IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Miittiksen blogeja lukien osa 11Sunnuntai 25.09.2016 22:48

Tänään heräsin hieman ennen klo 15 ja aloitin Tasiksen juomisen. Juomisen lisäksi menin koneelle katsomaan Degrassi Next Class:n toista tuotantokautta. Niiden jaksojen jälkeen galleriaan ja katsoin myös Haluatko miljonääriksi –ohjelmaa. Tiesin Uzbekistanin olevan Kazakstanin rajavaltio ja sen Super Bowl –kysymyksen. Kuutinkin tiesin myös sekä tietysti Romea ja Julian Verona kaupungin. Steve Jobsin tiesin vain kun vaihtoehdot tulivat. Sitten Miittiksen blogeja lukemaan. Kutakuinkin kuukauden kerralla luen, eilen oli välipäivä lukemisessa, mutta ne merkinnät ovat vain niin helvetin pitkiä. Kyllä sen päivän kestäisi helposti, mutta kun koko helvetin kuukausi kerralla. No siinähän tuli vuoden 2015 elokuu luettua. Minulla on myös ollut ikävä Svetlanaa, kun hän poistui täältä. Ei meillä virallisesti seurusteltu eikä mitään, mutta hän on varmaankin viimeisin naisen joka piti minua hyvännäköisenä. Myöskään ikäeromme ei ollut ongelma, jos minä vaan en joisi ja asuisimme samassa maassa. Hän on kuusi vuotta minua vanhempi. Tässä iässä ei kuusi vuotta ole yhtään mitään. Dannylla on 50 vuotta nuorempi tyttöystävä. En tiedä onko enää, mutta joskus ainakin oli. Danny on 74-vuotias.
Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 10Perjantai 23.09.2016 22:14

Heräsin tänään siinä puoli neljän aikoihin päivällä ja aloin sitten Tasista juomaan sekä tulin koneella. Maksoin törkeän suuren puhelinlaskun 28,16 euroa. En minä edes soita melkein koskaan kenellekään, vaikka ilmeisesti palvelunumeroihin menikin rahaa. En minä minnekään seksilinjoille soittele. Se on seksilinjoissa se tietty vähimmäismäärä mikä menee automaattisesti, muistaakseni aikoinaan seitsemän minuuttia. Voin muistaa väärin, en mene takuuseen tuosta ajasta. Minä joka tapauksessa tulisin aivan hyvin toimeen ilman puhelinta. Olisi helpompaa jos maksaisin vaan minkä verran käyttää. Joka tapauksessa kävin myös huuto.netissä katselemassa tuotteita. Kyllähän minä mieluummin ostan elokuvan tuolta parilla eurolla kuin pitkä matka Itikseen ja sieltä kaupasta 15 eurolla. Pitää joululahjaksi keksiä joku tuote joka mahtuu tuosta postiluukusta. No onhan tässä vielä noin kolme kuukautta aikaa. Tänne galleriaan sitten tulin, samalla kun nyt katselen South Parkia. Nyt on klo 16:48 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi luin Miittiksen blogeja paljon, katsoin myös Shark Tankin, Panttilainaamon, Salatut Elämät, Bugging outin sekä Enbuske, Veitola & Salmisen. Viimeisimmän lähinnä vain koska siellä oli vieraana Jari Aarnio. Söin minä myös leipiä.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 9Keskiviikko 21.09.2016 22:39

En enää muista milloin heräsin. Se oli jotain 15 ja risat. Nousin sitten ylös ja aloin juomaan Tasista. Katsoin sitten Degrassia siihen saakka kun Pulmuset alkoi. Niiden jälkeen Shark Tankin ja katselin sitten huuto.netistä myynnissä olevia tuotteita. En minä mitään ostoja tai huutoja tehnyt siellä, mutta jos sieltä vaikka joskus jotain tulisi vastaan. Aloin sitten lukemaan Miittiksen blogeja ja samalla oli Seitsemän Uutiset televisiosta päällä, koska halusin tietää jos vaikka olisi tapahtunut jotain mikä vaikuttaisi minun talouteeni. Tässä tulee samalla Salatut Elämät nytten kellon ollessa 19:40 ja myöhemmin jatkuu.

Minä olen Tasista tuossa välissä juonut ja myös Brahimin blogiin menin, jonne hän hän oli laittanut puolitoistatuntia kestävän ranskalaisen elokuvan. En osaa yhtään Ranskaa. Minun kieleni joita puhun ja ymmärrän sujuvasti, ovat Suomi ja Englanti. Muihin kieliin tarvitsen tekstityksen. Mainitsinkin siitä Brahimille. Minä myös jatkoin Miittiksen blogien lukemista. Niin ja jos joku miettii, niin minä en ole todellakaan ole kiinnostunut hänestä sillä tavalla. Minä pidän ns. ”pahoista tytöistä”. Muun muassa Netta ja Emilia ovat sellaisia. Söpöt nimet ja söpöt naiset sekä sopivan aggressiivisia (ainakin aikoinaan). Mitä teet jos sinua lyödään? Lyöt tietysti heti takaisin ilman mitään harkintaa. Ainoastaan nössö menee vinkumaan poliisille. Ihmisen pitää osata pitää itse puolensa. Mies, nainen, lapsi tai vanhus. Ei poikkeusta minun maailmassani. Kaikesta sanomisistani huolimatta uskon silti reiluun matsiin, mies miestä vastaan tai vaihtoehtoisesti nainen naista vastaan.
Ei kai tässä muuta. Voisi tässä mennä syömään.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 8Tiistai 20.09.2016 22:46

