IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkko vs MakePerjantai 04.05.2007 02:20

Tänään aamulla väsyneenä lähdin työvoimatoimistoon suhteellisen aggresiivisessa olotilassa korjaamaan muutamaa väärinkäsitystä joista olen aiemmisssa päiväkirjamerkinnöissä kertonut (tosin vain niille 11 tärkeimmälle).
Kun olin tullut sieltä odotin että kello tuli yksitoista että pääsisin baariin. Kun aika tuli menin heti baariin ryyppäämään ja tietenkin pelaamaan Amore Mioa.
Koska olen hallitseva Uudenmaan mestari, ajattelin voiton olevan päivän selvää. Kuitenkin Hemmingwayn baarista oli löytynyt joku Make jolla oli kovat tulokset kyseisestä pelistä. Tietenkään en voinut kuvitellakaan, että tuntematon aloitelija voittaa hallitsevan mestarin. Lopulta onnistuin kuitenkin kukistamaan Maken ja näin ollen olen joka ikisessä paikassa nro 1.
Myös Shanghaita pelasin ja maailmanmestaruuskisat ovat toukokuun seitsemästä toukokuun 27. päivään. Amore Mion kisat kestivät vain kaksi päivää, ilmeisesti maailmanmestaruuskisat kestävät kauemmin. Kun Amore Miosta tulee maailmanmestaruustaisto niin tietenkin osallistun ja tavoitteena vain voitto!
Olin kuitenkin suhteellisen päihtynyt kun lopulta lähdin kyseisestä juottolasta. Ostin Alkosta pullon Dynamitea ja sitten kotiin.
Kun tulin kotiin join Piparminttuviinaani ja kun pullo loppui, oli Dynamiten vuoro (siinä on 60% alkoholia). Kyseistä viinaa on pitänyt ostaa pimeästä tai laillisesti jo monta vuotta mutta aina vaan jäänyt väliin.
Nyt päiväkirjaa kirjoitan ja en tunne itseäni kovinkaan päihtryneeksi. Äitinikin taas vittuillut minulle kun vedän raakaa viinaa pullon suusta alas, mutta voi voi.
No ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.