IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ennen kuin aloitan itse päivän kertomisen, niin ihan pakko mainita se, että viime päiväkirjassani jossa puhuin Jaloviinasta, niin eräällä tuntemattomalla lukijalla oli sopivasti oletuskuvassa kuva jossa hän joi Jaloviinaa. Oikeasti siis miten todennäköistä olikaan. Varsinkin kun keskiarvoni lukijakunnassani on vain ne kaksi.
Minä heräsin tänään ihanan uneni jälkeen jossa katya-christina oli naiseni. Herättyäni ajattelin heti, että mistä tuokin uni tuli. Olin melko masentuneessa olotilassa johtuen siitä, ettei minulla ole omaa emäntää. Kokemuksesta voin toki sanoa, että seurustelu osaa ajoittain olla melko dramaattistakin. En minä toki mikään maailman paras poikaystävä ole ollut kun halusin salaisesti erään toisen naisen. Kun sitten nousin ylös todella väsyneenä, niin popsin alas kofeiinitabletteja ja join paljon energiajuomaa. Aloitin samalla myös viskin juomisen. Tulin sitten galleriaan ja kuuntelin musiikkia. Meni silmät väkisin kiinni kun väsytti niin helvetisti. Näin silmissäni useita ihmisiä. Olin ihan wtf, onko tuo Qui-Gon? Qui-Gon Jinn, siinä hieno mies. Näin myös Beatlesit ja aina niin ihanan Emilian. Kokeilin äsken laittaa silmät kiinni, muttei tällä kertaa ihmisiä tulleet silmiini. Katsoin myöhemmin Degrassia, jonka aikana meinasin nukahtaa. Sen jälkeen pistin huoneen pimeäksi ja elän pimeydessä kuin lepakko. Olen lepakkomies, joka on sopivasti pukeutunutkin mustaan. En kuitenkaan elä isossa kartanossa nuoren miehen kanssa ja pukeudu tiukkaan nahka-asuun kuten oikea Batman. Joka tapauksessa minulla on ollut sellainen tunne notta nolaisin itseni tänään ja saa nyt nähdä miten käy. Mielummin haluaisin nolata itseni kuin kärsiä tästä väsymyksestä. No nyt klo on 16:31 ja jatkuu myöhyemmin.

Jatakuu nytten ja tuosta välistä en pAAALAKKjoa muistsa paitsi sen notta sryyppässin vissksisäd jatkuvasti ja mauistan myös sen notta äitini tuli tervehtimäätn ja minä kerroinr hänelle jotain naisissta, tai oikeiasrtaaan jotain sellaist5a joka eie oikein kerro mitään. Minsä siis kerroirn minulla nolevani sydänsuruja, mutten kerrtotnut muuta. Kai tuot sittenn on se nolo asia mistä aamualla ajattelin. Minä en oikein muistaa mitään mdidtrtäät minä olrne tehnyrt tuossa välissä. Viski maistiu ja silleen. Ei kaiat muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.