IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Putouksen finaali 2013Sunnuntai 24.02.2013 01:11

Herätessäni lähdin kohti Alkoa. Paita piti vaihtaa ensin, koska se oli aivan veren tahrima. Eilen minä vuosin nimittäin paljon verta.
Alkosta ostin sitten repun taas täyteen viskipulloja ja kotiin sitten juomaan viskiä. Katsoin myös kaksi jaksoa Degrassia ja Shark Tankia. Olin myös OkCupidissa ja myös Netlogissa. Olin Netlogissa ilmeisesti kännipäissäni aikoinaan muuttanut vahingossa asumispaikkakunnakseni Venäjän ja luonnollisesti vaihdoin sen takaisin Suomeksi ja Helsingiksi.
Hieman myöhemmin alkoi tämän vuoden Putouksen finaalilähetys ja annoin jatkuvasti ääniä Karim Z. Yskowiczille. Laitoin aina viivan paperille jokaisen soiton jälkeen ja niitä tuli tasan 100. Viime vuonna annoin finaalissa 91 ääntä Usko Eevertti Luttiselle, mutta turhaan. Karim voitti Putouksen sketsihahmokilpailun ja näin ollen ensimmäistä kertaa näiden neljän vuoden aikana on suosikkini voittanut. Olisi ollut toki kiva tietää mikä oli ero, eli siis, että oliko minun satasesta mitään hyötyä. No 100 euroa meni, mutta voittipahan oikea hahmo, tai oikeastaan meni 99 euroa kun ääni maksoi 99 senttiä. Se 100 ääntäni oli pelkkä sattuma, sillä olisin jatkanut pidempään ellei äänestysaika olisi päättynyt. No kippis Karimille.
Minua on muuten koko tämän päivän netissä olon aikana vaivannut sellainen vittumainen mainoslinkki aina jossain tekstin kohdalla joka ikisellä sivustolla. En minä halua iPad2 –laitetta, kun en tee sellaisella mitään.
Ei kai tässä muuta, vaikka jälleen sellainen tunne notta jäi jotain oleellista sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.