IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Päiväkirjani 11 vuottaLauantai 12.11.2016 22:44

Tänään tuli täyteen tasan 11 vuotta siitä kun kirjoitin ensimmäisen päiväkirjani. Siihen aikaan se oli nimellä päiväkirja, nykyään tämä on nimellä blogi. Sama asiahan se on, mutta kunhan mainitsin. Siihen aikaan piti kirjoittaa tekstiviestillä ja gallerian ylläpito tarkisti onko sisältö tarpeeksi asiallista. Tekstiviestin takia ensimmäiseni taitaa olla myös lyhyin: romantikko86 ja silleen. Yhteensä olen kirjoittanut näitä 1270 kappaletta tämä mukaan lukien. Seitsemänä vuotena vähintään 100 merkintää. Vuodesta on jäljellä vielä 49 päivää, joten tänä vuonna voin päästä sataan asti myös. Eniten kirjoitin 2008 (236) ja vähiten 2014 (7). Niitä kaikkiahan ei kaikille näy, koska osa vain julkisille kavereille.
Joka tapauksessa minä heräsin tänään melkein minuutilleen klo 13 ja aloin juomaan Tasista ja menin arvostelemaan ihmisten ulkonäköä PhotoFeeleriin, jonka jälkeen tänne galleriaan. En muista kaikkea kirjoittamaani eilisestä ja kommentteja lukiessani, no ne oli nyt vähän mitä oli. Yhden illan ihastus taisi olla, mutta minä ihastunkin helposti ja usein. Minä olen tässä samalla myös musiikkia kuunnellut. En muista milloin menin viime yönä nukkumaan, mutta en ainakaan ole nyt niin väsynyt kuin eilen.
Nyt on klo 14:45 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin pari tuntia Family Guy:ta ja söin tonnikalapastaa. PhotoFeeler vittuilee minulle ja ei anna minun arvostella muita ihmisiä. Musiikkia olen myös kuunnellut ja ollut täällä galleriassa. Täällä galleriassa on tylsää kun kukaan ei puhu minulle ja sen jälkeen kun lopetin ne Miittiksen blogien lukemiset, niin se on ollut jotenkin outoa minulle, mutta en kuun loputtua aio lukea marraskuuta. En ainakaan toistaiseksi. Minun pitäisi ehkä ottaa joku seuraava, jonka elämää alan seurata. Joku hieman mielenkiintoisempi ja sellainen jonka elämänarvot ovat ainakin suurin piirtein samankaltaisempia kuin minun.
Nyt on klo 18:28 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Possen, Pelimiehen ja Degrassia sekä myös söin paistettuja kananmunia leipien päällä. Täällä galleriassa myös ollut musiikkia samalla kuunnellen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.