IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkko vs pullonpalautusautomaatit part 5Sunnuntai 08.03.2009 01:49

Heräsin myöhään ja lähdin useiden bussiyritysten (myöhästyin jokaisesta) jälkeen Kontulaan. Kuitenkin menin sen kautta Itäkeskukseen koska vein viimeksi Kela-lapun viedessäni pulloja sinne ja nyt sinnbe samaan Alkoon. Kyseistä Alkoa ei kuitenkaan ollut enää olemassa, vaikka muita lupasivivatkin. Vein ne repussa olleet tölkit toiseen automaattiin ja pullot toiseen. Joku helvetin neropatti kun keksi automaatin johon ei mene molempia. Niin ja sen Alkon myymälässä ei myyty Tasavalta Viinaa joten otin pelkät rahat pulloista/tölkeistä. Jouduin myös laahustamaan S-Markettiin siitä aikaisemmasta pullokuitista, jotta saisin ne 1,20 euroa. Joopa joo.
Citymarketissa, Itäkeskuksen perseenreiässä niin sanotusti, sijaitsi se ainoa Alko jossa minun mieliviinaani myytiin ja sinne siis. Sen jälkeen läksin Lidliin ostelemaan 12 kaljaa huomiseksi, jääkaapissa on yksi, eli epäonnen luku on huomenna kaljoja, vaikka eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu.
Vihainen ilmeeni antoi minulle väylää tiellä kun yritin ehtiä kulkuneuvooni, mutta ei auttanut ja jouduin ostamaan lipun. Minulla on usein vihainen ilme (paitsi alkoholia ostaessa).
Kotona sitten Tasiksen kimppuun ja silleen. Yksi mennyt aivan kohta, mutta hyvin sujuu kirjoitus silti. Turhia haaveilla ainakaan alkoholimyrkytyksestä tänään. Te joudutte tappamaan minut ensin. Olewn maanantaina klo 10 Helsingin aikuisopistossa Töölöntullinkadulla jos joku ei halau minua tässä maailmassa.
Lopuksi jätän viimeisenä vittuiluna teille arvoituksen: Näen näkemättä, pimeys on minulle kuin päivänvaloa. Mikä olen?

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.