IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tasan kolmasosa on mennyt elämäni tärkeimmästä kolmesta viikosta. Yllättävän nopeasti mennyt kyllä.
Joka taopauksessa heräsin tänään yhdentoista maissa ja matkaan kahdentoista maissa. U Nikunen oli edelle ja myös joku jostain ekstooststisemmasta maasta kuoin Suomi. Ensin ohi ulkomaalaisesta ja sitten rakkaimmasta kilpailijastani. Onnistuin vielä ottamaan sen jälkeen lisää eroa häneen. Nyt olen peräti viidentenä maailman listalla ja edellä ne neljä saksalaista. Sakemannit ovat valttia tuossa pelissä. Olen siis saksalaisia lukuunottamatta MAAILMAN PARAS! Voi kunpa ne jo loppuisi. Huomenna on Nikunen todennäköisesti ohittanut taas minut. Olemme kuin Senna ja Prost vuonna 1988. He voittivat kaikki kilpailut Monzaa lukuunottamatta ja paalulla Silverstonea lukuunottamatta. Oli muuten melko tylsä vuosi sinäänsä. No miettikään vaikka vuotta 1952. Se oli varmaan tylsin kaikista.
Kolmasosa mennyt ja vielä pari viikkoa jäljellä.
Onnistuin päästä kotiin Formuloita katselemaan. Vettel onnistui voittam,aamn 21-vuotiaana ja näin myös kaikkien aikojen nuorin voittaja. Tätä menoa rikkoo Alonson kaikki nuoruusennätykset.
Formuloiden jälkeen söin jotain lihaa ja katselin lisää ytelevisiota. Kävin tosiaan ostamassa Siwassa 18 kappaletta Lapin >K>ultaa. Ensimmäisen kaljan juomiseen meni peräti yli kaksi tuntia! lienee oma ennätys. Formulat osaavat viedä keskittymiskyvyn. Kaljoja on vielä jäljellä, ainakin muutama. En keksi muuta äkkiseltään ja vuorokausikin alkaa kohta kesken loppua.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.