IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Sega Mega Drive 23 vuottaSunnuntai 30.10.2011 01:32

Tänään heräsin jo puoli kymmenen maissa. Yritin taistella unettomuutta vastaan tunnin, mutta hävisin. En vain kyennyt saada enempää unta. Pakko oli nousta ylös ja join yhden Edin. Katselin mitä olin kirjoittanut galleriaan. No olihan siinä settiä. Veren kusemisesta puhuminen ei nyt taida sytyttää naisia :D ja lisäksi minua syytettiin spoilauksesta. Eilen tehty päiväkirjani tyttöystävähakemus. Kannattaakin tehdä tyttöystävähakemus tuossa kunnossa :/. No joka tapauksessa Edin jälkeen aloitin ryyppäämisen. Tällä hetkellä klo on 12:35 ja myöhemmin jatkan kirjoittelua.

Klo on nyt 14:54 ja olen oleskellut OkCupidissa ja tehnyt siellä testin ”The Badass Secret Agent test?” Sain arvioksi Broc Samsonin ja minulle sanottiin näin: ” He is skilled in combat... not the type of guy with a gun... but when it comes down to it. you are just like him. brash. uncaring. manly in its manliest. Be proud you are the walking embodiment of power and brute force.” No onhan sitä tullut baarissa useaan otteeseen aggressiota näytetty ja silleen, niin ja loppujen lopuksi olenhan minä oman rappuni parhaita taistelulajien taitajia (inside-läppä, mutta silti totta). Myöhemmin jatkan päiväkirjaa.

Kello on nyt 15:36 ja katsonut olen monta Disaster Datea ja huomasin edellisessä olevan ns. ”huonojen deittejien järjestäjänä” Jayson Blair. Hän näyttelee Maxia The hard times of RJ Bergerissä ja eilen minä juuri hänen roolihahmostaan tein mukamas spoilerin. Sen tähden se on minusta omituista, että juuri tänään näin hänet telkkarista. Yleisesti ottaen tuosta kyseisestä ohjelmasta minulle tuli mieleen omat huonot treffit. Minulla on siitä videokin, mutta näin nopeasti jos joku pitäisi nimetä, niin kyllä se kamalin deittini on HyberMinna, sillä vaikka Riihimäen muija olikin ruma kuin synti, niin olen minä mielummin ruman kuin tylsän naisen kanssa. Myöhemmin jatkuu kirjoittelu.

Klo on nytten 17:28 ja sain tiedon, että Amber Lancaster on peräti 31-vuotias. Hänen roolihahmonsa Jenny Swanson on 16-vuotias, joten lähes puolet nuorempi. Käytännössä minä voisin siis esiintyä 13-vuotiaana teinipoikana yläasteella. Itse luulin Amberia teiniksi, joten miksei muutkin voisi luulla minua. Sanoisin vaan, että minulla on koko elämä ollut yhtä stressiä ja siksi näytän ihan vanhalta pierulta ikäisekseni. Itse asiassa jos katsoo minun kuva-albumiani, niin olen minä joissakin kuvissa aika rupsahtanut, mutta kaikki kurkimäkeläiset miehet ovat omalla tavallaan rupsahtaneita, joko henkisesti tai fyysisesti. Kirjoitus myöhemmin jatkuu.

Klo 19:07 on nyt. Formulat katsonut olen minä. Vettel taas kerran paalupaikalla. Keksin otsikon päiväkirjalleni, sillä Sega Mega Drive julkaistiin tasan 23 vuotta sitten. Vanha kunnon Sega Mega Drive oli minun lapsuusajan pelikoneeni. Silloin elin aikaa, jolloin eläminen oli vielä kivaa.

Klo nyt 22:2w3 ja kiatsoin tuossa uudesti alkaneen Syksyn Sävelen ja minua avitiyutti se kun kaikki firmat antoivat isoja summia siihsen ehyväntekeväisyytenn syöp0äjärjestys tai jotain. Ei minua tietenkään vituta sase että mihin ned rahat antoivat, vaan enemmänkin se ettei yksikään yksittäinen kansalainen antanut isoa summaa rahaa. Osana ajan m8inun jopa teki itse mieli lahjoiittaa vaikka 1000 euroa ainoastaan vittuillaksenie noille isoilloe firmoille. Kyllä minä aina yhden tonnin voin törsätä. Juontajins aoli joku nainen ja Mikko Alatalo. Mikko olia minusta hieno valinta, koska hän on itse vovittanut neljästi kyseisen kilpailun. Jari Sillanp’’ää voitti kilpailun, eli oikea mies voitti. BB:tä katselene ja viskiä ryyppäilen. Ei tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.