IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

10 päivää jouluunMaanantai 15.12.2008 01:22

Heräsin tänään puoli kaksitoista kun asoittoherätettiin Eläinkunnan ennätykset kun alkoi, superkoirat. En tajua nimeä koska siinä etsittiin koiraa joka muistutti vähiten sutta. Minun veikkaus oli chisuahua (ein kirjoitettu noin, mutta tiedätte kuitenjkin mitä tarkoitan). Se olikin ykkönen, kolmannen kerran arvaukseni meni oikein. Edelliset olivat tappajakäärmeet ja myrkylliset eläimet.
Hetkene päästä alkoi mäkihyppy, tai se oli oikeastaan alkanut aiemmin, muttaa katsoin jälkilähetettynä. Voittaja oli Fumihisa Yumoto, kiitos tuulien.
Oli smyös pakko mennä suihkuun kun raavin päättäni kuin apina. Olin siellä yllättävän kauan. en jälkeen katsoisn Youtubesta elokuvan Poliisin poika, heh kiva poliisi siinä. Yksi renttu yllitty poliisia ”et uskalla ajaa autoa kännissä” ja poliisihan ajoi. Join samaan aikaa kaljaa ja katssoin myöhemmin elokuvana Batman Begins, siinä Gordon oli saman anäköinen Waynen ollessa lapsi ja aikuinen. Ihan hyavä leffa.
Kun kaljaat loppuis niin viinan kimppuun.ja silleen. Sittähän tässä ollaam vedeltty ja silleeen ja silleen. Ei kaia tässä kummempia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.