IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Edelleen vihainenTorstai 06.11.2008 01:24

Tiistsiana oli areissu Alkoon, ylläätttäen minulta akysyttiin henkilöllisyystodistus vaikka aolen tainnut Konrtulan Alkossa mennyt jo kolmestsi putkeen saman myyjän luo. Luulisi jo muistavan minun ruman pärstäni. Npo ei kai sillä väli. Kototna sitten Tasavaltaa maksani seuraksi taas. Eis voi kaikkea muistaa.

Tädnään heräsin ksymmenen maissa ja varasin parturiajan kahdeksi. olain koneella ennen lähtöäni parturiin. Metrorlippu maksaa kaksi euroa ja jos sostaa bussissa niin 2,20 euroa, miksikö? minä kerron oman ateoriani. Metrostaostettu lippu voimassa 70 minuuttia ja bussista 80 minuuttia. svähän mä oon Sdcherlock.
Parturrissa jostaian syystä pestiin hiukseet vaikka pesin ne eilen. Oi että ne sexyt naisete hieroo päätä ihanasti, lääkee potenssiin. Hiukseet sitten lyheni ja pois myös parta ja viikset. Renttulook dpoissa totaalisesti, nsäytän nydt itse asiassa kunnon mieheltä, enkeä sellaiselta amikä oikeasti olen. Alkoon tieettty jälkeen sen pari Tasikset ostamaana. Kotitin niitä juomaan sitten.
Oleen ollut edelleene vihaa täynnä, Hamilton voitti messtaruuden sunnuntaina.Ei tuosta anoin nopeasti voi yli päästä. Msäkihyppy alkaa kohta ja lauojan kiitos en ota sitä lähesksään niin vakavasti. Olwn täynnä vihaaa, koko mies täynnä vihaa.

Hyvvää illanjatkoa!




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.