IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Rintakipuja, mutta ne lähtiMaanantai 21.06.2010 02:38

Tänään nukuin myöhään jälleen. Mkä saisi minut heräämään aikaisemmikn? Nukun suunnilleen kellon ymp’äri. on jäänyt vähän univelkaa näköjään. Sitten menin ottamaan päivän proteiinit ja kataseli n samalla legendaarisen elokuvan, Poliisiopisto vuodelta 1984, se enesimmäinen ja helvetin hyvä elokuva. Katson huomenna ehkä seuraavana, minä omistan kaikki seitesemän.
Sittene oleilin netissä ja katsosin aina välillä subin leffaa, jaotain Sandra Bullocin esittätmää missiagenttia. Kylläa minäkin voisin Sandraa painaa, mautta niin varmaan suurirn osa gallerian miehistä.
Noin suurin piirteine tunti sitten saian hirveäen tuskallisisa rintakipuja vasemmealle puolelle, eli sinne sydänpuolelle. Vituttaa tuollaiset, muttene jää valittamaan niistä sen keummempia. Heh sainpahan ainakin aiheen eotsikolle tälle päiväkirjalle. Vistutti kyllä ne vittumaiset rintakiavut, mutta en eaio valittaa kuin joku pikkutyttö täällä.
Olene juonut viskiä aikas paljon täällä, viinata uhkaavat loppua kesken. Olisi pitänyt käydä kaupassaa tänään. Alko on jostaian syystä kiinni sunnuntaisin,s mutta kyllä se kaljakin helpottaa starpeen tullen. Noah kun viinat loppuu, niin Dormiplanatsien voimalla nukkumaan ja silleen.

Hyvää oillanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.