IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Olga Kuzenkova 40 vuottaTiistai 05.10.2010 02:26

Joo elikkä tänään tuli 40 vuotta tuon akan syntymästä. Wikipedian mukaan hän on on venäläinen armeijan upseeri ja moukarinheittäjä, olympiavoittaja sekä maailman- ja Euroopan mestari. Sainpahan otsikon päiväkirjaan.
Joka tapauksessa heräsin tänään melkein puoli seitsemältä, joten ole ollut kovin kauaan hereillä. Vituttaa tämä unirytmi, heti kun tulin uudestaan työttömäksi, niin aloin vetelemään sellaisia yli kellon ympäri vedeltyjä unia (ainakin oleteltuja sellaisia, koska minulta menee yleensä muisti). No sitten siinä tuli melkein heti Salkkarit ja otin viskiä, kuten tavallista. Kun katsoin sarjaa Kovan onnen kundi, niin päästäni alkoi minulle tuntemattomasta syystä vuotaa verta. Ehkä vanha haava aukesi tai jotain. Se ihmetytti minua miksi se alkoi vuotaa, ei minulla pitäisi olla pahoja haavoja päässä, ainoastaan arpia olen täynnä. No ihan samahan se on.
Eipä sitten olla paljon muuta kummempia tehty tänään, sitä samaa mitä yleensäkin teen. Pitäisi varmaan syödäkin jotain jossain vaiheessa.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.