IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Iloinen- sekä vihainen miesMaanantai 08.10.2007 01:11

Päiväkirjaotsikkoni ei välttämättä ole äidikielellisesti oikein, joten jos olet äidinkielellisesti lahjakas, niin kerrothan sen minulle. Toinen asia, en suinkaan käynyt Jcobin kanssa eilen Olutpankissa sillä se oli edelleen sujljettu (ppäsimme toki katsomaan mitä toistaiseksi oli aikaan saatu), me menimme Puotin Krouviin laulamaan parhaimmat laulumme ja lähdimme ajoissa pois kun minä en yksinkertaisesti jaksanut lukuisien aikaisten herätysten takia. Vastaava asia tapahtuu ehkä muutaman kerran vuodessa, eli todella poikkeava tilanne minulle. Join koko illan aikana "pohjat" mukaan lukien ehkä vain hieman reilun "sixpackin" verran. Nukkumaan jo ennen puolta yötä.

Tänään heräsin hieman ennen yhdeksää Formula -kisan takia. Olin nähnyt omituista unta. Juan Pablo Montoya oli tehty paluun yhden kisan ajaksi ja voitto koko kisan, Kimi tuli toiseksi ja rupesi puhumaan jotain siansaksaa lehdistötilaisuudessa ja Heidfeld tuli Webberin kanssa samaan aikaan maaliin ja molemmat tulivat molmanneksi.
Kuitenkin kun kisa alkoi sydämenin löi varmaan jotain 120 (vertailun vuoksi: Ivan Capellin sydän hakkasi erään kilpailun startissa yli 200!). Kilpailu muuttui puolivälissä ihanaksi kun Lewis Hamilton keskeytti täysin typerään ajovirheeseen. Kimi ajoi voittoon ennen Alonsoa ja näin ollen ennen päätöskisaa on kolmella miehellä mahdollisuus m estaruuten ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1986.
Kun olin kuusi rauhoittavaa ottanut, niin olin rauhallinen ihminen ja jossain vaiheessa minulla saattoi muutenkin ihanan kilpailun jälkeen olla ärsyttävä ilme. Kuitenkin olo tuli lääkkeiden haihduttua (kun ne eivät kuinktenkaan Diapameja ole). Aloin juomaan puoli kahdelta viskiä ja äitini sai totaalisen raivarin, toki minäkin sain vaikka mistä raivareita. Piti ottaa lisää rauhoittavi a, mutta ei sillä niin väliä. Viskin jälkeen Koskenkorvan minttuviinaa (jälleen kerran). Äitini ei ole enää niin vittumaisella tuulella. Minua ihmetyttää se kun hän käyttäytyy kuin olisi maailm,an suurin shokkiyllätys. Juon suurinpiirtein litran viinaa joka ikinen päivä (kaksi pulloa viinaa), joten ihmettelen vain miten se voi enää vituttaa?
Kuitenkin katsoin televisiota ja juominkeja on.
Ei kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.