IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ihana aurinkoTiistai 02.06.2009 02:50

Heräsins tänään yhdentoista jälekeen ja jonkin ajan päästä täytin repun tyhjillä viinapulloilla ja suunnistin bussipåysäkille. Bussiin menin ja Alkoon sitten. Pulloistsa tuli yllättävän paljon rahaa. Viinojen lisäksi ostsin terassilleni myös neljä Tuplapukkia, ne ovat 8,5% kaljoja. Myyjäa vilkuili minua hieman siinä mielessäs että onkos se Jarkko nyt vielä humalassa, no sentään myytiin.
Ihana aurinko paistoi Kontulan terasseille joten ajattelin käydä juomassa aamiaiseni. Helmi grillillä otin lonkeron, joka maksoi 4,60! Voi vittu, no kaipa se oli maksettava. Eipä ollut paljoa ihmisiä siihen aikaan pä’ivästä. Moni ihminen ekatseli minua haalveksuvastsi kun join lonkeroani siihen aikaan, teki mieli huutaa, että: Mitä vittua sä kyylit!!!
Vaihdoin lonkeron jälkeeen terassia, Wenlaan. Terassilla oli huomattaavasti enemmän ihmisiä. Lonkero 4,80! Voi vittu, missä on se perushinta 3,50 lonkero?
Kun olin juonut aamiaisenei niin kohti kotia.
Eipä kotona tehneyt oikeastaan mitään, juonut ollaaan Tasistani ja kun katspoin tylsät vanhat Salkkarit, niin sitten ulos ianan auringonpaisteen luokse ja samalla lukemaan Tolppa-apinaa. Tuplapaukit olivat minun ulkojuomani. Aluksi join sen pullosta, mutta kun se pullo kuumeni varmaana viidessä minuutissa auringonpaisteessa niin vitutus iski ja toiseeen pulloon laitoin lasiin ja sinne varmaan 5-8 jääpalaa. Olipahan ainakin kylmää!
Söin sitteen ruokaa, riisksissäf ja kanaa Pepsin kanssa.
Sitteen join myöhemmin Tasavalta Viisnaani, hyvää vauhtia on mennyt.
Esi kai tässä muuta

Hyvää aaillanjatkoa!Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.