IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkon silmäLauantai 11.10.2008 02:23

Heräsisn n ERITTÄIN väsyneenä vasta yhden maissa ja väsy oöli edelleen. kävin kätkölläni ja ssen edisopin jälkeen vsta olotilsa kivaksi kävikin. Silmät ollidt siis buiin sekavat että esineetkin liikkuivat edessä ja päässä kuuluusio olemattomia ääniä. Varsinainen kätkö onkin! No viinasstahan nuo johtui eikä siitä kätkösträ.
Kirjoiatin hieman erästä tarisnaani oudoilla silmilläni. Oli pakko lähteä Kontulaaan ostamaana ruokaa. En viitsinyt bostaa lisää alkoholia, kopska se olisi erittäin epätodennäköistä että miabnulle olisi myyty. Ainakaan eitse en olisu myynyt. Typerä laki kun on sellasista mieltä ettei alkoholia sasa myydä humalaiselle. Söin poliisihampurilISEN
Olin niin täysi ettei aluksi Tasdavalta meinannut sisällä pysyä. No kyllähän se lopulta mennyt hyvin maksani seuraksi. Tuelevatkohan ne juttuun? Hwhehee. Silmät ttäysin sekavat. Siis sekava kaikki.
Kstsoin myös BB:n jossa Niakolle kävi köpelösti, sai potkut väkivbaltasisisuuden takia. >Hei come on katsoskaan miehen kokoa. Hän on pieni haja minä voitan hänet vaikka yhdellä k'äsdell'ä. Hän on piebni ja hänewllä ei ole tarpeejksi fyysistä kokoa voittamaan minua. Tuollaineen naurettavan pieni hyttynen eioe päihitä minua. Heei come on, nyrkillä tapettava asintti. Miksi se poistettiin jos ei ole tarpeeksi voimaa? Kummia tyyppiär.
Nooh mitäs tässä, ainaskin se tasavalta mennyt taas äijämäisestri raakana pullosta suoraa vaikka kauinka monesti. voi että se varsibnkn eilen. no anyway kuitenkin taas tänään kunnolla. Meikähän ytaoirtaa olla alkoholsiti?

Hy vää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.