IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Miittiksen blogeja lukien osa 13Keskiviikko 28.09.2016 22:44

Heräsin tänään siinä klo 15 ja aloitin juomaan Tasista ja menin sitten nettiin galleriaan ja katsoin ensiksi Brahimin blogin, joka sisälsi Nicky Romeron musiikkia 56 minuuttia. Ajattelin, että kun nyt aloitettiin, niin kuunnellaan nyt sitten loppuun asti ja samalla pelasin pelasin Pelikoneen pelejä Summer Jewels, Slap The Nerd, Chromatica ja Curl Adventure. Chromatica on hyvä peli, mutta tietokone vittuili ja se meni tilttiin taso seitsemässä. Musiikkiblogin loppuessa, aloitin Miittiksen blogien lukemisen Pulmusten alkamiseen asti, joita nyt katson kellon ollessa nyt 17:33 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kellon ollessa 20:21 ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin samalla Shark Tankin ja luin Miittiksen blogeja Salkkareihin asti. Luin minä myös Salkkareiden aikana, sillä en välitä paskan vertaa Salkkareista, mutta kun aloitin jo silloin 1999, niin pakko kai se on katsoa kun se tulee. Minä myös Salkkareiden jälkeen aloin musiikkia kuuntelemaan. Lokakuu 2015 ei vaikuta niin vittumaiselta lukea, kuin syyskuu 2015. Minä myös opin tänään, että koirat nukkuvat 95% ajasta, jolloin heidän omistajansa ei ole paikalla. Jatkuu myöhemmin.

Minä onnistuin lukemaan Miittiksen viime vuoden lokakuun loppuun samalla juoden Tasista. Katsoin myös Sukulan suojatit. Sen jälkeen söin hodarin ja katsoin Degrassia.
Ei kai siinä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.