IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

BB-finaaliMaanantai 01.12.2008 01:03

Tänään heräsin puoli kahdeltatoista kun minut herätettiin kun Eläinkunnan ennätykset alkoi. Kyseisessa kategorissa oli superhait. Minun veikkaukseni, valkohai, oli sijalla kaksi. Ykkösenä oli vasarahai.
Ohjelman jälkeen lähdin Siwaan ostamaan Spriteä ruoan kanssa. Kurkku oli kuiva kun join viimeyönä lähes kaksi 0,7 litran Tasavalta Viinaa. Keskustelin viime yönä myös messengerissä vanhan runotuttuni kanssa ja muistelimme menneitä. Myös hänellä on alkoholiongelma ja siitä johtuen puheenaihe kääntyi moraalisiin krapuloihin. Toki myös naiset olivat puheenaiheena. Minäkin puhuin elämäni rakkaudesta. Se oli hyvää aikaa se runoaikani. Varsinkin kun sen osasi ja sai uusia kavereita. Ihanaa aikaa, valitettavasti sitä ei saa enää takaisin.
Niin ja mitäs muuta, niin katsoin erittäin surullisen elokuvan Youtubessa, Elefanttimies. Se on tositarina ja kertoo Joseph Merrickistä http://fi.wikipedia.org/wiki/Joseph_Merrick , en pitänyt siitä kun ne kyläläiset kiusasivat häntä. Se yksi oli varsinkin ärsyttävä.
Klo on nyt 18:51 ja jatkan myöhemmin.

Klos on nyt 22:56 ja jatkan nyt kirjoittelua. BB loppui juuru ja Anniina voitti, omat suosikit olivat Johan ja Tero. Syy, he olivat talossa alusta asti.
Oikeastaan en ole tehnyt sen kummempia taäällä. Juonut viinaa vain ja sen sellaista. Kirjoitus näyttää sujuvan hyvin kun wordia katson.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.