IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaa videopeliäLauantai 06.04.2013 02:43

Tänään herättyäni, lähdin melkein heti Alkoon ostamaan taas viinaa tärisevällä olemuksellani. Kun aluksi automaatille mennennässäni nostamaan rahaa, niin näin jonkun vanhan mummelin yrittäessä kiirehtiä ennen minua. Se ei minulle käy, sillä siihen menisi ikuisuus odottaessa. Kiirehdin siopivasti juuri eteen. Minä sentään tottumuksesta hoidan hommat nopeastsi, muuten olisin joutunut odottamaan ties kuinka kauan ssiinä takana. Joka tapauksessa kun olin nostanut semmoiset 240 euroa käteistä, niin menin törsäämään viskeihin. Minähän en olee pitkään aikaan käyttänyt korttia, sillä viimeksi käteni tärisivät niin paljon, että minun kreesti saada se sinne reikään melko kauan. Menin sitten kotiin taksilla, sillä kyllä siitä 240 eurosta sentään hiemans käteistä jäi.
Kotiin tullessani aloitin juomaan viskiä ja sitten katsoin jakson Degrassia ja tuntikausia Dragons den Canadaa. Minulta pääsi myös tyylikäs oksennusputki ja tyylikkääksi srenr tekee se, että minä simmppelisti pystyin kylmän rauhallisesti kävelemään vessaan ja puklaamaan.
Minä myös Youtuvben videoiden ja viskin jomisen lisäksi aloin pelaamaan yli kahden vuoden tauon jälkeen Grand theft auto kolmosta. Yksi minun kaikkien aikojen parhaista videopeleistä. Huistakoodien avulla valloitin aseilla koko kaupungin. Yli 500 ihmistå ehdin listiä. Kukaan ei pystynyt pysäyttämään minua..buhahaa :D. Kyllä minä sen ensimmäisellä kerralla ilman koodeja pelasin loppuun asti, mutta välillä voi pitää hauskaa koodeillakin.
Aika alkaaa loppua kesken jo. Kiddiis vaan kaikille.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.