IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Torstai 21.9.2017Torstai 21.09.2017 20:49

Heräsin tänään suunnilleen aamulla kahdeksalta ja nousin ylös kymmenen aikoihin. Vaikka sanoinkin eilen, että pitäisi herätä kahdeksalta, niin en sentään tarkoittanut tänään. No tänään sitten aikaisemmin nukkumaan. En jaksanut jostain syystä pelata farmipelia, vaan tulin galleriaan samalla musiikkia kuunnellen. Väsymykseni takia en muista kaikkea mitä nyt on tapahtunut. Kun tulin tähän koneelle niin aloin juomaan jo avattua Tasispulloa. Minulle sanottiin eilen että minulla on alkoholiongelma, no daa. Minä olen ties miten monta vuotta sitten jo myöntänyt olevani alkoholisti ja mikäli en tapa itseäni, niin viina tappaa. Itsemurhasta puheen ollen, niin sieltä Pasilan sillalta junan eteen hyppääminen olisi näyttävä lähtö. Viimeinen vittuilu myös Helsingin kaupungille, koska junaliikenne saattaisi viivästyä. Pääsisin ehkä myös lehteen. Minähän aikoinaan kävelin junaraiteilla pikkujouluista tultuani. Muistan kun viereiseltä railteilta olevalta junasta joku huusi ”haluutko kyytiin?”. Voi tietysti olla, että se oli vain päässäni ollut ääni, mutta sen tiedän ainakin, että kävelin junaraiteilla junien vielä liikkuessa. Muistan myös loikanneen raiteelta toiselle. Humalaiseksi loikkasin tosi hyvin. Ei kaatumista, eikä hoipertelua. Minä kerran juoksin myös bussia päin, koska halusin sisään ja tiesin, ettei se voi ajaa päälleni. No päästi sisään sitten.
Minä joka tapauksessa aloin tuijottamaan rakastamaani Nettaa ja mietin millaista elämää meillä voisi ollut yhdessä ollut. En koskaan kertonut hänelle, että pidän hänestä sillä tavalla. Netta on ihana. Meissä on niin paljon yhteistä. Paha poika ja paha tyttö. Sama juttu kuin minä ja Emilia. Samoin kuin minä ja Anniina. Miksei myös minä ja mirpsu, mutta älkää koskaan kertoko sitä, että siihenkin on ollut joskus ihastus. Kaikki vakiolukijani tietävät, että pidän kovistytöistä. Varsinkin Netasta ja Emiliasta. Olin samassa koulussa Emilian kanssa ja Jaloviinakännissä kerroin miten paljon pidän hänestä täällä galleriassa. Vittu miten noloa oli mennä maanantaina kouluun silloin.
Klo on nyt 14:01 ja jatkuu myöhemmin.

Minä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin tuossa välissä tuntitolkulla Degrassia. Välissä katsoin Salatut Elämät ja myös syönyt pieniä lihapiirakoita.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.