Heräsin jotain puoli neljän aikoihin päivällä ja lähdin Alkoon ostamaan Tasista. Minä sitten kotiin tullessani aloin juomaan Tasista ja netissä menin katsomaan huuto.netin sivuilla myymisiä. Joku yrittää myydä kahden euron kolikon 100 eurolla, vain koska kolikon kääntöpuolella on jotain erikoista. Minä katsoin myös Pulmusia, jonka jälkeen galleriaan ja huomasin yhden julkisista kavereistani ottaneen minusta eron, Sweetmoon lähti koko galleriasta. Harmi, minä pidin hänestä. Minä aloin sitten lukemaan Miittiksen blogeja ja samalla musiikkia kuunnellen.
Klo on nyt 18:19 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Family Guy:n ja Salkkarit sekä luin Miittiksen blogeja. Minä myös kävin suihkussa, sillä pääni kutisi niin paljon. Omituista sillä kävin suihkussa edellisen kerran lauantaina. Niin ja, Aor, minulla ei tule koskaan tule otsikoksi Miittiksen blogeja lukien osa 1000, sillä luen yhden kuukauden kerralla yleensä, vähintään. Olen nyt viime vuoden kesäkuuteen päässyt.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 7Perjantai 16.09.2016 21:02

Heräsin tänään puolin neljän aikoihin päivällä. Aloin juomaan Tasista ja menin nettiin kuuntelemaan musiikkia ja tulin myös tänne galleriaan. Aloin lukemaan Miittiksen blogeja siitä mihin viimeksi jäin. Yhdessä vaiheessa kun puhui painostaan, niin minäkin ajattelin mennä punnitsemaan itseni. Minä olen nyt 80,5 kiloa painava. Vaatteetkin painavat, että sanotaan nyt vaikka tasan 80 kiloa. Olen minä painavampikin ollut aikoinaan. Katsokaa vaikka tämä kuva: romantikko86 :D Katsokaa miten Viivi käyttää mahaani kuin tyynyä. Tuo on kyllä pakko olla hieman vääristävä kuva, koska en minä ainakaan muista koskaan olleeni yli 86 kiloa painava ja tuo näyttää joltain sataselta. No joka tapauksessa minä olen niitä blogeja lukenut ja jatkan niiden lukemista nyt kellon ollessa nyt 17:51 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen ja Miittiksen blogien lukemisen lisäksi olen katsonut Panttilainaamon ja Salatut Elämät sekä syönyt kanaa ja nuudelia, sekä kuunnellut musiikkia. Laitan tämän tänne nyt hieman aikaisemmin, koska alan katsomaan puolen tunnin päästä alkavaa elokuvaa Nuija ja tosinuija kaks.

Hyvää illanjatkoa!

4:50 from PaddingtonKeskiviikko 14.09.2016 22:47

Heräsin tänään hieman yli neljä ja aloitin Tasiksen juomisen ja tulin galleriaan hetkkoneellani olevaa 4:50 from Paddinton.Peli oli uskomattoman tylsä, sillä jokainen taso oli aivan samanlainen. Piti etsiä kaikenlaisia tavaroita monen tavaran joukosta. Tuntikausia samaa koko peli. Kaikki pelin tasot tuollaisia. Sitten minä myös katsoin Btman v Superman. Tylsä kun mikä. Batmanina Ben Affleck. Surkea Batman, mutta silti parempi kuin George Clooney, joka näytteli Batmania Batman & Robinissä. Söin minä myös valmispizzaa, joka oli liian kuivaa.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 6Sunnuntai 11.09.2016 22:26

Tänään heräsin puoli neljän aikoihin päivällä ja aloin juomaan Tasista ja katsoin telkkarista Family Guy:ta. Sitten oleilin tuolla huuto.netin sivustolla katsoen onko siellä mitään halpoja elokuvia myynnissä. Juuri joku euron parin leffa. Se isoin tekemäni ostohan on se Bully –peli ja samassa pakkauksessa tullut Transformers, jota pelasin alle 10 minuuttia. Bullya olen pelannut yhteensä varmaan jotain 90 tuntia, ehkä enemmänkin. Se on niin hyvä peli, että olisin voinut maksaa tuplasti sen minkä minä maksoin. Onhan huudossa muutakin kuin pelejä ja elokuvia. Kirjoja on, mutta en ole viime aikoina paljon lukenut. Joitakin vuosia sitten pidin lukemisesta, mutta jäänyt vähemmälle viime vuosina. Ellei Miittiksen blogeja lasketa, joita aloin lukemaan galleriaan tultaessa tänään. Paljon on kirjoittanut. Olen alkupuoliskossa 2015 ja sitten viime vuoden jälkeen tämä vuosi jäljellä. Viimeisimmästä tuoreimpaan kannattaa lukea, koska sillä tavalla huomaa miten elämä etenee. Minä myös musiikkia kuuntelen tässä samalla. Minä pystyn kyllä keskittymään kahteen asiaan samaan aikaan.
Nyt on klo 18:35 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä olen Tasiksen juomisen lisäksi lukenut lisää Miittiksen blogeja ja myös syönyt lämpimiä leipiä sekä kuunnellut musiikkia. Ei tässä sen kummempia. Menen nyt pelaamaan Bullya.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 5Keskiviikko 07.09.2016 23:19

