IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai 13.Perjantai 13.01.2006 21:19

Tiesin rankan kännäämisen jälkeen olevan vaikeuksia nukkumisen kanssa, kokemuksesta. Joten tein sunnuntaina kaikkea joka ei aiheuttaisi unettomuutta. Pisaraakaan en sunnuntaina herättyäni lähtien. Päätin, että olisin saman tien juomatta perjantaihin (eli tähän päivään) asti. Itse nukkuminen meni hyvin, koska otin unilääkkeen.

Maanantai aamulla oli tietysti kassavuoro, kuinkas muutenkaan. Töiden jälkeen olin niin uupunut, että suoraan vaan nukkumaan. Sama toistui tiistaina.
Keskiviikkona olin aivan juomisen partaalla, niin tiukkaa teki, mutta hermot pitivät ja olin juomatta. Ilta sujui ihan rauhallisesti telkkaria katsemalla.
Torstaina, eli eilen, oli hieman helpompaa olla juomatta. Tekemistä ei ollut niin mitään, mutta silti meni aika ihan jees.

Sitten tänään oli päivä ihan nimensä veroinen, perjantai ja 13. päivä. Heti tuli vaikeuksia töissä ja muutenkin kaikkea mitä en saa sanoa.
Töiden jälkeen tein visiitin Alkossa ja tulin kotiin. Tein ruokaa ja katsoin parin minuutin koosteen Kulmin lentomäen maailmanmestaruuden ensimmäisestä päivästä (Roar Ljökelsjöy johtaa).
Aloitin juomisen tuossa vähän aikaa sitten taas viiden päivän raittiuden jälkeen ja helpottavaa on. Kohta menen katsomaan Simpsoneita, palaillaan taas asiaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.