IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Luonnollisesti jäi eilinen väliin.
Sunnuntaina siis heräsin hieman vittuuntuneena sen riippakiven takia ja silleen. Katsoin Formulat ja Alonso voitti kilpailunn 20. kerran ja pääsi voittotilastoissa tasoissa Mikä Häkkisen kanssa, joka mys samana päivänä täytti 40 vuottaa. Katsoin myös Simpsonit ennen lähtöäni Amore miolle
Valentina oli nsopivasti auki peräti kolmeenj, joten juutuin sinne. U Nikunen ei ollut siellä koko iltana. Kilpailu oli siissiinä, minä olin jälleen paras suomaöainen arvokisoissa. Budjetissa jossa oli 88 euroa, jäi 16 euroa ja otin kahdeksannen tilan maaislmanlistalla. U Nikunen oli toiseksi parahaana suomalaisena 13. Yhteensä suomalaisia otti osaa kisaan 1577 kappaletta. Minun ja Nikusen kisäksi voisi oikeastaan sanoa että kaksi muuta ovat hyviä, kaikki muut ovat naurettavan surkeita. Jos luet tämän ja otit osaa kisoihin ja et ole Globalissa, niin olet surkea pelaaja etkä edes minun mielestäni kuuluisi ottaaa osaa noihin kisoihin, sillä olet niin naurettavan heikko. raaka fakta.
Italiaislasinet ottivat neloisvoiton, Filippo Coccehella maailman paras.
Saamalla myös eräs mustalainren yritti myydöä minulle nahkatakkia 40 eurolla, maksoi kuulemma kaupassa 699 euroa! Kiedltäydyin ja myöhemmin hinta oli 15 euroa! Hän tarvitsi taksirahaa. Jos hän tarvitsi rahaa taksiin, niin miksi hän tuhlasi rahaa kaljaan?
Lähdin kapakassta pois noin puoli kahden maissa. taksilla kotia ja silleen. Pelibudjettiin jäi 16 euroa, yhteensä oli 270 euroa. Luonnollisesti en saanut unta koska olin niin onnellinen. Lopulta se uni tuli.

Tänään heräsin hieman ennen kahtatoista. Sitten hetkene päästä Kontulaan kaljaostoksille. Oli outua kun ei tarvinnut mennä kisoihin. No ei kai tässä enää sen kummempia, voi olla että on vielä paljon, mutten halua koneen jumittuvan nyt.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.