IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on alkanut jo elokuu ja sen vanhan ennustuksen mukaan minun pitäisi kuolla tässä kuussa, eli jokainen päivä voi olla viimeiseni. Olen siitäkin maininnut aikoinaan aiemmissa päiväkirjoissani. No ainakin monet ihmiset iloitsevat kun minä potkaisen tyhjää.
Heräsin tänään ”jo” kahden jälkeen ja hieman aikaa hereillä oltuani, päätin lähteä Alkoon. Vitutti kun bussi meni ohi liian aikaisin melkein tyhjänä ja se minun seuraava bussini tuli myöhässä melko täynnä ja tietenkin piti yhtä pysäkkiä lukuun ottamatta pysähtyä jokaisella. Alkossakin oli melko pitkä pullojono. Odotin arviolta ehkä noin kymmenisen minuuttia ennen kuin pääsin itse laittamaan tyhjät pullot pois koneeseen. Ostin lopulta viisi isoa viskipulloa ja kilisevällä repulla lähdin kohti bussipysäkkiä. Bussilla sitten kotiin ja söin lihapiirakan ja join sen kanssa yhden pullon Hyvää Päivää –juomaa sekä kaksi muuta proteiinijuomaa.
Naapurit huutelivat jotain pihallaan samalla kun aloitin viskikännin juonnin. Mielenkiintoista olisi kuulla sanatarkalleen mistä puhuttiin. Kyllä se Jarkon nimi mainittiin ja sana naapuri, puhuivatkohan he nyt minusta?
Olimme siinä vaiheessa tulleet aikaan, jolloin Salkkarit alkoivat ja kolmen jakson verran peräti. Katsoin sitten ne ja sen jälkeen katsoin elokuvan Uuno Turhapuro menettää muistinsa. Hieno elokuva.
Sen jälkeen alkoi Frendit ja sitten Simpsonit ja nyt ollaan nykyajassa. Kello on nyt 21:10 ja laitoin osan tästä nyt Wordiin ja jatkan kirjoittamista myöhemmin. Palaillaan myöhemmin asiaan.

Jatakuu nyt kellon ollen esemmoiset 23:432 eli semmoisete , joilloin onkin hyvä jatlakaa kirjoittamista. Olen juonut paljon viskiä ja aolene myös katsosnut jatkoosan atuohona Turhapuroorn, jonka mainitsisn aiemmin.
Kovivn kummoista ei sisnäänsä ole etapahtunut, siis eie oikeastaan ja paitää laittaa päiväkirja galloeriaan ja silleen. Viskikännissä ja parait hallusianaatiot (een enää kunnolla mauista, eik’ä ole edes aikaa ole muistella). Noh ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.