IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Optiset harhatTiistai 04.10.2016 22:38

Heräsin jo jotain puoli yhdeltä, mutta yritin vähän aikaa saada unta. Eihän siitä mitään tullut ja nousin ylös ryyppäämään Tasista ja katsoin eiliset Pulmuset, joka uusintana telkkarista tuli. Aloin lukemaan ostamaani Optiset harhat –kirjaa. Tai no pieni 47-sivuinen lehtiö ennemmin. Minä pidän tuollaisista silmän tuottamista illuusioista erilaisista kuvista. Tiedän netissä olevan noita ilmaiseksi vaikka miten paljon, mutta mitä nyt 2,10 euroa. Siinä on jotain tylsää tekstiä myös silmän toiminnasta. En ole tekemässä mitään tutkielmaan silmän toiminnasta. Minua kiinnostavat vain kuvat. Eihän kukaan osta pornolehteäkään tekstien takia, vaan kuvien takia että voi vetää samalla käteen. Kävin myös täällä galleriassa.
Nyt on klo 14:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Housen ja lueskelin tuota ”kirjaani” optisista harhoista. Kuvia pn 45 ja selitettiin kyllä, mutta ne selitettiin sellaisilla sivistyssanoilla. Pitäisi sanoa ihan sellaisesti, että minunkin kaltainen idiootti ymmärtäisi. Kyllä minä joitakin tajusin, mutta esimerkiksi jos oli toinen kuva värillinen ja toinen ei, niin tuijottaakseen värillistä puoli minuuttia ja sitten vaihtaa toiseen, niin väriksi pitäisi vaihtua. Ei minun silmilleni mitään eroa tapahtunut ja en koskaan ole tajunnut tuota pienen valkoisen pisteen tuijottamista värien seassa ja sitten äkkiä katsotaan. Minulla ei koskaan ole mitään vaikutusta ollut. Olen minä hallusinaatioita nähnyt, mutta se johtuu ihan muista kuin kirjoista. Minä en vaan tajua. Ehkä kunn seuraavan kerran joku tulee kylään, niin voi selittää minulle selkokielellä myös ohjeet. Joka tapauksessa olen katsonut myös Shark Tankia, kuunnellut musiikkia YouTubesta ja galleriassa. Minä kävin myös Brahimin musiikkiblogissa kaksi uutta kappaletta kuuntelemassa. Kyseinen mies oli jostain syystä käynyt minun tuoreimpaa lukemaan. Siksi sanon, että jostain syystä, että hän ei osaa suomea. Minä kirjoitan aina nämä suomeksi, vaikka voihan minullakin toki olla musiikkia linkitetty. Minulla on kuva-albumissa kuusi videota. Suomeksi kuitenkin kaikki. Tuorein varmaan hylättiin, kun en varmaan ollut tarpeeksi asiallinen. Minulla oli myös video Netlogissa englanniksi, koska se on kansainvälinen sivusto, jossa esittelin itseni. En ole enää Netlogissa. Voisihan sitä aina laittaa oma YouTube-tili. Mikäli en osaisi sinne laittaa videoita, niin tiedän pari tyyppiä jotka voisivat auttaa minua siinä. Menen nyt Salkkareita katsomaan.

Klo on 19:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt minä jatkan ja tuossa vaälissä nolen Tasiksen ryyppämisen lisäksi katsonut ne Salkkarit ja musiikkia kuunnellut ja galleriassa oli jotain, muatta en suoraan sanoen muista. Kyllä minä muistelien notta se olisi jotain, muttei se kaipa mitään ollut.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.