IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Putouksen pettymysSunnuntai 19.02.2012 00:44

Tänään heräsin jo noin 9:40 ja siinä 9:55 aloin juomaan lonkeroa, jonka ostin eilen Alkosta. Lonkeron jälkeen aloin juomaan Say Mojitoa, jonka niin ikään ostin eilen Alkosta. Kun se on juotu, niin alan ryyppäämään rommitotia ja viskiä. Joka tapauksessa näin viime yönä unta Ceckasta, eli Ceciliasta. Johtuukohan se siitä, että Cecka jätti minut kaverilistaltani täältä galleriasta, ja koko galleriasta vai siitä, että olen salaisesti ollut ihastunut häneen? Minulle tuli eilisestä elokuvasta, Minusta on moneksi, mieleen se, että minäkin haluan kloonin. Btw kertokaa minulle jos muistin elokuvan nimen väärin. Niin siis kloonini avulla voisin lähettää hänet puolestani töihin ja itse jäisin nukkumaan ja sen jälkeen ryyppäämään. Vaivanpalkaksi voisin silloin tällöin ostaa hänelle yöksi tytön tai vaihtoehtoisesti pojan. Koska klooni on ihminen, niin eihän sitä ikinä tiedä jos hän sattuisi olemaan ”niitä miehiä”. Minullahan ei ole mitään heikäläisiä vastaan, kunhan eivät vaan minua yritä iskeä. Minä tykkään tytöistä, tytön ovat ihania <3 ja silleen. Pari tiettyä tyttöä varsinkin. Itse asiassa todella moni tyttö on ihana kun ajatellaan, minä olen ihastunut moneen naiseen samaan aikaan, tuskin olen ainoa. Minun yläkerran naapurini kuuntelee taas sellaista friikkimusiikkia, eli sellaisia joita soitetaan kirjoissa. Yläkerran naapurinihan on hihhulimies. Hihhuli taitaa olla ainoa suomenkielen sana jossa on kaksi h-kirjainta peräkkäin, sillä hihhi ja huhhah eivät ole oikeita sanoja. Jos sinulle tulee mieleen toinen oikea sana kuin hihhuli, niin kerro se minulle. Tuollaiset yhdentekevät tiedot ovat aina mielenkiintoisia. Hihhuleista tuli muuten se asia mieleen, että tänään taas Putous ja siellä on Usko Eevertti Luttinen, Jani-Petteri ja Leena Heffner omaa sukua Herpeenluoma. Oma suosikkini on ollut alusta saakka Jani-Petteri. No onhan se Iina Kuustonen <3, mutta olisi ollut muutenkin. Pia Potka oli myös hyvä. Minä taidan nyt tilata itselleni ruokaa netistä. Klo on nyt 11:38 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kellon ollessa 14:35 ja kaupungin miehet latovat lunta katolta pois, jonka vuoksi niitä tulee minun pihalleni. Minun todella tekisi mieli mennä heittämään heidät pois katolta, mutta valitettavasti ihmisten taposta ei sakoilla selviä. Laki on perseestä. Jos minulla ei olisi Essiä ja Viiviä, niin menisin pihalle ja vittuilisin heille ja huutelisin tämän olevan minun pihani ja saan olla missä vaan. Oikeastaan voisinkin tehdä niin. Laitan kissat toiseen huoneeseen ja painun pihalleni. Se parhaiten nauraa kuka viimeksi nauraa.

No nyt 14:54 ja odottelin pihalla rommitotia juoden kaupungin miehiä paikalle, mutteivat he valitettavasti tulleet. Suunnitelmani oli ryypätä ensin tyylikkäästi lasi tyhjäksi ja sitten heittää sen toista päin ja sitten luottaa herra nyrkkiin toisen kohdalla. En osaa ratkaista riitoja sivistyneellä tavalla, vaan minä aina renttumaisella tavalla turvaudun nyrkkeihini. Koska he eivät tulleet, niin minulle on jäänyt se tappelufiilis päälle ja haluaisin osallistua vaikka katutappeluun tai vaikka tapella vaikka ns. ”ystävällismielisessä” matsissa. Johonkin minun on nyt nyrkki lyötävä, kunpa Nikkari olisi nyt täällä (inside-läppä). Lyön vaikka tuota seinää. Myöhemmin jatkuu.

Putous loppui jshetki sitten ja minun suosikkijni Jani-Petteri putosi yllättäen. Se oli kamalaa, voi kun minä niin pidin Jani-Petteristä <3 ja nyt on muuten sama tilanne kuin viime vuonna. Viime vuonna Aku Hirviniemi oli finaalissa Timo Harjakaisena ja tänä vuonna Usko-Eevertti Luttisena. Viime vuonna törsäsin muistaakseni vähintään noin 35 euroa, mistä häpeän. 35 euroa on enemmän vessapaperia kuin rahaa. Minun olisi pitänyt tuhlata enemmän, mutta vain noin vähän. Miksei minun Harjakainen voinut voittaa? Oliko syy minussa kun tuhlasin noin vähän rahaa? Joja tapauksessa olen nyt samassa tilanteessa kuin viime vuonna. En halua, että viime kerta tapahtuu taas. En petä Akua tällä kertaa. Nyt törsään Luttiseen vähintään satasen. En pettä sinua, Aku. Nyt hyvitän sinulle sen minkä tein viime vuonna. Nyt annan sinulle paljon enemmän kuin viime vuonna. Nyt näyettää kello aikaa 21:30 ja myöhemminn jatkuu.

Kaiat räss¨ollaan lopettqmillAAN tätä päivistä nyt ja silleen. Tuossa piehesssä ajassa ei ole paljon muuttunut. Viinaa meebee ja silleen. No silleen siis.
Hyvöäään illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.