IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään alkoi elämäni tärkeimmät 21 päivää. Myös viime vuonna oli tärkeät päivät, mutta olin silloin paremmassa pelikunnossa joten nämä ovat tärkeämmät. K
Kuitenkin nyt kooste eilisetsä.

Eilen oli Lidli jostain syystä kiinni ja on nyt loppuvuoden sunnuntait kiinni (ainakin niin minulle kerrottiin), joten jouduin ostamaankaljani Siwasta. 17 kaljaa oli Ladin Kultaa jäljellä kaupassa jha ostin ne. Formulakisan katsoin jonka jälkeen olin masentunut, mutta myöhemmin iloinen kun Hamilton sai 25 sekunnin aikarangaistuksen ja putosi kolmanneksi. Massa voitti.
Join sitten kaljat, vaikka yksi toki jääkaappiin jäi.

Tänään heräsin yhdentoista jälkeen ja yritinsaada ajatuksia kokoon tänään alkavia arvokisoja varten. Lähdin sitten Bohemiaan ja juutuin sitten Uuteenmaahan. Pisteeni eivät vielä päivittyneet ja olen nyt minun etumatkani toisena olevaan Jorma-Antero-Kulli-Anukselaan on yli 92 000 pistettä! Huomenna sitten tiedän paremmin oikean tilasnteen ja alkaa oikea todellinen taisteluni suurmies U Nikusta vastaan (mikäli hän nyt osallistuu). Minun pelikassani on 270 euroa ja sen lisäksi juomista tulevat juomarahat. Join tänään kisojen aikana litran Fantaa.
Menin sitten Lidliin ostamaan 15 kaljaa. Ajatteli kisojen aikana vähentää juomistas 15 kaljaan päivässä, minä nimittäin otan nuo kisat haudanvakavasti.
Kotiin tultuani join lähjes heti sen yksinäisen Lapin Kullan sieltä jääkaapisyta. Nobelanereita on vielä jäljellä. Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.