IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Otsikko-ongelma taas kerranTiistai 22.07.2008 03:08

Vituttaa nämä iänikuiset pulmat laittaa uusi otsikko. No minä en ole kirjoittanutty pariin päivään, joten kirjoitan koosteen väliin jäineiseistaä päivistä.

Lauantaina olin siinä aamupäivästä baarissa juomassa siideriä ja pelailemassa Photoplayta. U Nikunen pistää minut naurunalaiseksi syyskuussa tätä menoa. No sanon vain, että kuolen ennemmin kuin jätän matsin väliin.
Kolmen maissa kotona katsomassa Formulaa katsomassas. Minun TODELLA paljon vihaama Lewis Hamilton kehtasi ajaa paalupaikalle ja meidän toivomme Kimi oli vasta kuudes, hän on häpeäksi!
Kaljoja join koko ajan ja sen sellaista.

Sunnunytaina sitten olin myös baarissa ja nyt pärjäsin taas hieman paremmin. Formulakisa oli täysin kammottava. Hamilton voitti ja Piquet juniori toinen. Ei nyt herti tulöe mieleen kamalempaa kilpailua, noh ehkä Monza 1961.
Joka tapauksessa en ollut edes cihainen sillä olin enemmän surullinen. Ainakaan en heittänyt televisiota ikkunasta enkä muutenkaan pistänyt kaämppää remonttiin. Tiedätkä mitä se meinaa? Olen erittäin hyvät hermot omaava, vaikka joidenkin mielestä olen usein hyvinkin tempperamenttinen. No jaa.
Kaljoittelin tutut 26 kaljaa tuona päivänä.

Maanantaina sitten äitini lähti viikoksi Kyprokselle, maa näyttää mielestäni kitaralta. Minä menisin itse mielummin Bulgariaan. Viinapullo 50 senttiä.
Olen käyn yt hakemassa kiinalaista ruokaa kotiin ja myös tutut 26 kaljaa juomingeiksi. Lupasin äidilleni muuten juoda tämän viikon vain mietoja juomia (kalja, siideri, lonkero) sillä haluan pitää hyvää huolta Essistä ja Viivistä.
Katselin myös tuttuja ohjelmiani, se maanantai kun on.

Tänään alkoi vuorokausi hetki sitten ja alunperin ajattelin ejhtiä kirjoittaa tämän maanantain puolella, joten laitan tänään lisää tähän sen mukaan mitä tapahtuu, eli jos nyt olet kiinnostuntu päiväkirjastani niin lisää tähän tulee.

Jatkuu nyt, kello on tällä hetkellä 17:42. Kirjoitin tähän hetki sitten pätkän, mutta kone pilasi senkin ja teksti katosi. Pakko laittaa uusi.

Heräsin siinä kahdsentoista maissa ja lähdin Kontulaan ostamaan 26 kaljaa ja sitten kotiin syömään kiinalaista ruokaa. Kaljoja olen myös juonut.
Jatkoa seuraa...ehkä.

Nyt seuraa jatkoa, kello on 23:48 ja en aio tehdä samaa virhettä. Kaljoja olen juont ja katsonut Ben-Huria. En aio katsoa koko elokuvaa tänään, vaan jatkan varmaan huomenna. Se kestää 214 minuuttia. Pakko jo lopettaa.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.