IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Alanyahealthysmile seuraaKeskiviikko 14.03.2018 23:30

Heräsin tänään yhdeksän aikaan suhteellisen väsyneenä. Jostain syystä minä nousin melkein heti ylös, sillä mielessä minulla oli jostain syystä sellainen tunne, että pakko nousta ylös. Minä aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin samalla myös Housen, Seinfeldin, Team Ahman ja Goldbergit. Sitten tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Minua häiritsee täällä tuo Alanyahealthysmile seuraa täällä koko ajan minua. Söin myös karjalanpiirakan munavoilla. Ei kai tässä muuta. Nyt on klo 14:14 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen ollut Photofeelerissa arvioimassa naisten kuvia deittikategoriassa, eli deittailenko kuvan perusteella vai en, ja lisäksi laitoin vuoden 2004 jouluaattona otetun kuvan deittiarvosteluun. Eli tämän: romantikko86 ja voi sanoa, että olin aika nuoren näköinen tuolloin vaikka aikuinen olinkin. Vuosi 2004 oli todella aktiivinen deittivuosi minulla. Muuten tuosta deittiarvostelusta sen verran, että tuolla alaikäraja on 18 vuotta. Jostain syystä alaikäiset eivät saa laittaa kuvia sinne deittimielessä. Saa laittaa ikähaarukan ketkä voivat äänestää itseään. Minua voivat äänestää 18-99 –vuotiaat naiset. Saisinkohan paremmat arvostelut jos rajoittaisin tuota vaikka 18-40 tai vastaavaa? Ei jokainen nainen ole puuma, vaikka olenkin suunnilleen puolet vanhempien naisten kanssa kunnolla baarissa suudellut kaikkien nähden. Nyt on klo 17:21 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin mäkihypyn karsinnan, Salatut Elämät, Onnenpyörän ja elokuvan Pähkähullu professori. Sen Eddie Murphyn näyttelemän version, eikä Jerry Lewisin. Söin myös kanaa ja nuudelia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.