IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

515. merkintä päiväkirjaanTorstai 04.12.2008 00:03

Jäi eilinen väliin, koska en jaksanut yksinkertaisesti kirjoittaa sitä, kooste nyt sitten on tässä.

Eilen heräsin liian aikaisin, puoli kymmeneltä. Yritin saada yhteentoista asti unta, mutten onnistunut nukahtamaan. Lähdinkin sitten Alkoon siinä yhdentoista maissa ja olo tuntui vielä hieman humalaiselta. Onnistuin kuitenkin ostamaan viinaa ilman epäileviä katseita. Koko matka kesti tunnin, sillä erilaisten seurausten takia myöhästyin aina bussista.
Olin lopulta kotona kahdentoista aikoihin. Pitää ihan miettiä mitä tein ennen viinanjuontia. Taisin hieman harjoittaa kirjoittamista. Joka tapauksessa jossain vaiheessa aloin juomaan ensin jämät kesken jäädystä pullosta. Minulla kun jää yleensä joka päivä jämiä koska juon lähes aina reilusti yli pullon. Se on taloudellisesti ikävää kun pullo maksaa 10,99 euroa.
Päätin katsoa myös elokuvan Youtubesta, kauhuelokuva tällä kertaa. Child´s play http://fi.wikipedia.org/wiki/Child%27s_Play elokuva on jostain syystä K-18 Suomessa. Miten elokuva yleensäkin voi olla K-18? Elokuvan katsominen on siis yhtä vaarallista kuin kaljan juominen ja tupakan polttaminen. Nekin ovat K-18 Suomessa. Niin ja pornoelokuvista sen verran, että valtaosa alaikäisista on jo harrastanut seksiä. Kyllä se K-15 pitäisi olla yläraja, jos sitäkään. Oma vika jos katsoo. Kun laitan tämän päiväkirjaan myöhemmin, niin saan varmaan jonkun toisen mielipiteen tuosta mitä juuri sanoin.
Ei kai sen kummempia eilisestä. Niin Essi muuten kehräsi minulle pitkästä aikaa.

Tänään heräsin puoli kahdentoista maissa. Näin unta Salatuista Elämistä vaihteeksi. Unessa oli Oona, Peppi ja minä. Minulla oli kamalan perverssi ilme kun katsoin tyttöjä. En ehtinyt tehdä mitään, sillä heräsin kesken kaiken.
Söin aamiaista, kaksi lettua ja join teetä. Katselin Kolmas kivi auringosta ja Alfin.
Kirjoittelin lisää ja sitten Tasiksen kimppuun hieman myöhemmin.
Klo nyt 18:31 ja jatkan myöhemmin.

Nytt jatkuu, klo on 21:53 ja lisää sinfoa illasta. Katsoin Salasttujen elämien lisäksi myös Frendit ja Simpsonit. Simpsoneiessa yksi hienoimmista jaksoista. Barney näkee kännisekoeiluaan videonauhaltaan ja päättää raitistua. Tiettävässti myös David Hasselhoff raitistui samallaa keinoilla, mikälai on puskaradioon uskomista.
Ei taässä sen kummempia olla tehty, brsittihuumoria Youtubesta aja silleen. Tasista myös yli pullo menty ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.