IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Gems JourneyLauantai 02.07.2016 20:35

Heräsin noin kahden maissa tänään. Väsyneenä olin, vaikka ties miten kauan nukkunut.
Aloin sitten ryyppäämään Tasista ja tulin tänne galleriaan. Aloin myös pelaamaan Gems Journey -peliä toisesta puhelimestani ties miten kauan. Se on hyvin koukuttava peli, vaikka se onkin sellainen tylsä kolme samaa ja poks.
Koska en näe Formuloiden aika-ajoja edes koosteena tänään, niin pyysin soittamaan ja kertomaan tulokset. Kuunnellessani niitä, minun oli vaikeaa pitää vihaa sisälläni. Teki koko ajan mieli heittää puhelin päin seinää kuunnellessani Nicon viiden lähtöruudun rangaistusta ja viholliseni Lewis Hamiltonin paalupaikkaa. Olen vuosien varrella raivopäissäni heitellyt tavaroita seinille ja lattioille sekä lyönyt nyrkillä seiniä ja tavaroita jne. Minä otan Formulat erittäin vakavasti.
Katsoin sitten Team Ahmaa kolme jaksoa televisiosta. Etsin myös netistä karaoken tuoreimman karaoken SM-kisan voittajan esitystä. Hallitsevan mestarin, Ville Halmeen, esitystä en nähnyt. Näin vuoden 2015 vuoden voittajanesityksen. Joonas Suokas oli kyllä sen verran hyvä, että jos kaikki ovat tuota luokkaa niin finaalipaikka olisi hyvä saavutus. Finaaliin pääsi tänä vuonna 40 ihmistä. Olen loistava laulaja, mutta niin oli myös Joonaskin.
Kävin myös OkCupid -sivulla. Katselin noita testejä, joita olin tehnyt. Testissä jossa testattiin millainen vampyyri olisin, niin se sanoi Selene (silloin 2013 kun sen tein). Niin oliko Selene se vampyyri jota esitti Nina Dobrev? En katso Vampyyripäiväkirjoja, mutta tiedän Ninan olevan siinä. En katso vampyyrisarjoja. Olen zombie-mies itse.
Sen jälkeen kuuntelin musiikkia samalla kun jatkoin Gems Journey -peliä. Nyt se on latauksessa.

Laitan tämän nyt jo tänne, sillä en tänne välttämättä enää tule tänään. Olen muuten jo päässyt pahimmasta vihasta pois. Olen nyt ihan cool.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.