IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Essi, kauhun aiheuttajaPerjantai 16.01.2009 01:27

Heräsin tänään noin 11:15 ja ylös sitten noin vartoin päästä. Minulle tuli kirje saiaraalasta, keskiviikkona sairaalaan johonkin skokeisiin. Oletan sen olevan maksaani koskevaa, vaikka eihän sistä ikinä tiedä. Neljä tuntia kestää. Ties vaikka joku psykiatsrinen keskustelu, että mihinkäs hoitolaan se Jarkko viedään.
Myödhemmin lähdin Siwaan ostamaan liasää limua kun huomenna syödään kiinalaista rurokaa. Kolmessa ruoasssa on pakkop juoda limua, pizza, hampurilainen ja kiinalainen ruoka.
Ostin myös siiderin, sen halvan. Tuntui kun se eolisi katsonut minua (osta minut!) jaa toki myöss mieli kylmääkin juomaa.
Oli myöss pakko käydä suihkussa kun pää kutisi. Sen jälkeen katssomaan Kolmas kisvi auri ngosta –sarjaa.
Koin myöss kauhun hetkiä kun Eassi söin karkkipussia, onnistuin repim ään sen häneltä, mautta sinne meni suhteeloisen iso pala sitä. Essi olssi kuin tukehtumassa ja aolin aivan kauhuissani jha mietein mihin soittaa. Se meni kuitenkin ohi ja atarkkailin häntä. Essi meni sängyn alle, mutta olen kuulluet että kissat menevät rauhalliseen paikkaan kuolemaana, niin avasin ulko-oven nähdäkseni oliko Essi leikkisällä tuulella. Häns oli menissa sin ne, mutta onneksi kiiruhrti oksentamaan ja noin parisenttiä pitkä ja leveä karkkipussin palanen tulin suusn kautta ulos. ne olivat elämäni peloettavimmat 10 minuuttia. Hävititn kaikki karkkipaperit ja alaitoin kaikki kulhoon. Kissoja pitää tarkkailla tarkemmin . Vistun kissakirja, ei kerrottu mitä teehdä jos kissa tukehtuu. Kissa on rakas eläin!!!
Kun kaikki kauhut olia vat ohi, niin Essi hetken pelkäsi minua, varmaan kun olin nsiin kauhuissani ja peloissaan. Molemmatt kuitenkin rauhoituimme ja Essi on käyttäytynyt kuin mitään ei olisis tapahtunut.
No kuitenkin lähinnä viinaa jauotu, televisota katseltu ja ai na välillä varmuuden evuoksi Essiä seuraillut. Kaikki pienet ja epeäpienetkin asiat poissa kissojen ulottubvilta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.