IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Seitsemän kuolinsyntiäSunnuntai 12.10.2008 00:09

Olin taas mennyt liian pitkälle eviime yönä galeriassa. Räyhäsin ja uhkailin ihmisisä ja puhuin kaikkea typerää uyhteisöihin. Minä toivon että se unohtruu.

Herättytäni kahdeksaqlta katsoin Formulat, voi senetään kuka sen paalun otti. Hamailtonihan se. Aloawin sen jälkeen nukkumaan ja saarttoiun ehkä nukkua ehetken.'
Koska olin hetken ajan tekeemässäs jotain (unsohdind kesken lauxseen mitä piti sanoa). Miqnuylla on mennyt aivot hajaalle. Ei ne toimi.
mUISTANB eilen räryhänneeni galleriassa ja uhoillut ylläpityäjillee sekä muille ihmisille. Voi sentään. MYös BB-Nikolle tuli uhottua. sanoin hänelle halkanneensa hänet vaikka yhdeelelä kädellä. Toksi noin vaikka varmaana kävisi.
No mitäs muutas. ai niin minä mietin vieroitusosoireita. Alkoholivieroitus on täyttä helveettiä ja siis henekilökohtaisen helvetin siis kohtaisin. Kuolen nyt sitteen juoppona.

Tän'ään yritin paikkaailla sanomisiani galleriassa ja silleejn. Katselin myös kaiken maailman juttuja galleriassa ja smyös että olen rikkonute joka ikistä seitsemää kuolinsyntruiä. en jaksa kirjoittaa kaikkia niitä ja selitywstä siihen, muutta VOIST kysyä sitä minulta sjos nyt haluat kuulla. Mitäs tässä muuta. Ei kai muuta. Viina alkaa loppua kesken, eli kaioa se on pakko baariin yrittääa ntai juoda jotain nestettä jossa aon viinaa, jos sistä vielä. Partavedet on jo juotu.

Hyvää illanajatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.