IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

601. merkintä päiväkirjaanLauantai 06.06.2009 02:47

On taas jäänyt päiviä väliin, kun ei vaan jaksa kirjoittaa kaikkea ylös ja ilmeisesti olen hieman päiväkirjaan kyllästynyt.

No näiden päivien aikana olen juonut viinaa taas urakalla, eilen kuitenkin kirjoitus sujui humalasta huolimatta hyvin galleriassa. Muistan näistä gallerioista vuosien saatossa kun kirjoituksestani ei saanut yhtään mitään selvää. Seuraavana aamuna olen katsellut sitten että mitäs tuossa lukee.
Lisäksi olen myös katsellut elokuvia, kuten kaappaus raiteilla. Terroristit kaappaavat junan, mutta ongelmana on junan kokki, joka on entinen merijalkaväen sotilas. Elokuvassa Steven Seagal pomppi junan katolla täydessä vauhdissa vaunujen välillä suhteellisen helposti. Ei mitään ongelmaa, no Steven pystyy mihin vaan.

Olen mietiskellyt kummallisia asioita näiden muutamien päivien aikana. Onko totta, että kaikki jääkarhut ovat vasenkätisiä? Miksi Teletappien Tiivi-Taavia pidetään homona? Miksi nainen saa käyttää hieromasauvaa, mutta jos mies käyttää pumpattavaa nukkea niin häntä pidetään säälittävänä? Mitä eroa on enolla ja sedällä?

Klo on nyt 17:05 ja kirjoitan myöhemmin lisää.

Oli afrendi tällä ja juteltiin ja silleen, ei jaksa selittää.

Hyvää ilanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.