lähdin sitten Alkoon noin 10 minuutin päästä ostamaan Tasiksia. Matkalla bussissa huomasin huvittavan tilanteen kun yhden pikkupojan viereiselle olevalle vapaalle paikalle oli tulemassa toinen pikkupoika, niin tämä jo istumassa oleva pikkupoika tönäisi hänet pois siitä. Ei hän sitä bussia omista, mutta minua se huvitti. Kaikki eivät osaa pitää puoliaan. Kun menin automaatille nostamaan rahaa, niin kortti ei kelvannut. Ei kummankaan tilin kortti. Onneksi postin vieressä on se vanhan hyvän ajan automaatti, joita taitaa olla enää harvemmissa paikoissa. Minun olisi pitänyt nostaa enemmän rahaa, jottei tuollaisia tapahdu jatkossa. Vaikka saman tien tilin tyhjäksi ja maksaa sitten käteisellä laskut sille ihmiselle joka puolestani maksaa laskut. Pankkeja ei ole enää Kontulassa ja lähin on Itiksessä. Kotiin tultuani aloin sitten juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldin ja Rillit Huurussa. Kävin myös täällä galleriassa. Myöhemmin söin kinkkujuustopiirakkaa ja katsoin jonkun sarjan, jossa oli joku nuori nainen raskaana. Onneksi miehet eivät tule raskaaksi, pitäisi olla yhdeksän kuukautta kuivilla muuten. Minulle myös on sanottu, että minut olisi raiskattu jos olisin nainen kun kerroin seikkailuistani ulkona. Onhan minulla ollut noita seikkailuja ulkona ollut vuosien aikana. Olen herännytkin oudoista paikoista, kuten muun muassa saarelta, leikkipuistosta, bussipysäkiltä, lattialta, vessasta, rapusta, jonkun tuntemattoman asunnosta ja varmasti jos miettisin, niin tulisi lisää mieleen. Minä en ole muuten pitkään aikaan sammunut. Joka tapauksessa alkoi Haluatko miljonääriksi? ja tällä kertaa tiesin viisi kysymystä ja yhden arvauksella. Minä tiesin J.K.Rowlingin luoman hahmon, Argentiinan pääkaupungin, Kossun virallisen nimen, Jack Nicklausin urheilulajin ja kuka loi Macbethin ja Hamletin. Arvauksella tiesin Guacamolen raaka-aikeen. Katsoin sen jälkeen elokuvan Fargo. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Transfiguration (pankit suljettu)Maanantai 04.09.2017 23:13

Tänään on El Salvadorissa Transfiguration. Joka tapauksessa heräsin tänään noin varttia yli kaksi. Minä lähdin sitten Kontulan Alkoon taas Tasiksia ostamaan. Kotiin tultuani aloin Tasista juomaan samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös Pulmuset, Brooklyn 99, 70´s show:ta, Salatut Elämät, Rillit Huurussa, Simpsonit ja elokuvan The Iceman. Söin myös hampurilaisen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!