IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Netti kiukutteleeMaanantai 23.06.2008 19:45

Viha juhannuksesta on hieman rauhoittunut ja olen taas rauhallisempi kuin viime viikonloppuna. Tällä kertaa Internet oli hidas ja sivut eivät suostuneet avautumaan, eivätkä sulkeutumaan.
Olin herännyt tänään siinä ennen kymmentä ja söin loput pizzanjämät. Sitten Kontulaan viemään tyhjiä tölkkejä Lidliin ja ostamaan samalla kaljaa ja lonkeroa jonkin verran sekä myös Alkoon ostamaan tuttua Tasavalta Viinaa. Kelassa kävin kysymässä niistä rahoista ja minun pitää täyttää ylimääräinen lomake, eikä se itsestään tuleva. Vittu kaikki taas alusta. Vanhempien tulot, juuri sai palkankorotuksen, juuri minun tuuriani. Noh ei voi mitään, katsotaan sitten kolmen viikon päästä miten tulee tapahtumaan.
Tulin kotiin siinä no en muista milloin. Katsoin kaksi Salatut Elämät -jaksoa ja join lonkeroita viisi kappaletta ja sitten Tasavalta Viinan kimppuun, jota tosiaan on sen verran että ei kaiken järjen mukaan pitäisi mennä ostamaan lisää huomenna kun on kaljojakin, mutta silti olen yleensä arvioinut tuonkin vääräksi. Eli hyvin mahdollista, että huomenna taas keikka Alkoon.
Kirjoitan päiväkirjan nyt jo kahdesta syystä. Netti kun temppuilee ja on suhteellisen epäluotettava tällä hetkellä ja toinen syy on se, että minulle tulee ohjelmaa kuudesta seitsemään ja kahdeksasta yhteentoista. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.