IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Muutama vittumainen päiväTiistai 02.10.2007 01:24

Kiitos minun tietokoneeni, en kyennyt eilen kirjoittamaan päiväkirjaa. Kone tilttasi lähes ratkaisevalla hetkellä, sillä olin juuri aikomassa kirjoittaa. Nyt laitan koosteen näistä kahdesta päivästrä.

Sunnuntaiaamu oli surullinen minulle ja Espanjalle kun Alonso keskeytti ja Hamilton ajoi voittoon. Ei auttanut vaikka olikin kaksi suomalaista palkintokorokkeella ensimmäistä kertaa, kilpailu oli ylivoimaisesti kauden huonoion.
Kilpailun jälkeen oli totaalinen vitutus eikä se ole lievittynyt ollenkaan ja täytyy vain toivoa ensi sunnuntaina ihmettä. Nukuin pari tuntia ihme kyllä ja vittumaisuuttani lähdin baariin pelaamaan ja juomaan (toki olisin lähtenyt joka tapauksessa) ja Alkoon taas ostamaan viinaksia. Televisiota katselin myöhemmin. Ennätystehtaassa oli Speden Peleissä tuttu nopeuskone. Minä pelailin sitä aikoinaan sitä suhteellisen paljon Olutpankissa ja muistaakseni oma ennätykseni on jotain 100, siinä ohjelmassa taisi tulos olla 520 tai yli. Talentissa oli ihmisiä jotka eivät kaikki olleet lahjakkaita, mutta jotkut toki. Äärimmäinen väsymys myös painoi ja minun oli pakko mennä nukkumaan siinä noin yhden aikoihin.

Tänään heräsin siinä yhdentoista aikoihin ja katselin televisiota, sitten lähdin Kontupisteeseen ja Wenlaan Photoplalle, lonkeroille sekä energiajuomille. Olin edelleen vittuuntuneella päällä jsille ei voi yhtään mitään. Kotiin tultuani mummonikin kävi täällä. Hän ei pitänyt lonkeroiden juomisestani, mutta minä en elä muiden ehdoilla.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.