IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Paljon vertaTorstai 22.01.2009 01:22

Heräsin tänään noin yhdeksän jälkeen kun lähdin Kontulaan verikokeisiin. Otin numerolapun 17 kun oltiin kympissä. Ajattelin että ehtisen käydä viemässä Lidliin pulloja ja pankissa. Pankissa ei tarvinnut kauaa jonottaa ja nostin satasen. Kysyin niistä tunnusluvuistakin. Se akka ei koskaan laittanutkaan niitä silloin kun soitin! Nyt sitten laitettiin menemään ja ensi viikon alussa pitäisi tulla.
Kun palasin terveysasemalle niin nro 64 oli menossa! Sen ainoan kerran kun poistun hieman pidemmäksi aikaa, niin se kulkee nopeasti. Olin uuden lapun, nro 78 ja luonnollisesti jouduin odottamaan ihan helvetin kauan. Niin ja neljä otti lapun minun jälkeeni ainoastaan. Näky oli luonnollisesti taas masentavaa. Koko huoneen täytti valtaosa vanhuksia. Verikokeeni kesti kauemmin kuin normaalisti, koska minulta otettiin 10 putkea verta! Olen näköjään sairaampi kuin luulin tai sitten kilpirauhasten tutkimiseen tarvitaan paljon verta. Ostin Alkosta Huttusen ja Lidlistä 20 kaljaa. Minulla oli hirvittävä jano koko ajan ja jos menen huomenna Työvoimatoimistoon, niin se antaa minusta paremman kuvan jos haisen kaljalle enkä viinalle.
Pääsin kotiin juuri ja juuri samalla lipullani.
Olin eilen ostanut Siwasta kahdeksan kaljaa, enkä seitsemän. Se asia selvisi kun avasin pakastimen. Suhteellisen kylmä ja lihonut kaljatölkki viettää nyt sulamisaikaa, mutta kuitenkin yritin avata sitä, virhe. Koskaan ennen en ole nähnyt niin paljon vaahtoa. Se vaahtosi varmaan viisi minuuttia. Housuni ovat edelleen märät.
Menen nyt avaamaan mahdollisesti sulaneen kaljan tai sitten sen jonka laitoin pakastimeen kellon ollessa 13:16.

Kello on nyt 23:18 ja kaljasta johtuen kirjoitukseni sujuu hyvin ja suoraan sanoen en keksi mitään sanottavaa, joten..

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.