IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Pakastimen sulatusSunnuntai 18.07.2010 02:45

Tänään nukuin peräti viiteen asti, melkein puoli kuuteen. Heräsin toki puolelta päivin ja olin jotain puoli tuntia koneella suunnilleen. Se sammui ja vitutti sen verran, että päätin mennä takaisin nukkumaan.
Silloin viiden aikoihin ajattelin katsoa Salkkarit, mutta hetken ajan päästä muistin olevan viikonloppu. Olin aika out tästä maailmasta ja sen takia kesti hetken tajuta missä mennään. Join proteiinia ja olin koneella ja katsoin televisiota. Tilasin ruokaa netistä neljännen kerran ja aluksi meinasin mennä avaamaan oven ilman housuja, mutta sitten muistin laittaa päälle enemmän vaatteita hieman ennen ruoan saapumista. Kun ruoka saapui, niin en meinannut saada ovea aluksi auki ja huutelin itsekseni jotain väkivaltaisia sanoa, mutta kun sain auki, niin raha ja ruoka vaihtoivat omistajaa lähetin katsoessa hieman oudosti.
Koska olin ollut niin vähän aikaa valveilla, oli kello jo yli kahdeksan. Päätin ottaa juomaa, kun viinanhimo iski minuun. Sain otettua pakastimesta ensimmäisen astian jäitä ja kun jälleentäytin sen, ei mennyt ovi kiinni. Oli liikaa jäätä pakastimessa. Hirvittävä jääkerros oli tullut kerroksen alaosaan, minkä seurauksena ovi ei mennyt kiinni, paitsi jos sitä painaa jatkuvasti ja eihän sitä jaksa tehdä. Ainoa tehtävissä oleva asia, oli sulattaa pakastin. Aluksi koitin sytkärillä, mutta ei siitä mitään tullut joten jätin sen oven auki ja annan ajan sulattaa jäät. Ryyppään viskin pullon suusta ja annan ruokien pilaantua. Pelastin mitä pelastettavissa oli ja laitoin siellä olevat ruoat jääkaappiin. Minua vaan ihmetyttää se, että ihmeessä sain sen viime yönä kiinni, kun ei se aamulla ollut auki?
Joka tapauksessa olen ryypännyt viskiä vasta vähän aikaa muutaman kaljan lisäksi, joten sen takia en ole vielä kännissä (ainakaan omasta mielestäni), joten kirjoituksestani saa oikein hyvin selvää. Hikoilen kamalasti ja sen takia ostankin jatkuvasti lähikaupasta kaljaa Alkon reissujen lisäksi. Eilisestä Alkon reissusta olisi kerrottavaa, mutta se onkin eilisen juttu se. Ai niin ja muuten tänään suurmies Matti Nykänen täyttää 47 vuotta.
Minä en keksi enää muuta sanottavaa, siitäkin huolimatta, että tuntuu taas, että jotain olisi jäänyt sanomatta. Joka tapauksessa, ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.