IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Uusia päiviäLauantai 05.04.2008 02:43

Ilmeisesrti oli keskiviikosta aloitettava kun oli hiemana viimistytträvä kirjoittuvista.

Keskiviikkona oli siis työhaastattelu Helsinki-Vanytaan lentokentällä. Olisin halunnut todella niille töihin, mutta vastaus tulee vasta viikolla 16. Menin sitten töihin ja ei sitten niin paskamasisemaidrrn duuniin lopulta. Kun kotia tulin niin kaljoja tuli juotua että duunissa tuli huomattua että oli alkojhapolia juotua efdellisenä päivänä.
Torstaina oli suhteeloisen siedettävä päivä duunissa j KU PÖÄÄSIN POIS NIIN KALJAA NAAMAAN TAAS KUNNOLLA,m MUTTa tapahtui myös ttytyäötapaturma. Otin kaljojen lloppumisten jälkeen huikkujen jälkeen huikkuja Tasavalta Viinasta. olin hetken ihan muumiona mutta sitten se oli kuin seksikäs naisnen jostaa kukaan mies ei voi vastustaa. Minun oli vaain pakko ottaa siistä pullossta. Se voietrteli minbut totaalisesto jaq en pystsynyt irrottamaaan irti nsiitäöjan lopulta kyllä sairaaanloiselata himpoilta nonnistuin ottamaan irti ilanmas nukkumaan viinaana. Se ei ol,ut helppoa. Heräsin lopulta sellaisena että jossain maisssaa minut olisi määärräätty katkaisuysuhoitoon. pAH, jos klssuolen niin kuolen. Kuitenkin menin juokmaaajn jan soilleeejn. En itssekäännedes. Sewen swelaista jka viinaksa tuli vedettyä ytaas helvertinmoisen satsin.
4

Tänään olis melko hyvä päivvä ottaen huomioon aminun duuninuin. Noh ei vuituttanut oiakjeastaan yhtään. No kun tulin kotiin naheti pullot Lidliin ja sistten Alkoon ostamaan viinaa ja sitten grilliruokaa ostamaan ja nassen semmoista. no ei kAIA TARVIYTSE ,MUUTA SEölittää. Viinaa virtaa ja sen semmoista. Eli normimeinisnkiä tässä talousdessa. Ei kai muuta.

Hyvääö illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.