IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

700. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 08.11.2009 01:02

Heräsin yhden aikoihin ja olin hieman tokkurassa vielä kun lähdin Kontulaan. Kävin Alkon lisäksi myös Tarjoustalossa ostamassa hunajaa. Niin siis, kun minä en osannut tpäättää juonko viskiä vai rommia, niin löytyy nyt molempia. Rommiin laitoin nuorempana aina hunajaa, joten teen comebackin nuoruuden aikoihin vetämällä rommitotihunajaa. Rommi on yleisesti ottaen ainoa alkoholijuoma, jota sekoitan johonkin alkoholittomaan juomaan. Rsakaa rommi ei oikein ole mikään makuelämys mielestäni, voittaa silti partaveden.
Normaalien ostosten jälkeen alkoi matka Kontulan tasokkaisiin kapakkoihin. Kontulaan on avattua uusi hieno yökerho, Club Metro (muistaakseni se on sen enimi). Paikka on kyllä ollut jo aika akauan avoinna, mutta nyt ensi kerran käyn siellä. Herti sinne mentäessä oli väkeä kuin Hakjaniemen torilla. Kahdelta päivällä lähes koko klubi täynnä ihmisiä ja karaoke soi. Minikokoinen baarimikko kysyi minulta henkilöllisysystodistuksen, vaikka paikka on K-18. Minulta oli leikattu eilen hiukset, joten näytän kyllä nuoremmalta, mutten silti nsentään noin nuorelta. En edes muista mialloin viimeksi kysyttiin henkilöllisyystodistus alkoholista. No yleeensähän se on noista ulkomaalaisista se, että he pelkäävät niin paljon luvan menettämistä, ettät he kysyvät useammin kuin suomalaiset. Ilmainen vinkki alaikäisille, menkää suomalaisen myyjän luo. Tuli muuten mieleen yksi tapaus vuosien takaa Alkosta mieleen kun olin kassalla. Minun edessäni oli kuvankaunis nuori nainen, jolle miespuolinen myyjä hymyili innokkaasti ja ei mitään kysellyt ja kun tuli minun vuoroni, niin helvetin vihainen ilme heti ja heti papereita kysymään. Kun näytin, niin katsoi jaa antoi lähes väivaltaisesti takaisin ja sitten ilmoitti hinnan kuin robotti, sitten kun raha oli vaihtanut omistajaa, niin hän mulkoili vaan vihaisesti minun lähtööni saakka. Jonkun pitätisi mennä asiakaspsapölvelukrssulle. Jos sellaisia kursseja ees on.
Joka tapauksessa lähdin pois halvan kaljan (happy hour) jälkeeen, sillä paikka ei halunnut selkeästi minun näköistä miestä sinne. Sen huomasi myös asiakkaiden iästä ja täyteen ahdatusta olemuksesta. Menin omieni luo, eli Wenlaan. Wenlassa oli tuttuun tyyliin juopuneita renttuja, niin miehiä kuin naisiakin. Hieno paikka. Join siellä lonkeroita ja pelasin Photoplayn koneella, jotain sanapeliä jonka nimeä en enää muista. Jäin niin kutsutusti koukkuun kyseiseen peliin. Loppujen lopuksi join Wenlassa ainoastaan kolme lonkeroa, kun olin niin uppoutunut peliin. Huomasin kuitenkin tuntien kuluessa väen vähenevän ja illan tullen jo Helsinkiin. nejnin sitten bussilla koriin ja kello tulikin juuri kuusi illalla. Joian aluksi yhden lonkeron, miettiessäni kumpaa juon, viskiä vaiakoa rommia. Päädyin viskiin, ensiksi kuitenkin söin ruoan. Sitteen olen sitä viskiä juonut, aja katsellut elokuvaa ja sen sellaista, lähinnä juonut ja ollurtt netissä jas sen sellaista siis. Ei kait muuta, jos on, niin seuraavassa päiväkirjassa sitten.

Hyvzä’ illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.