IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Se on taas se maanantaiMaanantai 07.07.2008 22:35

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin ja tein kaikkea kivaa itseni kanssa ennen kuin varsinaisesti nousin ylös. Lähdin Kontulaan vieden samalla tyhjiä tölkkejä. Ostin Alkosta neljä lonkeroa ja kaksi 0,7 litran Tasavalta Viinaa. Oli pakko käydä vielä Wenlassa Photoplaylla ja lonkerolla. Tein väsyneenä Amore Miossa hieman reilut 147 000 pistettä mikä on olotilaan nähden ihan kelpo tulos. Maailman parhaat pistävät semmoiset 156 000 ja risat ja oma ennätykseni on melkein 153 000. No pari kuukautta vielä harjoitteluaikaa.
Kotona sitten join lonkerot pois ja sitten Tasavalta Viinaa. Söin myös kiinalaista ruokaa. Kanaa ja nuudeleita. Sain myös pienehkön raivarin täällä galleriassa. Luonnollisesti teki mieli tapella, mutta eihän se nyt ole mahdollisista. Vihaan nettiriitelyä. Oikea fyysinen väkivalta on parempi minun mielestäni. Saisi ainakin purettua vihat kunnolla. Rauhoituin sitten toki lopulta.
Kirjoitan päiväkirjan jo nyt kun tänään on maanantai ja minulle tulee joka maanantaina aivan liikaa ohjelmia. Kahdeksasta yhteentoista.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.