IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Let´s Meow Meow!Tiistai 19.07.2016 22:37

Heräsin tänään melkeinpä puoli neljältä päivällä. Unilääkkeet on kivoja. Noustessani ylös, ehdin sopivasti bussiin ja sillä Kontulan Alkoon ostamaan Tasista taas repullisen. Bussi sopivasti pysäkille, heti kun sinne tulin. Eli hyvin meni kulkuyhteydet tänään.
Kotiin saapuessani, aloin juomaan Tasista ja katsoin YouTubesta Red Dead Redemptionia ja telkkarista Shark Tank, Pulmuset ja Seinfeld. Vintiöt tulee nyt telkkarista, mutta se nyt on vaan päällä se telkkari, kun uutiset katson aina tekstitv:ltä. Uutiset minä nimittäin aina tarkistan, jos vaikka meidän paska pääministerimme olisi taas keksinyt jotain uusia typeriä lakeja.
Klo on nyt 19:18 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä minä Tasiksen juomisen lisäksi söin lihapiirakkaa sekä katsoin Let´s Meow Meow! –peliä. On se aika omituinen peli. Nimestään huolimatta, se ei ole lapsille sopivaa materiaalia. Vähän pornoa. Sellaisiahan ne japanilaiset pelit taitaa olla.
Sen jälkeen katsoin James Bond –elokuvan Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa, joka edelleen tulee televisiosta.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.