IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ei päässyt työkkäriinTorstai 15.01.2009 00:42

En jaksanut tulla eilen illalla enää koneelle ja siksi kirjoitan koosteen myös eilisestä päivästä.

Eilen nukuin taas pitkään ja lähdin Kontulaan ostamaan 20 kappaletta Karjalan kaljaa. Yllättävää kyllä, se ei ollut kalliimpaa kuin edellisvuonna.
Ikis soitti minulle ja hän tulikin tänne. Sehän sattui sopivasti, kun olin kaljaakin ostanut. Hän lähti kun Salatut Elämät alkoi.
En jaksanut enää ohjelmaputkeni jälkeen mennä galleriaan ja katsoin elokuvan Last action hero. Elokuvan jälkeen ei ollut enää kaljaa ja meninkin aikaisin nukkumaan, aamulla oli muutenkin aikainen herätys.

Tänään heräilin useasti yön aikana ja aina onnistuin nukahtamaan uudelleen. Heräsin yllättävän pirteänä kellon soidessa klo 10. Normaalisti olisin kuin zombie tuohon aikaan, mutta hyvien yöunien jälkeen ei oikeastaan pahemmin väsyttänyt.
Lähdin Itäkeskukseen Työvoimatoimistoon uusimaan työnhakuni. Jono oli niin pitkä, että olin siinä yli vartin. Neuvonnassa minulle ei annettu vuoronumeroa, vaan lähettivät minut suoraan kotiin, koska nuorten aika oli mennyt ohi. Ei auttanut selitty jonon pituudesta, mutta ymmärsi minua kuitenkin sen verran, että antoi kaksi viikkoa lisäaikaa.
Oli aikaa osallistua kyselyihin ja sain palkkioksi karkkipussi (jee jee). Luonnollisesti käymässä viinaostoksilla Alkossa.
Kotona sitten olin jossain vaiheessa ja nyt kellon ollessa 15:25 on aika aloittaa juopottelu. Kirjoitan sitten taas myöhemmin päivästäni lisää.

Kelo on nyt 22:30 ja jatkan kirjoittamiasta. Mihinkäss jäinkää? Niin 15:25- eteenpäin. Nooh pelasin kivaa peliä, mutta eräässä vaiheeessa teki mieli heittää koko kone ikkunasta ulos. Viinaa vedettye ja katseltu ohejelmia ja sen sellaista. Ei kais muuta.

Hyvää isillanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.