En enää oikein muista monelta heräsin, mutta kuitenkin lähdin sitten Alkoon Tasista ostamaan. Kassalla oli hieman hankaluuksia, sillä lompakossa olleista seteleistäni olivat osa toisissaan kiinni. Ajattelin aluksi kadottaneeni rahaa. Maksoin sitten kortilla ne pullot. Myöhemmin sitten sain ne setelit irti toisistaan. Kädet eivät tärisseet, vaikka aluksi meinasin tunkea sen kortin ihan väärään paikkaan. Siitä on niin kauan aikaa kun maksoin viimeksi kortilla. Kun tulin kotiin, niin aloin juomaan Tasista ja katsoin Shark Tankin ja galleriassa lukemassa lisää Miittiksen blogeja. Minä katsoin myös pitkästä aikaa 70´s show:n.
Nyt on klo 19:20 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Salatut Elämät ja Degrassia, syönyt paistettuja kananmunia leipien päällä, kuunnellut musiikkia ja lukenut Miittiksen blogeja. Minä menen varmaan mahdollisesti yöllä pelaamaan Bullya. Olen sen kahdesti päässyt läpi. Ensimmäisellä kerralla kesti 36 tuntia ja toisella kerralla 20 ja puoli tuntia. Se on vaan hyvä, että se on pitkä peli. Minulla on Resident Evil 2 –peli, jonka pelaan läpi alle kahdessa tunnissa. En muista tarkalleen summaa, mutta kaipa minä siitä olisikohan 300 markkaa maksanut aikoinaan. Lyhyestä pelistä 300 markkaa on iso raha ala-asteikäiselle nuorelle pojalle. Paljonkohan 300 markkaa on nyt euroiksi laskettuna? Kun eurot tulivat, niin kaikki alkoivat mennä huonommin. Väyrynen oli oikeassa aikoinaan. Olisi ehkä pitänyt äänestää Väyrystä eikä Niinistöä. Mutta tässä maassa pääministerillä on enemmän valtaa kuin presidentillä ja meillä on valitettavasti Juha Sipilän kaltainen kusipää pääministerinä.
No ei tässä minulla muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 4Perjantai 02.09.2016 22:32

Heräsin tänään noin varttia vaille kolme ja aloin juomaan Tasista ja katsoin tänään minulle tulleen The Omenin vuodelta 2006. No oli se hieman samanlainen kuin peli Lucius, mutta peli oli paljon parempi silti. Olisi pitänyt ostaa alkuperäinen versio eikä mitään uusintaversiota. Elokuvan jälkeen minä aloin kuuntelemaan musiikkia ja tulin tänne galleriaan lukemaan Miittiksen blogeja siitä mihin jäin viimeksi.
Nyt on klo 17:36 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen jatkanut niiden blogien lukemista ja välissä myös katsonut Panttilainaamon, Salatut Elämät ja Embuske, Veitola & Salminen. Söin myös patongin ja kävin suihkussa. Menen tässä varmaan vielä pelaamaan Bullya. Pelasin sen loppuun viime yönä. Meni yhteensä sellaiset 36 tuntia peliin! Mitenköhän se Jack pystyi pelaamaan sen seitsemässä tunnissa läpi? Minulla oli täällä galleriassa takapakkia julkisissa kavereissa. Nyt on minulla 342, kun parhaaimmillaan ollut 346 niitä. Minun todellakin pitäisi kirjoittaa ne ylös, että tietäisin kuka otti minusta eron. Listaa katsellessa ei tullut mieleen ketä puuttuisi.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Neljä vuotta työttömänäTorstai 01.09.2016 22:41

Tänään tulee täyteen neljä vuotta työttömyydestäni. Nykyinen työttömyyteni alkoi 1.9.2012 ja tämä on pisin työttömyysputkeni elämäni aikana.
Minä joka tapauksessa heräsin siinä neljän jälkeen ja aloin juomaan Tasista samalla musiikkia kuunnellen ja myös Pulmuset katsoin. Myöhemmin katsoin Salkkarit ja Pulkkisen. Sen jälkeen katsoin, ja katson edelleen, elokuvan Roolimallit. Ei tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!