IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeissa jälleenMaanantai 16.06.2008 21:46

Tänään heräsin hieman ennen kymmentä ja lähdin hetken päästä Kontulaan ensin postiin jan sitten verikokeisiin. Jouduin odottamaan yli tunnin kunnes sinne pääsin, mutta ehdin sinä aikana käydä McDonaldsissa, Lidlissä, kirjastossa ja Alkossa. Verikokeen jälkeen menin baariin lonkerolle ja Photoplaylle. Amore Mion kisat alkavat syyskuussa ja ajattelin kokeilla nyt miten taivata olen. Surkeat reilu 146 000 pistettä ainoastaan, eli suunnilleen sen verran mitä tulee kun sen pääsee läpi. Viime vuonna oli semmoiset 153 000 pistettä. Pitää siis ruveta harjoittelemaan nopeutta enemmän. No onhan niihin vielä onneksi aikaa.
Kahden aikoihin olin sitten kotona ja aloin juomaan kaljaa jonkin verran ja sitten Tasavalta Viinaa. Minulla on nyt niin paljon alkoholia yhteensä, ettei se voi loppua tänään kesken, viime iltana/yönä loppui sittenkin.
Noh katselin televisiota ja olin myös koneella lisäksi. Lisäsin myös kolme uutta kuvaa galleriaan eiliseltä päivältä. Ikävää kun ei voi pitää esillä kaikkia ja piti taas laittaa kolme piiloon. Ei täddä jaksa mitään kuvatilajuttuja ostella. No ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.