IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

523. merkintä päiväkirjaanLauantai 13.12.2008 01:29

Tänään heräsin surulliesen myöhään, 12:45! Heräsin monta kertaa ja näin yllättäen joka ikinen kerta jatko-osan edelliselle unelle.
Ensimmäisessä unessa asuin Vesalassa ja minulla oli kaksi hulttiokaveria (olimme kaikki alkoholisteja) ja me kaikki jouduimme usein väkivaltaisiin tilanteeisiin. Lopulta jouduimme oikeuteen. En muista mistä ne kaksi, mutta minä tapoin raa’alla tavalla jokaisen joka minua vähänkin ärsytti.
Toinen uni jatkoi siitä kun olin vankilassa, ruoka piti hankkia väkivaltaisin keinoin muilta vangeiltä, oleiltiin myös normaaleina vankeina siellä.
Kolmannessa unessa oli vankilapaon aika. Onnistuimme murhaamaan erään vartijan ja hankkimaan hänene avainkortin. Matka pakoon oli pitkä, muttaa minä onnistuin tappamaan jokaisen vartijan matkan varrella.
Neljännessä olimme vapaita ja jollain ihmeen konstilla miljonäärejä. Palkkasimmekin autonkuljettajan viemään meidär aina Alkoon tai jonnekin muualle. Emme suostuneet maksamaan kuljettajille ylityölisää kuin yhden kerran sartasen setelillä. Kun eräs kaverini sai ajokortin, murhasin kuljettajan koska emme enää tarvinneet enää häneen palveluksiaan. Kaverini ajotaitonsa oli melko hyvät ottaen huomioon humalatilan. Minä kohtasin skohtaloni menossa yksin baariin siiderille, koko kapakka ilmeisesti tiesi kuka olen. Pelatessa shakkia en tiennyt mitä pelattiin, eräs vihainen ihminen puukotti minua keuhkoihin. Hän sanoi jotain ennen sitä, mutta en enää muista mitä. Minä en tiedä tai muista mitä tapahtui niille kahdelle muille.
Kaipa tuostakin elokuvan saisi.

No kdun heräsin silloin hieman ennen yhtä, niin aloitin päivän vasta noin klo kaksi, koska leikin itselläni ja olin suihkussa. Olen kuullut, että ihminen menettää hiuksiaan pestessään niitä. Minä en huomannut yhtään mitään, no ei ehkä menetä paljoa.
Koska söin tänään grilliruokaa niin lähdein kolmen aikoihin liikeneteeseen. Pistäydyidn Alkoon ostamaan Tasista ja Pato Amadoa äidille.
Söin grilliruokaa skotona ja sitten join muutaman oluen ja sitten Tasista kohta pullon. Klo on nyt 22:21 ja myöhemmin jatkuu.

Nytf jatkuu ja en keksi mitään mittä sanoa, joten kaipa sen voisis päiväkirjaan lisätät,

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.